predator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 χαιρετε! ελαβα σημερα εναν εκτυπωτη canon s400 μετα απο την ευγενικη χορηγια του wizzy! δυστυχως οταν παω να εκτυπωσω, ενω ξεκιναει να τραβαει το χαρτι ο εκτυπωτης δεν το παιρνει ολο μεσα με συνεπεια να μου βγαζει προβλημα paper jam,και καλα πως εχει κολησει το χαρτι. καθαρισα σχολαστικα ολα τα μηχανικα μερη του εκτυπωτη και την κεφαλη,τις επαφες κλπ με οινοπνευμα και μπατονετες. βρηκα ενα αλλο παιδι που εχει το ιδιο προβλημα με αναζητηση στον γουγλη. περιγραφει το ιδιο προβλημα στα αγγλικα: Hi heeeelpppp, I'm having problems with my S400SP printer. When ever I feed the paper into the printer it will start to roll through without printing. Then the printer light starts to flash with 7 times amber before the green appears. Do anyone knows what is wrong. Desperate......... και του απανταει ενας απο κατω το εξης: The truckin purge unit need to be reseated or retimed with the asf (auto sheet feeder). Trust me, being doing this for 4 years. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/30068 απο οσο ξερω το "purge unit" ειναι το μαραφετι στο οποιο ακουμπαει η κεφαλη εκτυπωσης.τι ακριβως πρεπει να κανω ομως δεν καταλαβαινω! please αν καποιος εχει οποιαδιποτε ιδεα ας βοηθησει μην παει και χαμενος ο χρονος και ο κοπος του φιλου μας wizzy και καταληξει τελικα στα σκουπιδια ο εκτυπωτης...
predator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 κανεις ρε παιδια? ας περιμενω ακομα λιγο πριν τον πεταξω! παντως ειναι κριμα,αν εχετε καποια ιδεα ριχτε την πριν ειναι αργα!
dtkos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 truckin purge unit είναι το μέρος που τραβάει το χαρτί και λέει να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις στην θέση του. Τώρα αν αυτό είναι μόνο ένας άξονας με τα ροδάκια ή ολόκληρος μηχανισμός δεν το ξέρω γιατί δεν ξέρω τον εκτυπωτή.
predator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ωραια καταλαβα τουλαχιστον πιο σημειο του εκτυπωτη εννοει. αυτο ομως πως θα το βγαλω?πρεπει να ανοιξω τον εκτυπωτη?
predator Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 τελευταια προσπαθεια μπας και σωσουμε τον εκτυπωτη. μετα δινετε η κεφαλη σε φιλο που την χρειαζεται για ανταλλακτικο και ο εκτυπωτης κοσμει τον πλησιεστερο καδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.