Προς το περιεχόμενο

Ati X1800

kickeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει σχετική ενότητα (κωδική ονομασία R520). Aνακοίνωση και κυκλοφορία 5 ή 6 Οκτωβρίου, εξαρτάται σε ποιά πλευρά της υδρογείου θα περιμένεις ;)

Δημοσ.

wx de to da to allo thread...an ginetai na svistei i na metaferthei afto...anyway teleftaia erwtisi....aksizei? giati kati diavasa gia to 580 einai idi etoimo.....

EDIT...vasika agnoeiste to teleiws :).....tzampa posts ekana

Δημοσ.
wx de to da to allo thread...an ginetai na svistei i na metaferthei afto...anyway teleftaia erwtisi....aksizei? giati kati diavasa gia to 580 einai idi etoimo.....

EDIT...vasika agnoeiste to teleiws :).....tzampa posts ekana

΄Ετοιμο για την άνοιξη του 2006.

Δημοσ.
Xθες είχε 29.09 :P

Ναι, το ξέρω, δεν έκανα λάθος στην ημερομηνία. Μάλλον τελικά στις 24/09 ήταν η επίσημη ημερομηνία παρουσίασής της.

Δημοσ.
Ναι, το ξέρω, δεν έκανα λάθος στην ημερομηνία. Μάλλον τελικά στις 24/09 ήταν η επίσημη ημερομηνία παρουσίασής της.

Πάλι λάθος έκανες ρε Μάνο ( ρε μήπως σε μπερδεύω με τον άλλο planetman που λέγεται Θωμάς ? :D )...

Η ημερομηνία παρουσίασης είναι 5 Oct.

Έχει και το counter στο site της ATi για όσους δεν το έχουν δεί :)

Τώρα όσοι τυχεροί από το Online Press θα βρεθούν στην Ibiza για το Launch Party, να μην πιούνε πολύ και βλέπουν λάθος τα νούμερα :P

Δημοσ.
Τέλοσπάντων. Ο Μάνος είμαι εγώ. Δεν ξέρω για ποιόν Θωμά μιλάς.

Αχαχαχ.

Σε άλλο forum έχω πάλι έναν planetman...αλλά αυτός είναι άλλος ( named Θωμάς... :D )

Δημοσ.

Παρουσίαση που ακριβώς; Παρουσίαση ήταν, είναι και θα παραμείνει 05.10. για το κοινό. Εκτός αν τυγχάνει να είσαι editor μεγάλης ιστοσελίδας δεν υπάρχει καμία παρουσίαση πριν τις 5. ΄Ασε που για τους editors ξεκίνησε το τελευταίο briefing χθες 29.09 στην Ibiza.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...