mathimatikos196 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια εχω εναν Η.Υ (απο το 2003) με πολυ παλια καρτα γραφικων (ΜΧ440) και σκεφτομαι να βαλω κατι λιγο καλυτερο. σημειωτεον οτι δεν παιζω παιχνιδια, δεν βλεπω ταινιες στο pc αλλα η χρηση του ειναι αποκλειστικα για ιντερνετ οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης 1) αξιζει να αλλαξω καρτα ή οχι 2) αν αλλαξω θα δω διαφορα για την δουλεια για την οποια εχω τον Η.Υ(σερφαρισμα) 3)αν ναι τι θα μου προτεινατε(μεχρι 100 Ε) 4)ειναι ευκολο να την βαλω μονος μου ή πρεπει να παω καπου για την τοποθετηση αυτα , ευχαριστω και καθε απαντηση ευπροσδεκτη!
Dj_Grego Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Ε αφού τη θες μόνο για σερφάρισμα δεν σε πειράζει ότι κάρτα και να έχεις. Άμα την αλλάξεις θα χαλάσεις τσάμπα τα λεφτά σου...
agent_smith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 logika an thes na kaneis serfarisma den xriazese karta grafikon kali. apo tin alli to pc sou exei agp slot opote an breis kapia agp iparxei periptosi na einai kali kai akrivi. pantos psakse sto skroutzit gia karta grafikwn agp kai an breis kati pare to giati se magazia den nomizw na breis ftini karta grafikwn agp. Pantos sou lew den einai aparetito na alakseis tin karta grafikwn sou.
mathimatikos196 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 ευχαριστω παιδια μαλλον με γλυτωσατε απο πεταμενα χρηματα
Ailuros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 To μόνο που αξίζει να προσθέσεις ίσως είναι παραπάνω κεντρική μνήμη αν αυτή ειδικά είναι λιγότερη από 512ΜΒ.
mathimatikos196 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 φιλαρακι εχω ηδη βαλει 1GB thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.