Προς το περιεχόμενο

Prison Break

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λεγόμενο "mid season break" sucks!!!

Τα ίδια με Stargate:SG-1,Stargate:Atlantis και πάει λέγοντας.Αυτοί οι αμερικάνοι είναι πόλυ χαζοί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο (13 ). Ποιός περιμένει μέχρι Μάρτη τώρα? :?

ΥΓ. Τζινος άδειασε τα pm σου γιατί έχει γεμίσει το folder σου και δε μπορώ να σου στείλω ... άντε και έχω να σου στείλω πράμα :wink:

Δημοσ.

πάντως φοβερή σειρά. Το 13ο επεισόδιο μας άφησε. Ενώ

SPOILERS

μέχρι τότε ο Μάικλ τα προέβλεπε όλα την πάτησε. Είμαι περίεργος να δω τι θα σκαρφιστεί πάλι

Δημοσ.

Μόλις είδα το 13. Καλά κορυφαίο επεισόδιο. Από τα καλύτερα που έχω δει έως τώρα. Καλά το Μάρτη το απόμενο;;; Ε ρε δεν πάμε καλά.... Κρίμα..

Πάντως τα κατάφεραν και έκαναν το πιο αγωνιώδες επεισόδιο το τελευταίο

Δημοσ.

eutyxos pou yparxei kai to prison break fetos kai pernoume liges doseis drashs, giati ama perimenoume apo to lost th bapsame hehe. Ypoodeigma seiras gia mena to prison break, ligh dosh romancou (alla polh endiaferon romanco), polh drash, kamposes parapleures istories, xoris xiliades erothmata, foberoi xarakthres kai ithopioi. Mono meion merikes xazes istorioules kai kapia kena(h mh realistika) sto plano tou michael.

Elpizo na mhn parasyrhtoun kai autoi apo ta ratigs kai na arxisoun na kanoun thn apodrash 5 sezon me th mia anapodia piso apo thn allh. Pantos akoma den einai bebaio pote tha epistrepsei, mporei ton martio mporei kai telos ianouriou (elpizo), kathos peftei polh mourmoura apo tous fans. Dystyxos mpenoun sto programa kati koloreality(american idol...) kai to 24, kai psaxnoun na doun an mporoun na to xosoun kai to prison break kapou. To prison break htan anapantexh epytixia gia to kanali kai tora psaxnoun na doun pos tha to krathsoun sto programa.

Δημοσ.
eutyxos pou yparxei kai to prison break fetos kai pernoume liges doseis drashs, giati ama perimenoume apo to lost th bapsame hehe.

Αυτό ακριβώς!Ήθελα να αναφερθώ στο θέμα από το 8ο επισόδειο αλλά βαριόμουνα :) .

Φέτος είναι η καλύτερη σειρά που παίζει,καλύτερη από το Lost(μην αρχίσετε να βαράτε και εγώ είμαι πολύ φανατικός του Lost).Μέχρι στιγμής προχωράει πάρα πολύ καλά η σειρά και με πολύ ένταση ,σε φάση που κάθε επισόδειο εξελίσει την ιστορία,όλο και κάτι αναπάντεχο γίνεται,άσε που έχει και τρομερό cliffhanger ούτε 24 να βλέπαμε!

Τα 13 επισόδεια που έχει δείξει μέχρι τώρα θα μπορούσαν να γεμίσουν άνετα μία σεζον μην πω παραπάνω,οπότε βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.Ποιος περιμένει μέχρι το Μαρτιο είναι το θέμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μαγκες ειδα την σειρα σε 3-4 μερες...

Πολυ καλη σειρα που σου δινει την εντυπωση οτι οι συγγραφεις οχι μονο παιρνουν κοκα αλλα και οτι εχουν το ψυχικο σθενος να ξερουν ποτε θα την σταματησουν (και το κυριοτερο ΠΩΣ!!!)....Οχι σαν κατι αλλες σειρες με εξοτικα νησια (ονοματα δεν λεμε) που μας εχουν στο περιμενε....

Κορυφαιο το τελευταιο τρικ για να φερει τον αδελφο του εκει που επρεπε...

Υπομονη μεχρι τον Μαρτη...

Δημοσ.

pantos to prison break leitourgei etsi dioti exei prooptikes gia 1-2 full sezon mono,ara h istoria ekselisetai pio grhgora. To lost apo thn allh meta thn entyposiakh proth sezon kai to olo hype, eipan na armeksoun ligo thn agelada kai gi auto phgenei me argous rythmous pleon, theloun na peksoun toulaxiston 4-5 sezon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...