adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Υπαρχει καποιο απλο προγραμμα για να αφαιρεσω παρασιτα απο ηχογραφηση ? η ακομα καλυτερα ολους του αλλους ηχους εκτος απο τη φωνη
tonysxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 to cool edit!!. καθαριζει τα παρασιτα και βγαζει πολυ καλο αποτελεσμα!!!!
vagpap Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Hint για το Cool Edit Pro, και γενικά με κάθε πρόγραμμα επεξεργασίας/mastering/restoration: Βρες ένα σημείο στην κυματομορφή το οποίο είναι μόνο παράσιτα. Για παράδειγμα, από κασσέτες, στην αρχή του κομματιού του φύσημα. Μπορείς αυτό να το ορίσεις σαν θόρυβο/παράσιτο και να το αφαιρέσεις από όλο το κομμάτι. Έτσι γίνεται η δουλειά σου πολύ πιο εύκολη ;-)
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 eyxaristw para poly paidia tha to dokimasw
wwwtomgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 πως γινεται ο ορισμος του θορυβου γιατι το εψαξα αλλα δεν το καταφερα?
skullman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Βρίσκεις 1 σημείο που να είναι σκέτος θόρυβος. Το cool edit (πλέον Adobe Audition) δουλεύει καλύτερα αν επιλέξεις γύρω στα 2 δευτερόλεπτα. Το επιλέγεις κρατώντας το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και σέρνοντας τον δείκτη πάνω στην κυματομορφή. Μόλις το επιλέξεις, πας Effects - Noise reduction - Noise reduction. Επιλέγεις capture profile και σου βγάζει το προφίλ θορύβου στο επιλεγμένο σημείο. Με την επιλογή select entire file το εφαρμόζει σε όλο το αρχείο, οπότε πατάς ΟΚ και τελείωσες. Σημείωση: Το παρόν γράφεται από την δουλειά, χωρίς να έχω το πρόγραμμα μαζί μου, οπότε βασίζεται καθαρά πάνω στην μνήμη μου. Όταν γυρίσω σπίτι θα το τσεκάρω αν χρειάζεται διόρθωση, αλλά πιστεύω οτι εύκολα θα βρεις την αντιστοιχία όσων έγραψα με το πρόγραμμα! Ελπίζω να σε βοήθησα! Διόρθωση: Στην έκδοση Audition 2.0 η διαδρομή είναι: Effects - Restoration - Noise reduction. Δεν έχω απάνω την 1.5, αλλά νομίζω οτι όσα έγραψα πριν είναι σωστά.
wwwtomgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 eyxaristo poly xrhsimopoio tin ekdosi 2.0 alla entoytois i epilogi poy tin efarmozei sto kommati den yparxei !!
skullman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Βεβαιώσου οτι έχεις το Adobe Audition 2.0 και όχι το Cool Edit που είναι κατα πολύ παλαιότερο. Δες και την φωτογραφία και αν έχεις πρόβλημα, τα ξαναλέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.