Parasight Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ναι ντε, 22 επεισόδια είναι η 1η season. Πας να βγάλεις άκρη από τα video club ρε φίλε κι εσυ; :roll: Η 2η season, η οποία παίζεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, προς το παρόν έχει φτάσει μέχρι το 13, και συνεχίζουμε.
ababapanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 malista... i 2seson ine toso kali oso i prwti? diadramatizete fantazome exw apo tin filaki swsta?
andreaslfc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 telika ine sigouro oti i season ena ine 22 episodia? i kai oi 2 season ine 22 episodia sinolo? giati akoma kai edw pou to poulane http://www.shop21.gr/product/product.dvd.asp?pfid=25607&prid=26126 leei complete season 1 apotelite apo 3 dvd , diladi 12 episodia. ti telika simvenei? se emas edw stin elada na evgalan misi season gia polisi kai enikiasi? Από Αμερική και από Αγγλία που έχω πάρει κάποιες σειρές σε DVD, είναι όντως 3 ή 4 DVD η σεζόν, αλλά το κάθε DVD είναι διπλής όψης, δηλ. έχει 3 ή 4 επεισόδια η μία όψη και αλλά τόσα η άλλη όψη. Μήπως εδώ στην Ελλάδα η εταιρεία που έκανε την εισαγωγή ή το ίδιο το video club έκανε αντιγραφή μόνο την μία όψη?
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 malista... i 2seson ine toso kali oso i prwti? Οχι. Αν και τα τελευταια 5-6 επισοδεια ηταν πολυ καλα,σαν την 1η.Απλα τα αρχικα 6-7 ήταν χαμηλοτερου επιπεδου diadramatizete fantazome exw apo tin filaki swsta?Ναι.
tonypapadovic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Όχι, απλά ξεχάσανε να βάλουνε ένα "part 1" στο εξώφυλλο. Θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα 3 dvd κοντά στον Μάρτιο νομίζω. Τεσπά, η πρώτη season όπως έχει ειπωθεί είναι 22 επισόδεια και μέχρις στιγμής στα ελληνικά έχουν βγει 3 dvd. Αργότερα θα βγουν και τα υπόλοιπα.
ababapanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Όχι, απλά ξεχάσανε να βάλουνε ένα "part 1" στο εξώφυλλο. Θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα 3 dvd κοντά στον Μάρτιο νομίζω. Τεσπά, η πρώτη season όπως έχει ειπωθεί είναι 22 επισόδεια και μέχρις στιγμής στα ελληνικά έχουν βγει 3 dvd. Αργότερα θα βγουν και τα υπόλοιπα. ontos etsi ine. ala ine toso vlakes pou den valane oti ine part1 ala olokliri i season kai etsi opios to agorazei i to nikiazei tha nomizei oti tin agorase olokliri
ClawHammer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ξέρει κανείς πότε τελικά βγαίνει το 02x14? Στο tv.com αναφέρει 29 Ιανουαρίου αλλά στο επίσημο site της σειράς fox.com/prisonbreak αναφέρει 22 Ιανουαρίου...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πάντα να εμπιστευεσαι το επισημο, το tv.com τα βγαζει απο νωρις αναλογα του πως ειναι "προγραμματισμενα" αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα... Ενιγουει, για σεζον 2 υπαρχει το αντιστοιχο τοπικ
Socom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά σε όλους Ξέρει κάνεις ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στο "previously on prison break" στο όγδοο επεισόδιο της πρώτης σεζόν? Ξέρω ότι ίσως θα πρεπε να ρωτήσω στο αντίστοιχο topic για μουσική, αλλά αφενός ρώτησα και δεν πήρα απάντηση και αφετέρου πιστεύω ότι εδώ είναι πιο πίθανό να γνωρίζει κάποιος μιας και οι περισσότεροι είναι prison break fans και είναι πιο λογικό να έχουν το συγκεκριμένο επεισόδιο ή απλώς να ξέρουν περισσότερα σχετικά. Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 ontos etsi ine. ala ine toso vlakes pou den valane oti ine part1 ala olokliri i season kai etsi opios to agorazei i to nikiazei tha nomizei oti tin agorase olokliri δηλαδη ακομα δεν κυκλοφορησε full η season 1?? δεν το πιστευω!!! ειδα τα πρωτα 12 επεισοδια και πηγα στο video club να παρω και τα αλλα και μου ειπε οτι ακομα δεν ηρθαν. που να καταλαβω οτι εννοουσε αυτο δεν λεει και τιποτα πανω στο κ....εξωφυλλο του dvd
SRV_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Προσφάτως είδα το πρώτο μέρος της σειράς για την πρώτη περίοδο.Πολύ καλό. Αναμένω και την συνέχεια,λογικά σύντομα θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο μέρος της πρώτης περιόδου.
xentse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εγω ειμαι ενας απο αυτους που αρχισαν να το βλεπουν τωρα στον αντ1. Κανεις αλλος σαν κι εμενα?
vaso7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αν και μπορώ να πω οτι μου είχαν πει τι γίνεται και έχω ξεκινήσει και βλέπω και τον 3ο απ'τον θείο... Παράδοξο το ξέρω. Πάντως μέχρι στιγμής πολύ δράση ο πρώτος κύκλος.
Sirina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μα σε αυτο το εργο, η μιση μαγκια ειναι να το δεις πως γινεται. Και οι πετρες ξερανε οτι θα αποδρασουν αλλα ολο το νταβαντουρι που μεσολαβησε ειναι ολα τα λεφτα..
Metroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πήρα τους 2 πρώτους κύκλους από τα Original Discs του ξαδερφού μου , και τον 3ο κύκλο τον κατεβάζω. ΠΑΡΑ πολύ δράση , τέλεια σειρά. Σήμερα έδειξε το Riots, Drills and the Devil Part 2 - Episode 7 - Season 1. Εγώ έχω δει μέχρι Season 1 - Episode 10. Τα βλέπω λίγα λίγα για να μην τελειώσουν και δεν έχω τι να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.