Metroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη ακομα δεν κυκλοφορησε full η season 1?? δεν το πιστευω!!! ειδα τα πρωτα 12 επεισοδια και πηγα στο video club να παρω και τα αλλα και μου ειπε οτι ακομα δεν ηρθαν. που να καταλαβω οτι εννοουσε αυτο δεν λεει και τιποτα πανω στο κ....εξωφυλλο του dvd Ρε σεις , είναι 3 Season μέχρι τώρα: Season 1 - 22 Episodes Season 2 - 22 Episodes Season 3 - 8 Episodes (θα συνεχιστεί λένε) Οι 2 πρώτοι κύκλοι έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε DVD και ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εχω κλασει με τους γονεις μου. 60 χρονων ανθρωποι εχουν πορωθει, το γραφουν και στο βιντεο μηπως το χασουν και την αλλη μερα το συζητανε!!! Δεν μου παει η καρδια να τους απογοητευσω για τη 2η σεζον....
trelosjack Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εχω κλασει με τους γονεις μου. 60 χρονων ανθρωποι εχουν πορωθει, το γραφουν και στο βιντεο μηπως το χασουν και την αλλη μερα το συζητανε!!! Δεν μου παει η καρδια να τους απογοητευσω για τη 2η σεζον.... Οντως, μη το κανεις ! (προσωπικα ελιωσα με τις "τονισμενες" ατακες ! :lol:)
Arion_Mandrake Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εν τέλει, πότε περιμένουμε το 3χ09;
kostasSTi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Για τις 14 του μήνα έχει ανακοινωθεί το 9.
antreaslam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 έλα ρε κάιζερ! Εντάξει, όχι ότι ήταν κάτι το σούπερ η 2η σαιζόν, αλλά δεν είναι και ΤΟΣΟ ασχημη! ΑΠλά χάνει ΠΟΛΥ σε σύγκριση με την καταπληκτική 1η σαιζόν!
poihths Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 η 3η είναι ανταξια της 1ης.. και η 2η δε παει πίσω αλλα ή 1η ηταν φοβερη!
xentse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Καλή χρονιά σε όλουςΞέρει κάνεις ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στο "previously on prison break" στο όγδοο επεισόδιο της πρώτης σεζόν? Ξέρω ότι ίσως θα πρεπε να ρωτήσω στο αντίστοιχο topic για μουσική, αλλά αφενός ρώτησα και δεν πήρα απάντηση και αφετέρου πιστεύω ότι εδώ είναι πιο πίθανό να γνωρίζει κάποιος μιας και οι περισσότεροι είναι prison break fans και είναι πιο λογικό να έχουν το συγκεκριμένο επεισόδιο ή απλώς να ξέρουν περισσότερα σχετικά. Ευχαριστώ πολύ Και εγω το ψαχνω αυτο φοβερα... Οποιος ξερει κατι πλιζ ας :cry:το πει
Metroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Και εγω το ψαχνω αυτο φοβερα... Οποιος ξερει κατι πλιζ ας :cry:το πει Δε θυμάμαι το όνομά του ακριβώς , αλλά θυμάμαι ότι είναι ένα από τα τραγούδια που υπάρχουν μέσα στο Need For Speed Most Wanted.
konstantinos-- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω το prison break season 2 ολοκληρο και να πιανει χωρο μεχρι 4GB ????
Metroid Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δε θυμάμαι το όνομά του ακριβώς , αλλά θυμάμαι ότι είναι ένα από τα τραγούδια που υπάρχουν μέσα στο Need For Speed Most Wanted. Έβαλα το Most Wanted για να παίξω με την τιμονιέρα , και πρόσεξα ότι το τραγούδι λέγεται: Nine Thou των Styles of Beyond Μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω το prison break season 2 ολοκληρο και να πιανει χωρο μεχρι 4GB ???? 1) Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του Forum να σου πω από που να κατεβάσεις επεισόδεια. So , good searching.... 2) Ολόκληρη η 2η Season δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει κάτω από 4Gb , εκτός κι αν η ανάλυση είναι χάλια. Αλλά και πάλι , δε νομίζω να τη βρεις σε μικρότερο μέγεθος , εκτός κι αν την συμπιέσεις εσύ και της χαλάσεις ποιότητα.
konstantinos-- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τότε αν μπορείς πες μου απο που να κατεβάσω τα επεισόδια ένα-ένα
dimitris2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 κωνσταντινε μας δουλευεις αγριως μου φενεται! αφου σου λεει απαγορευεται απο τους ορους χρησης, λες αν σου πει για ενα ενα να αλλαξει κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.