nick_gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 τα κατάφερα! με την 2η αλλα οκ έχω όμως προβλήματα, κολλάει υπερβολικά και μου σπάει τα νεύρα ή οι εφαρμογές σταματούν να ανταποκρίνονται -δεν αναβαθμίζεται -χάνει τις ρυθμίσεις του δικτύου κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση -αυτά προς το παρόν
nemos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 χμμμμ... μλκία μου... δεν σου έγραψα ότι πρέπει να σηκώσεις livecd, να του κάνεις όποιο κούρδισμα θεωρείς απαραίτητο (π.χ. network settings...) και μετά να πας σε εγκατάσταση... εντάξει, στην χειρότερη θα δοκιμάσεις και 3η φορά... πάντως, όσο την είδα εγκατεστημένη την 0.5 μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ..: γρήγορη - σε p3 @ 450 με 192mb RAM! ..: πλήρως αναβαθμιζόμενη με Synaptic άν έπαιζαν καλά και τα ελληνικά (άψογη υποστήριξη στην 0.6!) δεν θα είχα πάει παρακάτω! ΥΓ: μιλάμε πάντα για Knoppel, έτσι? - όχι Knoppix!
nick_gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ναι για το Knoppel λέω...(μήπως να βάλω debian?) έβαλα σε pc P4 1.4Ghz, 256MB ram αν και απο το live cd έβλεπε τις νέες εκδόσεις και μπορούσε να τις εγκαταστήσει, τώρα που το έχω περάσει στο δίσκο απλά βλέπει ποιες υπάρχουν και δεν κάνει τπτ ή κλείνει ο οδηγός με το που το ανοίξω επίσης κολλάει ο konqeror, firefox, και προσπάθησα άπειρες φορές να κατεβάσω drivers nvidia, και την java αλλά συνεχώς κάπου κόλλαγε την 0.6 εγκατέστησα το debian έστω και χωρίς ελληνικά, θα είναι "ρυθμισμένο" να δείχνει έτοιμους του φακέλους τα shortcuts κλπ όπως το Knoppel?
nemos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω μήπως έχει κάνει καμία ματσακονιά ο αρχηγός με το Knoppel 0.6 και δεν παίζει καλά η εγκατάσταση. Γιατί δεν κάνεις μία ερώτηση στο δικό του forum? Είναι πρόθυμος να βοηθήσει όποιον παίζει με την διανομή του. Οσο για την Debian: δεν έχω άποψη - μόλις ανακάλυψα τα ελληνικά livecds (Knoppel και πρόσφατα το Slackel) έπεσα σε ένα μαθησιακό τέλμα και δεν λέω να ξεκολλήσω με τίποτα ;-)
nick_gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Την έβγαλα! Δοκίμασα να βάλω debian όλα οκ αλλά δεν έβλεπα το περιβάλλον και ότι και αν έκανα για να εγκαταστήσω το kde δεν τα κατάφερα... so σε λίγο ξεκινάω εγκατάσταση του Knoppix που δοκίμασα απο live dvd, και γινόταν χαμός απο εφαρμογές.. μόλις έβαλα και το Slackel, να κατέβει να δώ τι λέει
nemos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 άν εγκαταστήσεις Slackel πόσταρε εντυπώσεις - την βρίσκω πολύ καλή διανομή και πιστεύω ότι η επόμενη έκδοση θα είναι πολύ καλή επίσης - δες και το forum του αρχηγού άν έχεις κάποιο πρόβλημα
nick_gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 έψαξα για screenshots αλλά δεν βρήκα (δεν πρέπει να είναι πολύ διαδεδομένη) προς το παρόν προσπαθώ να βάλω κnoppix
nemos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ναι για το Knoppel λέω...... την 0.6 εγκατέστησα σε λίγο ξεκινάω εγκατάσταση του Knoppix που δοκίμασα απο live dvd, και γινόταν χαμός απο εφαρμογές Υποθέτω ότι πέρασες από την Comdex ;-)
nick_gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ναι! και είπα να τα εκμεταλευτώ σε σχέση με πέρισυ...
greema Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 έψαξα για screenshots αλλά δεν βρήκα (δεν πρέπει να είναι πολύ διαδεδομένη) προς το παρόν προσπαθώ να βάλω κnoppix Εγκατάσταση slackel-1.0 στο σκληρό δίσκο: http://www.tetradio.gr/tetradio/html/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=13&post_id=33&order=0&viewmode=flat&pid=0&forum=7#forumpost33 screenshots ftp://ftp.tetradio.gr/pub/slackel-images/ ;-)
greema Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 έψαξα για screenshots αλλά δεν βρήκα (δεν πρέπει να είναι πολύ διαδεδομένη) προς το παρόν προσπαθώ να βάλω κnoppix Εγκατάσταση slackel http://www.tetradio.gr/tetradio/html/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=13&post_id=33&order=0&viewmode=flat&pid=0&forum=7#forumpost33 screenshots ftp://ftp.tetradio.gr/pub/slackel-images/
nick_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 την έκανα την εγκατάσταση μια χαρά μου φαίνετε αλλα έχει κάποια προβλήματα όταν κλείνεις το pc ή κάνεις restart ανοίγει το πορτάκι του drive έχεις κάνει αναβάθμιση;
greema Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 την έκανα την εγκατάσταση μια χαρά μου φαίνετε αλλα έχει κάποια προβλήματα όταν κλείνεις το pc ή κάνεις restart ανοίγει το πορτάκι του drive έχεις κάνει αναβάθμιση; Ανοιξε σαν root το /etc/rc.d/rc.6 και στις παρακάτω γραμμές βάλε σχόλιο προσθέτοντας ένα # μπροστά σε κάθε γραμμή δηλαδή να είναι # eject cdrom devices #. ./usr/lib/liblinuxlive #echo "Ejecting all CDROMs..." #list_cdrom_devices | while read DEVICE; do # cdrecord dev=$DEVICE -eject >/dev/null 2>/dev/null # # can't use eject because it's not working with our kernel # # eject -s $DEVICE >/dev/null 2>/dev/null #done #echo "========================================" #echo "It's safe to switch the computer off now" #echo -ne "Press Enter to $command " #read junk
nick_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 το έφτιαξα και αν κατάλαβα σωστά βάζουμε σχόλιο για να μην διαβάζει την γραμμή τώρα έχω περισσότερες ερωτήσεις, κατα την είσοδο στο λειτουργικό μου βγάζει το .hotplug.functions.line 131.lsmad command not found και με το που μπαίνει στο λειτουργικό σύστημα, εμφανίζει πάντα το readme.htm και τελευταίο, κάθε φορά που μπαίνω στο λειτουργικό είτε σαν root, είτε σαν χρήστης, πρέπει να τρέχω τον οδηγό για την δημιουργία δικτύου γιατί αλλιώς δεν μπορεί να μπεί στο internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.