Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Με πηραν τηλ. και πηγα και πηρα την L565 απο micronet.Αλλαξαν το lcd pannel μου ειπαν. :smile: :smile: :smile:
getty Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλή η L550... αν αντί για το σηματάκι της EIZO είχε AOC να δεις θάψιμο που θα είχε πέσει
sboo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Με πηραν τηλ. και πηγα και πηρα την L565 απο micronet.Αλλαξαν το lcd pannel μου ειπαν. :smile: :smile: :smile: Η L565 της ΕΙΖΟ φοράει το πάνελ Hitachi 17" TX43D15VC0CAD. Είναι τεχνολογίας S-IPS πολύ καλύτερη από τις 550 και 551 που φοράνε TN πάνελ. Δεν είναι όμως PVA... Με μερικά παραπάνω χρήματα αγοράζεις την L568 με πάνελ Samsung 17" PVA LTM170E8-L02 και ησυχάζεις (εκτός και αν είσαι gamer οπότε καλύτερα η 565).
evkar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 χμμ, τώρα είδα το θέμα , και ειλικρινά με έβαλε σε σκέψεις , και για το συγκεκριμένο μοντέλλο και κυρίως για τον χρόνο παραγωγής του. Πριν από δυο εβδομάδες η δική μου EIZO 565, αγορασμένη τον Μαίο του 2003 , παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , με αυτό του insomniac Γιάννη ,που αναφέρει παραπάνω. Τηλέφωνο στην ΕΙΖΟ , πρέπει να το ξέρουν καλα το πρόβλημα , γιατί η απάντηση ήταν άμεση , φέρτο να σου αλλάξουμε το πάνελ . Κάτι πρέπει να τρέχει με την εβδομάδα παραγωγής του συγκεκριμένου (και κορυφαίου από άποψη χρώματος ) μοντέλλου της ΕΙΖΟ . Τελικά , κανείς δεν είναι τέλειος . Διαβάζω μάλιστα και κριτικές για τα καινούργια wide μοντέλλα στις 21 και 24 '' , καλές έψς πολύ καλές αλλά όχι και να πεθαίνει κανείς από τον ενθουσιασμό του . Δύσκολα θα ξαναβγεί μοντέλλο σαν την 797 ή την παλαιότερη 565 . Γιαυτό βέβαια ήταν και πολύ ακριβές .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.