JohnL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Πώς μπορώ να δω αν ένα domain μου ανήκει; :???:
gvard Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα, Ρωτάς τον Καταχωρητή σου αν το domain έχει κατοχυρωθεί στα στοιχεία σου ή στα στοιχεία του webdesigner σου (πολλοί το κάνουν αυτό, μην το γελάτε).
iccon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Steile ena mail edw : [email protected] me ta stoixeia sou kai tin onomasia tou domain kai rwtise tous. Tha sou apantisoun sigoura tin idia mera (an steileis prwi LoL)
JohnL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα' date=' Ρωτάς τον Καταχωρητή σου αν το domain έχει κατοχυρωθεί στα στοιχεία σου ή στα στοιχεία του webdesigner σου (πολλοί το κάνουν αυτό, μην το γελάτε).[/quote'] Γιαυτό ακριβώς θέλω να το επιβεβαιώσω. Βασικά εγώ είμαι ο webdesigner, τον καταχωρητή θέλω να τσεκάρω.
JohnL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Steile ena mail edw : [email protected]me ta stoixeia sou kai tin onomasia tou domain kai rwtise tous. Tha sou apantisoun sigoura tin idia mera (an steileis prwi LoL) Τι στοιχεία ακριβώς να στείλω; Το έχεις δοκιμάσει ποτέ;
gvard Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Steile ena mail edw : [email protected]me ta stoixeia sou kai tin onomasia tou domain kai rwtise tous. Tha sou apantisoun sigoura tin idia mera (an steileis prwi LoL) Αν το doman δεν ανήκει στο Μητρώο σαν Καταχωρητής (.GR OnLine Registrar) αλλά σε κάποιον Καταχωρητή θα τον παραπέμψουν στον αντίστοιχο καταχωρητή. Καλύτερα να επικοινωνήσει κατευθείαν με τον καταχωρητή, έτσι δεν θα χάσει τον χρόνο του. Αυτό που λες ισχύει μόνο αν το domain ανήκει ακόμη στη διαχείριση του ΙΤΕ σαν καταχωρητής.
gvard Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Γιαυτό ακριβώς θέλω να το επιβεβαιώσω. Βασικά εγώ είμαι ο webdesigner, τον καταχωρητή θέλω να τσεκάρω. Τι εννοείς "τον καταχωρητή θέλω να τσεκάρω"; Ανησυχείς μήπως ο καταχωρητής το κατοχύρωσε στα στοιχεία του αντί για τα στοιχεία του ιδιοκτήτη;
JohnL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Αν το doman δεν ανήκει στο Μητρώο σαν Καταχωρητής (.GR OnLine Registrar) αλλά σε κάποιον Καταχωρητή θα τον παραπέμψουν στον αντίστοιχο καταχωρητή. Καλύτερα να επικοινωνήσει κατευθείαν με τον καταχωρητή, έτσι δεν θα χάσει τον χρόνο του. Αυτό που λες ισχύει μόνο αν το domain ανήκει ακόμη στη διαχείριση του ΙΤΕ σαν καταχωρητής. Τι εννοείς να ανήκει σαν καταχωρητής; Ναι, θέλω να είμαι σίγουρος. Δε μου έχει δώσει κάποια αφορμή, απλά δεν είναι λογικό να χρειάζονται διάφορα προσωπικά στοιχεία για την καταχώρηση κάποιου domain?
gvard Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Τι εννοείς να ανήκει σαν καταχωρητής; Ναι' date=' θέλω να είμαι σίγουρος. Δε μου έχει δώσει κάποια αφορμή, απλά δεν είναι λογικό να χρειάζονται διάφορα προσωπικά στοιχεία για την καταχώρηση κάποιου domain?[/quote'] Εννοώ οτι πρέπει να μιλήσεις με τον Καταχωρητή σου για να σου πει αν το domain ανήκει σε εσένα. Από το whois του domain μπορείς να δεις ποιος είναι ο Καταχωρητής σου, εγώ αν θες το μόνο που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω είναι να σου πω το e-mail που έχει δηλωθεί σαν e-mail ιδιοκτήτη στο domain.
JohnL Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Πώς μπορώ να δω το δηλωμένο email του ιδιοκτήτη; Από whois φαίνεται; Μόνο με το email κατοχυρώνεται ένα domain;
gvard Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Αν θες να δεις το e-mail του ιδιοκτήτη πρέπει να μιλήσεις με κάποιον Καταχωρητή.
JohnL Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Για να καταλάβεις τι εννοώ, o hosting provider μου (που είναι και καταχωρητής) ξέρει μόνο το email μου και το ονοματεπώνυμό μου. Μπορεί με αυτά τα στοιχεία να έχει κατοχυρώσει το domain σε μένα; Υ.Γ. Αναφέρομαι σε domain .com
gvard Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Αν το domain είναι .com αλλάζουν τα πράγματα, νόμιζα οτι μίλαγες για .gr domain. Τελος παντων, το συγκεκριμένο domain είναι κατοχυρωμένο στα στοιχεία του ανθρώπου που σου κάνει την φιλοξενία, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι αν αποφασίσεις να πας αλλου τη φιλοξενία ίσως να έχεις πρόβλημα. Κακώς, το σωστό είναι το domain να κατοχυρώνεται στο ονοματεπώνυμο του πελάτη! Επικοινώνησε άμεσα με την εταιρία για αυτό το θέμα και ρώτα τους γιατί το έκαναν έτσι!
Dikemou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 tsekare kai to http://www.gr -> ellinika -> elegxos onomatos .gr EDIT: xmmm, molis eida oti milate gia .com opote... akiro kai sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.