Προς το περιεχόμενο

Problem me Office sta winXP!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Paides ehw ena problem me ena pc sthn douleia! Tou evala winXP pro alla ehw problhma me to Office. Sygekrimena dokimasa na valw office 2000 alla kai to officexp me to problhma na paramenei to idio. Enw to setup kai sta 2 ginetai ok kai xekinane oles oi efarmoges epishs kala, me to pou paw sto telos na kanw save kai na kleisw thn efarmogh, mou vgazei error kai ta gnwsta mynhmata epikoinwnias me thn microsoft! Kamia idea? Sto sygekrimeno pc den trehei kapoia allh periergh efarmogh ektos apo to norton internet security. cool.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Den einai message gia to activation. Apla meta to error sou vgazei thn epilogh gia to "send report klp". Exalou to provlhma emfanhstike sthn arhi sto office 2000 to opoio einai agorasmeno kanonika!

cool.gif" border="0

Δημοσ.

opps lathos katalava sygmwmh!

Gia na pw thn alithia kai mena ta XP kati fegaria trwne ena megalo kollhma kai meta kathe fora pou kanw ekkinhsh ta windows vgazoun to mynhma lathous!...pote den mporesa na to diorthwso h na vrw thn aitia....mono me kalti oloklhrwtika format!

Δημοσ.

Den einai kati parakseno to programma einai se evaluation mode kai zhtaei synexeia na kaneis to perivohto activation ousiastika na pareis ena deftero cd-key kai na kseklidwseis ola ta xarakthristika tou office alla kai na figoun ta spastika remindes...an den kanw lathos to office xwris actoivation metraei poses fores to xrhsimopoieis ...meta tis 45 xrhseis xaneis to 75% ths leitourgikothttas tous....an den to energopoihseis!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...