Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Αν και υπαρχουν και αλλα post με παρομοιο θεμα ας μου επιτραπει ενα νεο γιατι αφορα προσωπικη εμπειρια και νομιζω εχει σημασια για την σωστη πληροφοριση μας. Εχω μια οθονη ΕΙΖΟ L565 17αρα αγορασμενη απο Cosmodata τον Μαρτιο του 2003. Εδω και μερες ειχε προβλημα με καθαρη απεικονιση γενικα και αφου την εβαλα και σε αλλο pc και εκανε τα ιδια ηταν φανερο οτι ηταν δικο της προβλημα και οχι κατι αλλο στο pc. Πηρα χθες βραδυ την Cosmodata και μου ειπε οτι ειχε 3ετη εγγυηση on site και να επαιρνα σημερα την Info Quest. Ετσι και εκανα αλλα η Info quest δηλωσε αναρμοδια και με παρεπεμψε στην micronet. Πηρα τηλ και μου ειπαν να τος στειλω την οθονη γιατι η εγγυηση δεν ηταν οπως μου την ειπε η Cosmodata και επρεπενα την στειλω εγω... Μιας και ειμαι σχετικα κοντα στο Μενιδι (μαλλον Αγ.Αναργυροι ειναι εκει) αποφασισα να την παω εγω. Αφου στην κυριολεξια "εφτυσα αιμα" σε συνδιασμο με την μεσημεριανη βροχη να τους βρω στην οδο Σκιαθου 17 και με την πραγματικα πολυτιμη βοηθεια τους on line μεσω του κινητου που με πηραν αυτοι για αν μην χρεωνομαι καταφερα να τους βρω. Παρελαβαν την οθονη με χρονο επισκευης απο 7-15 μερες αναλογα την βλαβη και σχετικα με την εγγυηση ισχυει το εξης: Μοντελλα πριν τον Αυγουστο του 2004 εχουν γενικα 3ετη εγγυηση. Μοντελλα μεταγενεστερα εχουν 5ετη εγγυηση αλλα για τα περιβοητα 0 καμμενα πιξελ ισχυει μονο για τους 6 πρωτους μηνες.Μετα ισχυει οτι λεει γενικα η μαμα ΕΙΖΟ για 4 καμμενα πιξελ στις 17αρες και 6 στις 19αρες. Σε καμμια περιπτωση η εγγυηση για 0 πιξελ δεν ισχυει παραπανω. Αυτα για να ξερουμε!!!!
sotirisl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 μα, αφού αν είναι να σου εμφανιστεί καμμενό εικονοστοιχείο αυτο θα συμβεί την πρώτη μέρα. Σε εμένα προσωπικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου 20+ οθόνες δεν έχω δει ποτέ να γεννιούνται καμμένα εικονοστοιχεία. Το αντίθετο μάλιστα (πιθανότατα να ήταν κολλημένα...). Αν κάνω κάποιο λάθος....
gv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 μα, αφού αν είναι να σου εμφανιστεί καμμενό εικονοστοιχείο αυτο θα συμβεί την πρώτη μέρα. Σε εμένα προσωπικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου 20+ οθόνες δεν έχω δει ποτέ να γεννιούνται καμμένα εικονοστοιχεία. Το αντίθετο μάλιστα (πιθανότατα να ήταν κολλημένα...). Αν κάνω κάποιο λάθος.... kaneis ...
sotirisl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 για πες λοιπόν τι παίζει με τα εικονοστοιχεία;
sotirisl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 γιατί εγώ όσες οθόνες έχω αυτή την στιγμή μπροστά μου, όλες έχουν τον ίδιο αριθμό καμμένων pixel που είχαν όταν τις πρωτοπήρα (sorry δεν κάνει edit)
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83443 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82243
gv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 γιατί εγώ όσες οθόνες έχω αυτή την στιγμή μπροστά μου' date=' όλες έχουν τον ίδιο αριθμό καμμένων pixel που είχαν όταν τις πρωτοπήρα(sorry δεν κάνει edit)[/quote'] an 9eorisoume dedomeno auto pou les 1. den 9a eixe provlima kammia etairia na dosei 100 xronia eggiisi gia kameno pixel kai 2. exo dei na kaigetai subpixel se o9oni hp kai dell ...
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 H κάθε εγγύηση εξαρτάται από το κόστος έρευνας,κατασκευής και διάθεσης ενός προιόντος ,χώρια που οι αντιπροσωπείες δεν θέλουν να στοκάρουν προιόντα τεχνολογίας επειδή δεν θα μπορούν να τα πωλήσουν,λόγω εξέλιξης με νεώτερα -Αυτά όμως είναι άσχετα από την ποιότητα κατασκευής ενός προιόντος,πόσο αντέχει κλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20564
sotirisl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 έχουν περάσει αρκετές οθόνες από τα χέρια μου και απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία. @gv : εσύ έχεις δει μια οθόνη να έχει στην αρχή π.χ. 0-1-2 καμμένα εικονοστοιχεία και σε ένα χρόνο να έχει π.χ. 3-4;
gv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 yeap stin douleia mou (dyktio me gyro sta 1000 pc)
sotirisl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 ok then. εγώ την προσωπική μου εμπειρία μοιράστηκα
Shinta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 kamia etairia den tha mborouse na exei anthropous na ksodeuoun 10 lepta ana othoni psaxnontas kammena pixel se mia grami paragogis me 100ades othones tin imera tora se mia hitachi pou eixa mou kaike 1 pixel kai kserontas pou einai gia na to do to psaxno..
nitro-gun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Egw pantos pou exw mia 17 TFT EIZO thn L550 eimai apolita euxaristimenos, douleuei apsoga! Ftou ftou na min ti matiasw :razz:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Egw pantos pou exw mia 17 TFT EIZO thn L550 eimai apolita euxaristimenos, douleuei apsoga! Ftou ftou na min ti matiasw :razz: Η L550 (ειναι μαι απο τις 3 ΕΙΖΟ μου ) ειναι πολυ καλη.Εχει και τον αισθητηρα φωτισμου που την κανει αψογη!!!! :smile: :smile: :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.