neperios_1984 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Γειά σε όλους, θέλω να φτίαξω ένα δεύτερο account στον υπολογιστή μου για όλους τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το pc μου, αλλά με περιορισμένα δικαιώματα... Δηλαδή πχ. να μην βλέπουν το c:, να μην πιάνει το δεξί κλίκ του ποντικιού, να μην μπορούν να τρέξουν command prompt καθώς επίσης και start->run, κατά την εγκατάσταση να περιορίζουμε το installation path όχι στο c: αλλά στο 2ο σκληρό (d:) που έχω πάνω για δεδομένα κτλ κτλ... Υπήρχε ένα παρόμοιο topic, αλλά δεν πολυκατάλαβα τι πρέπει να κάνεις... Πώς ρυθμίζεις λοιπόν τέτοιες παραμέτρους;
pappoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς να το κάνεις μέσω του Local Policy των Windows, αλλά κάποια στιγμή που το δοκίμασα δεν μου δούλευε σωστά. Πιο συγκεκριμένα, δεν με άφηνε να "ορίσω χρήστες" με αποτέλεσμα ότι περιορισμούς έθετα να είχαν εφαρμογή και στον "Administrator". (μήπως έκανα κάτι λάθος?)
s0st0s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 kapoia pramatakia gia sas mporei na exei EDW
metatron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 file s0st0s, mipos ennoeis ayto: Shared Computer Toolkit for Windows XP product, apo tin selida poy ypedeikses? to exei dokimasei kaneis? doyleyei? aksizei i' einai kamia moyfa tis microsoft?
metatron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 kapoio analogo programma ektos tis ms yparxei poy na exei aytes tis idiotites?
pappoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάντως δεν τα πάω πολύ καλά με τις εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις. Προτιμώ να εγκαθιστώ στον υπολογιστή μου ΜΟΝΟ ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο.
metatron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 nomizo oti ena tetoio programma (isos kati enellaktiko aytoy tis m$), eidikotera an exeis mikra paidia sto spiti einai sotiria...an kserei kaneis tipota analogo...
neperios_1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Nai odos tha itan xrisimo, ego nomiza oti mporeis na kaneis tetoiou eidos rythmiseis apeutheias apo ta windows...tha dokimaso to utility pou proteinei o sOstOs kai eidomen...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.