mara Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια καλησπερα...Ηρθε η ωρα να αγορασω κ γω τον δικο μου laptop κ ειμαι αναμεσα σε δυο.... SONY VAIO FS315S intel centrino M750(2MB 2nd Level CaChe FSB533) 1024 MB DDR2-400SDRAM 100GB(4200rpm) Ultra-ATA 128 GeForce 6400 DVD Dual Layer/CDRW-RE 15.4 wxga X-black AMILO M1437 intel centrino M750(2MB 2nd Level CaChe FSB533) 1024 MB DDR2-400SDRAM 80GB S-ATA(5400) 15.4 WXGA TFT crystal view DVD Dual Layer/CDRW-RE 128 ati mobility radeon x700 PCI EXPRESS βασικα κλεινω προς τον amilo λογω σκληρου δισκου αλλα κ επειδη δινουν 2χρονια εγγυηση.Θα εκτιμουσα πολυ κ την γνωμη σας!!
Vasilisxd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ...Acer 4005WLMi με τιμή 1700ευρώ. Είναι βέβαια ακριβό αλλά AMD Turion 64 ML37 2,0GHz, ATI X700 128MB, 15.4" WXGA+, Ram 1Gb(2x512), HDD 100Gb(5400rpm) , DVD-SuperMulti(slot in), Wireless+Bluetooth, XP Pro. Η μαγκιά είναι στην όψη του μηχανήματος και στο ότι η εξωτερική κατασκευή είναι από ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ, το υλικό απο το οποίο φτιάχνονται τα πειραματικά αεροσκάφη. Βλακείες ε!
mara Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για acer ως προς την ποιοτητα κατασκευης...απο τα 2 παραπανω τι προτεινεις??
joulisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για acer ως προς την ποιοτητα κατασκευης...απο τα 2 παραπανω τι προτεινεις?? Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για τους ACER ως προς την ποιότητα κατασκευής. Δες αν θέλεις και τον ACER Aspire 1694WLMi ---------------------------------------------------------------------- CPU Intel Centrino 2.0GHz RAM 1GB (2x512Mb) HDD 100Gb VGA ATI Radeon x700 128Mb PCI-Ex Monitor 15.4'' WXGA Crystal Brite (1280x800) Optical DVD±RW Double Layer Software Microsoft Windows XP Home GR Extras 3xUsb2.0, FireWire, IrDA, Gigabyte LAN 10/100/1000, Modem 56K, 4-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS Pro), Weight: 2.95Kg Εγγύηση 1 Έτος ---------------------------------------------------------------------- Όσον αφορά τους δύο που ενδιαφέρεσαι ο AMILO είναι πιο ενδιαφέρουσα πρόταση με κορυφαία κάρτα γραφικών και πιο γρήγορο σκληρό δίσκο.
Tenshi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ δέν θα διαφωνήσω ώς προς την ποιότητα κατασκευσής των Acer,αλλά ώς προς την τεχνική υποστήριξη η οποία είναι απο μέτρια έως κακή....όπως έχω δεί κατα καιρούς να αναφέρεται σε πολλά forums. +1 ψήφο για το AMILO για τους λόγους που είπε ο joulisg
kostas111 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Koita sony vaio einai kalyteros oso kai na to kaneis.Kalyterh marka kalyterh kataskeuh. Alla kai pio akrivos..Den kserw ta mhxanhmata poso kanoune alla etsi prepei na einai.An exeis lefta pare sony.alliws kai fujitsu leei.Egw amilo exw (A 1630) kai eimai apoluta ikanopohmenos.An eixa lefta kai yphrxe kapoios vaio me ta xarakthristhka pou hthela standard vaio tha epairna. Sta lew auta giati kai ta dyo mhxanimata pou grafeis exoun peripou idia xarakthristika.Ara milame gia marka....
joulisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Όπως έχω αναφέρει και σε άλλα threads, για να μην επαναλαμβάνομαι, το service στην Ελλάδα δεν είναι και το καλύτερο καθώς οι δύο εταιρείες συνεργάζονται η μία με Γερμανία και η άλλη με Ιταλία και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση όσον αφορά κάποια συγκεκριμένα ανταλλακτικά. Απλώς αξιολογείς τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις. Προσωπικά δεν αγοράζω κάτι με το σκεπτικό ότι θα μου χαλάσει την επόμενη ημέρα.
Vasilisxd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 ...προβλήματα με τα μηχανήματα που αναφέρεις. Α) Ο SONY VAIO FS315S έχει 100GB δίσκο αλλά στα 4200rpm, οπότε καθυστερεί αρκετα το μηχάνημα. Ο AMILO M1437 είναι στα 5200rpm αλλά 80GB δισκό. Ο Acer που σου πρότεινε ο παραπάνω χρήστης, μαμάει, οπως και ο Acer που σου πρότεινα εγώ
mara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Κ τα δυο μηχανηματα εχουν την ιδια περιπου τιμη(1600Ε)...τον acer τον απορριπτω...λεω να παρω τον amilo!
ThanasisAR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Amilo θα έλεγα κι εγώ λόγω ati mobility radeon.
chpetros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αμιλο κι εγώ και μάλλον θα πάρω κι εγώ ένα ίδιο
Acid-Burn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Kati exw akousei gia ta sony kai thn egguhsh tous sthn ellada kai genika se xwres tis eurwphs.Koita3e to kalutera prwta kai meta apofasizeis...
gnikitas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια καλησπερα...Ηρθε η ωρα να αγορασω κ γω τον δικο μου laptop κ ειμαι αναμεσα σε δυο.... SONY VAIO FS315S AMILO M1437 βασικα κλεινω προς τον amilo λογω σκληρου δισκου αλλα κ επειδη δινουν 2χρονια εγγυηση.Θα εκτιμουσα πολυ κ την γνωμη σας!! Χαιρετώ τα πλήθη και τον καλό κόσμο... είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και δυστυχώς όχι και πολύ συχνός επισκέπτης λόγο έλλειψης ελεύθερου χρόνου (στα νιάτα μου υπήρξα και moderator του greekdivers.com <να κάνω και λίγο διαφήμιση ε?> ενός άλλου μεγάλου ελληνικού site\portal με διαφορετικό βέβαια αντικείμενο... αλλά πολύ πιθανόν με κοινούς στόχους «μεγάλη παρέα, να περνάμε καλά και σωστή ενημέρωση»). Θα μπω κατευθείαν στο (αρχικό) θέμα συζήτησης... με λίγα λόγια: Vaio!... με περισσότερα λόγια: Τα Vaio είναι τρόπος ζωής :grin: (αστειάκι). Όπως θα έχετε καταλάβει «I am Vaio’s fanatic»... οπότε δε θα μιλήσω για τα άλλα notebooks (πειράζει?) Εγώ (τα κριτήρια τα δικά μου είναι 1. σκοπός χρήσης για software development 'desktop replacement' + να είναι ομορφούλι 'τόσο λεφτά θα δώσεις' και 2. διαθέσιμο budget χρημάτων) αυτό το καιρό γλυκοκοιτάω της Sony το Vaio VGN-A497XP (το απόλυτο μηχανάκι... μαζί με τον Thinkpad Τ43p της IBM… της Lenovo δηλαδή)... αλλά και τα δύο πανάκριβα οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κοιτάξω το Sony Vaio VGN-FS315S (η τιμή του είναι ελκυστική)… αλλά έχει κάποια πραγματάκια που με ενοχλούν: 1. Ανάλυση οθόνης 1280x800 είναι μικρή. 2. ο HDD είναι στα 4200... πρέπει να είναι στα 5400 3. Bluetooth όχι?... καλά αυτό λύνετε. 4. warranty is an issue!!! 5. και τέλος αυτό που θέλω να ρωτήσω και εγώ: το FS315S έρχεται με προ-εγκατεστημένα Windows XP Home Ελληνικά?!?!?! Γίνεται να το παραγγείλουμε με προ-εγκατεστημένο το Αγγλικό version? (note: δε θέλω να ανοίξει το κουτί στο ‘συνεργείο της γειτονιάς’ και να μου τα βάλουν αυτοί... αν είναι έτσι χίλιες φορές να το κάνω μόνος μου... θέλω να έρθει έτσι από τη μαμά Sony Hellas? ή όποια και αν είναι αυτή... δε κατέχω) Πάντως στη δικιά μου περίπτωση μάλλον θα περιμένω (υπομονή και δουλειά στο Desktop) για το επόμενο Vaio FS series για να μου καλύψει τα 1 και 2... εκτός και αν μου τι ‘δώσει’ και το ψωνίσω το εργαλείο (το Vaio Α497XP εννοώ)… με 10 τέτοια αγοράζουμε και το Mazda RX-8 (κατάντια) Καλά να περνάτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.