Προς το περιεχόμενο

σχετικα με το registry mechanic 5

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετρεξα εχτες το registry mechanic 5 και μετα απο αυτο το pc μολις το ανοιγω

εκει που εδειχνε την μπαρα να γεμιζει ας πουμε 15 δευτερολεπτα τωρα την δειχνει για 3-4 και μετα συνεχιζει κανονικα.

με βγαζει στην επιφανεια εργασιας νωριτερα και βλεπω κατω τα προγραμματα να φορτωνονται ενα ενα οπως πρωτα αλλα λιγο πιο μετα απο την εμφανιση της επιφανειας εργασιας.

δεν ξερω αν αυτο γινετε πιο αργα τωρα

η απλα εμφανιζετε νωριτερα η επιφανεια εργασιας και γιαυτο συμβαινει.

δεν ξερω αν εγινε πιο γρηγορο η εσβησε τιποτα χρησιμο που τωρα δεν φορτωνετε.

με restor point επανερχετε αν εχει γινει καποια αλλαγη η οχι?

το registry mechanic 5 το απεγκατεστησα τωρα και δεν μπορω να κανω και επεναφορα και θα πρεπει να ξερετε οτι δεν ετρεξα full version αλλα το δοκιμαστικο που ειναι free και δεν πειραζει ολα οσα βρει αλλα μερικα απο αυτα.

σε συνολο 250 καμια 25 δηλαδη

μπορει κανεις που το εχει να πει κατι?

Δημοσ.

εκανα λαθος που βιαστηκα να το απεγκαταστησω.

εκανα επαναφορα πιο πισω και μου λεει οτι δεν εχουν γινει αλλαγες στον υπολογιστη μου. Δεν ξερω ομως αν τετοια πραγματα τα διορθωνει η επαναφορα.

Ξερει κανεις στα σιγουρα?

Επισης ειχα κατεβασει την ιδια μερα εναν ιο τον installerapplet.class που τον βρηκε το norton αλλα επηδη δεν τον εσβησε τον εσβησα εγω χειροκινητα.

σε γενικες γραμες δεν βλεπω κατι ιδιετερο παντως.

απλα τερματιζει και αποθηκευει πιο γρηγορα τωρα κατα την επανεκινηση και οπως ειπα πιο πανω βγαινει πιο συντομα η επιφανεια εργασιας πο οτι πιο πριν.

Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μας ελεγε ποσο "επικινδυνες" ειναι η αλλαγες που κανει το προγραμμα στην free εκδοση του αν εχει ιδιαν πειρα η ξερει κατι.

Βοηθηστε με τον neopa..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...