ntg_net Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Αν βαλω DSL στην γραμμη που εχω(PSTN) μπορω να ειμαι 24ωρες online και να λειτουργει και το τηλεφωνο ταυτοχρονα ? Αν ναι πια η διαφορα με την over ISDN ? οπου μερικοι κανουν παραλληλα αναβαθμιση σρη γραμμη τους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Αν κάνεις ένα ποοοολύ μικρό search θα βρεις χιλιάδες απαντήσεις πάνω σε αυτό το θέμα που έχει ειπωθεί επίσης χιλιάδες φορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Καλως δικο μου λαθος... Αλλα νομιζω οτι ο χρονος που σπαταλισες να διαβασεις και να απαντησεις καλο θα ηταν να εδινες μια απαντηση πιο ουσιαστικη... πχ ΝΑΙ γινεται να εισαι online και να εχεις και τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Ok λοιπόν... ΝΑΙ γίνεται να είσαι online! Και η 2η ερώτηση σου: Η διαφορά με την ISDN είναι οτι με αυτή έχεις 2 γραμμές τηλεφώνου και μία internet, ενώ με την PSTN έχεις 1 γραμμή τηλεφώνου και 1 γραμμή internet. Ικανοποιημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 για δες εδω ειναι πολυ προσφατο θεμα κ νομιζω οτι ειχε γινει πολυ επικοδομιτικη συζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Τωρα μαλιστα.. ειμαι πληρης απο ενημερωση και ευχαριστηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.