Προς το περιεχόμενο

Emule-Giati den ksekinane ta downloads?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To emule θέλει γαϊδουρινή υπομονή. Επίσης, θέλει και sources! Αν αυτό που πας να κατεβάσεις το έχει μόνο ένας μπορεί να μην κατέβει σε αυτήν την ζωή.

Δημοσ.

Αν έχεις high-id, είσαι συνδεδεμένος με κάποιο καλό server (πχ. razorback) και έχεις τις default ρυθμίσεις λογικά δεν έπρεπε να είχες πρόβλημα. Πάντως σε εμένα αρκετές φορές και με 30 sources μπορεί να έκανε 10 ώρες μέχρι να ξεκινήσει να κατεβαίνει κάτι.

Δημοσ.
oxi de ftaiei ayto' date='to e-mule,to e-donkey ous k to winmx prospathisan na ta kleisoun...malista to winmx htan down gia 4 meres..deite edw

http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=910[/quote']

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, οπότε τώρα έβαλα το emule να δοκιμάσω τι γίνεται και βλέπω ότι οι άλλοι κατεβάζουν κανονικά από εμένα οπότε λογικά δεν έχει τέτοιο πρόβλημα

Δημοσ.

Για να δουλέψει αποτελεσματικά το μουλάρι πρέπει να έχεις κατ΄αρχην υπομονή. Η διαδικασία είναι, βάζεις 5+ downloads και το αφήνεις ανοικτό για 2-3 μέρες (ενοείται ότι το βράδυ μένει ανοικτό). Μετά τη δεύτερη μέρα θα δεις ότι θα τα πάει καλά και θα κατεβάζει πράμα. Αν το κλείνεις τα βράδυα και κατά τη διάρκεια της μέρας δεν κάνεις τίποτα

Δημοσ.
apo taxitites ti poianeis?

Episis apo tainies kai ksenes series poia channel einai kala?

To realword re gmt ekleise pou itan kai apo ta kalitera!

Taxitites max mexri 24kbytes ana arxeio kai mesi giro sta 9 nomizo me tin 384 pou exo ego. Sinolika an katebazeis polla arxeia thimamai oti epaiza giro sta 30kati (to dc++ an brei kali pigi xtipaei 38 stathera).

Den exei channels to emule, apla mpaineis se ena server kai kaneis search. Genika briskeis perissotera apo opoiodipote allo p2p.Allo pou mporei na sou bgei i pisti na ta katebaseis

Δημοσ.

Το θέμα με το e-mule είναι ότι σε βάζει σε queue και πρέπει να περιμένεις μέχρι να έρθει η σειρά σου για να κατεβάσεις απο κάποιο source.Αυτό το βλέπεις αν στο παράθυρο με τα transfers κάνεις διπλό κλικ και σου ανοίξει όλα τα sources θα δεις σε ποια σειρά σε βάζει από το κάθε χρήστη να κατεβάσεις, όπως καταλαβαίνετε θέλει υπομονή, γι'αυτό πρέπει να το αφήνεις αρκετές ώρες ανοκτό για να μην χάνεις και τη σειρά σου....;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...