coffeex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 6600gt dokimase na kaneis egkatastash to Open Office apo to Control Center kai emena ta idia mou ekane alla to problhma ly8hke..
6600gt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 6600gt dokimase na kaneis egkatastash to Open Office apo to Control Center kai emena ta idia mou ekane alla to problhma ly8hke.. OK ΦΙΛΕ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΩ. :grin:
6600gt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Και μη γραφεις με κεφαλαια.Επιτηδες το κανεις? Απάντηση στο προβλημά μου είναι να μην γράφω με κεφαλαία; Πρώτο δεν διατύπωσα το προβλημά μου με λατινικούς χαρακτήρες αλλά με ελληνικούς. Δεύτερο δεν είχα χρόνο να κάτσω να σκεφτώ με ποιό τρόπο να γράψω το κείμενο. Τρίτο μπορούσες να πεις το προβλημά σου με καλύτερο τρόπο(άλλωστε είναι και κατανοητό) και όχι να μου γράφεις τα παραπάνω.
Isle Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Καλα, συγγνωμη αν ημουν αγενης αλλα οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις και δεν ειναι ευγενικο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 poio moyfa dianomh den exw ksanadei Καντο πιο λιανα!Τι δεν σου αρεσε?Πριν λιγες μερες βγηκε και η 10 αλλα ακομα δεν ειμαι στο pc μου να την δω με τα ματια μου.
6600gt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καλα, συγγνωμη αν ημουν αγενης αλλα οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις και δεν ειναι ευγενικο. Σωστή η αποψή σου και συμφωνώ σε αυτό απλώς ο τρόπος που διατύπωσες το προβλημά σου με είχε ενοχλήσει. Τώρα για το πρόβλημα που είχα με το OPENOFFICE δεν λύθηκε με κανέναν τρόπο καθώς μου βγάζει errors στην ανάγνωση..... :-x Και το καλύτερο το κράτησα για το τέλος καθώς τώρα κάθε φορά που μπαίνω στο περιββάλον εργασίας μετά απο ένα 10 λεπτο με 20 λεπτο κολλάνε τα πάντα και δεν κινείται ούτε καν ο κέρσορας του ποντικιού. :-x Λογικά πρέπει να είναι προβληματικό το DVD. Άντε πάλι πίσω στο mandriva 10......
coffeex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Den kserw gia esas egw palia hmoun fanatikos tou Suse Linux mexri pou dokimasa Slackware kai meta Debian apo tote den mou kanei kai toso es8ish to Suse.
tsialiam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 to open office apetixe na mou to egkatastisei kai meta.
6600gt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 to open office apetixe na mou to egkatastisei kai meta. Αυτό το πρόβλημα το οποίο έχω πάθει και εγώ όπως θα διάβασες παραπάνω και πρέπει να είναι λόγω ελλατωματικού DVD. Τώρα για τα κολλήματα που μου κάνει δεν έχω βρει άκρη ακόμη... αφού τα υπόλοιπα πακέτα υποτείθεται οτι τα έχει εγκαταστήσει χωρίς να βρει σφάλματα.
tsialiam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 egw to exw egkatastisei se 2 sustimata (idia) kai leitourgei mia xara.(tou ekana omws tis anabathmoiseis apo to internet)
insomniac_new Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 παιδια με τα videakia τι γίνεται;γιατί δεν έχει ήχο;Καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβασουμε τα multimedia-option packs 1-4.Aλ΄λά εγώ δεν εχω συνδεση απο τα λινουχ στο νετ πως θα τα κατεβάσω; υπαρχουν πουθενα σε κάποιον σερβερ;μηπως μπορει καποιος να ανεβασει αυτά τα packs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.