Προς το περιεχόμενο

Prison Break

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μακάρι να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, αλλά στη φυλακή είναι ο άνθρωπος και δεν είναι δυνατόν όλοι εκει μέσα να είναι ή καλοκάγαθοι ή τουλάχιστο συνεργάσιμοι με τον Scofield.

Το απόσπασμα που αναφέρει ο tzinos πρέπει να είναι απο αυτή τη συνέντευξη. Κοιτάξτε κάτω-κάτω

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μακάρι να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, αλλά στη φυλακή είναι ο άνθρωπος και δεν είναι δυνατόν όλοι εκει μέσα να είναι ή καλοκάγαθοι ή τουλάχιστο συνεργάσιμοι με τον Scofield.

Το απόσπασμα που αναφέρει ο tzinos πρέπει να είναι απο αυτή τη συνέντευξη. Κοιτάξτε κάτω-κάτω

Δημοσ.

pragmatika einai tromero!! Kai to kalo einai oti einai kai kalo kai mikro den einai kana 2lepto...

Me to tatoo pou eixei pano tou ti paizei stin pragmatikotita? Ton exoun zografisei pragmatika?? Kai den ksevafei? Kathe fora to "episkeuazoun"? Giati pragmatika einai texni auto pou exoun kanei ston anthropo!!! Apo tin alli....to kalokairi pos tha paei stin paralia etsi?:)

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να δεις το ενδιαμέσο special "Behind the walls" που έχει γυριστεί.

Εξηγεί τα σχετικά με το τατου... με λίγα λόγια δεν είναι μόνιμο, ούτε το έχει σε κάθε γύρισμα. Mόνο το τμήμα που χρειάζεται κάθε φορά. Τα υπόλοιπα είναι καλυμμένα με ρούχα

Δημοσ.

nai re sy praetorian bravo kai to eixa ksexasei auto!!! Den antexa na perimeno poute lepto gia tin synexeia kai to prosperasa to special. Meta eixa diavasei oti einai para poly kalo edo mesa kai den einai san ta alla special pou sou lene ti egine sta proigoumena epeisodia....kai ksexasa na to do...

Einai sta ypopsin!!

Δημοσ.

Εγω παιδιά μόλις χθεσ ξεκίνησα να κατεβάζω όλα τα επεισόδια.Σε 1-2 μέρες θα τα έχω πιστεύω.Και μετά απευθείας θα κατεβάσω και το 14 που είναι το τελευταίο από ότι ξέρω!Είμαι περίεργος να δω τι είναι!

Δημοσ.

ti ginetai edo re paidia me to prison break?? den to exo ksanadei me alli seira!! giti vgainoun ta epeisodia mia vdomada prin?? Kai i poiotita tous einai mia xara...dld vlepontai anetotata!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...