iwsplm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπερα! Δυστυχως πρεπει να επιστρεψω το λαπτοπ μου,λογω προβληματων στο dvdwriter οποτε ηρθα αντιμετωπος με το προβλημα του backup. Απ΄οτι διαβασα και στο αλλο thread οι καλυτερες λυσεις ειναι το NortonGhost και το AcronisTrueImage.To δικο μου προβλημα ομως ειναι οτι το image που θα δημιουργησουν θα ειναι τεραστιο και εγω δεν εχω που να το αποθηκευσω,(μπορω να γραψω μονο cd's). Να το περασω σε αλλο σκληρο δεν γινεται αφου αλλο υπολογιστη διαθεσιμο δεν εχω,(ηδη εχω φερει στα ορια του σκληρου εναν φιλο,περνωντας του ολα τα multimedia αρχεια που ειχα). Προς το παρον το μονο που εχω σκεφτει ειναι να καψω σε cd τις προσωπικες φωτο,βιντεο και επισης τα installation απο τα διαφορα προγραμματα και ειδικα το ολο directory του Firefox.Εχει κανεις καμμια ιδεα για το πως μπορω να σωσω τα υπολοιπα,τα settings κτλ?Καποιο προγραμμα που δεν κανει τυφλα την αντιγραφη του σκληρου αλλα μπορω να του κανω exclude ορισμενους φακελους,(οπως MyMusic,Images)?Ευχαριστω!
alerasta Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 - Βρες Η/Υ φίλου σου με DVD recorder και κάντα DVD - Αγόρασε εξωτερικό DVD recorder ή εξωτερικό δίσκο - Πήγαινε σε internet cafe καί συζήτησε το πρόβλημά σου με τον ιδιοκτήτη, δε νομίζω να έχει πρόβλημα να συνδέσεις το laptop σου και να κάνεις copy όλα τα αρχεία που θέλεις σε DVD (λογικά βέβαια θα πληρώσεις την ώρα που θα καθίσεις και τα DVD που θα κάψεις) - Αν τα αρχεία σου είναι μικρά ή έχεις γρήγορη σύνδεση, στείλτα με e-mail στον εαυτό σου (αν έχεις gmail θα σε βοηθήσει, αν δεν έχεις μπορώ να σου στείλω πρόσκληση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.