Προς το περιεχόμενο

Prison Break

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

800€ προσφορά (τελική) μαζί με υπότιτλους και εξώφυλλα... :-P

Σοβαρά τώρα, εγώ είμαι στο 8ο επεισόδιο (είχα σταματήσει να το βλέπω το καλοκαίρι), το βλέπω με αργούς ρυθμούς για να το απολαμβάνω...Πάντως έχει αρχίσει η δράση και γουστάρω...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κορυφαία σειρά με πολύ αγωνιά και ωραίο σενάριο. Άρχισα να την βλέπω πριν από λίγο καιρό μετά την πρόταση ενός φίλου.

Δημοσ.

αρχισα να παρακολουθω την σειρα απο περιεργεια κυριως μιας και ειδα να ειναι πρωτη σε βαθμολογιες με καλα σχολια κλπ

ενταξει βλεπεται αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι για κορυφαια σειρα

αφηστε που τα μονα πλανα που εχουν ενδιαφερον ειναι μεσα στην φυλακη οταν δειχνει εκτος ειναι να σε παιρνει ο υπνος

για να μην αναφερθω στον αδερφο του πρωταγωνιστη που ειναι απο τους αθλιοτερους ηθοποιους που εχω δει

μπροστα του μεχρι και ο παπακαλιατης φανταζει ηθοποιος επιπεδου οσκαρ

Δημοσ.
αρχισα να παρακολουθω την σειρα απο περιεργεια κυριως μιας και ειδα να ειναι πρωτη σε βαθμολογιες με καλα σχολια κλπ

ενταξει βλεπεται αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι για κορυφαια σειρα

αφηστε που τα μονα πλανα που εχουν ενδιαφερον ειναι μεσα στην φυλακη οταν δειχνει εκτος ειναι να σε παιρνει ο υπνος

για να μην αναφερθω στον αδερφο του πρωταγωνιστη που ειναι απο τους αθλιοτερους ηθοποιους που εχω δει

μπροστα του μεχρι και ο παπακαλιατης φανταζει ηθοποιος επιπεδου οσκαρ

στο 2ρο σκελος συμφονο, ο lincon ειναι ενα μοναδικο μειγμα παπακαλιατη/σταλονε/χρηστου δαντη. Δηαλαδη cool, macho, μπρατσαρας, αταλαντος και με look γυφτουλα (κυριος στην sezon 2 με τα ανοιχτα πουκαμισα lol!)

για το αν ειναι βαρετο νομιζο θα διαφονησο, η 1τη σεζον ειναι full on δραση και cliffhangers, απο τα καλυτερα action serial ever! η 2ρη τορα σεζον ειναι χειροτερη απο τη λαμψη και την τολμη και γοητεια μαζι!! Οποτε αν βρισκεις την 1τη βαρετη, την 2ρη μην την δεις καθολου.

Δημοσ.

Tελικα τωρα που ειδα περισσοτερα επεισοδεια

μ'αρεσε περισσοτερο η σειρα:mrgreen:

Η σκηνη που εριξα το περισσοτερο γελιο σε ολη την σειρα ηταν με τον χοντρο να σκαει σαν καρπουζι στο εδαφος!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια.....

Να σας ρωτησω λιγο....

Βρισκομαι στο 7ο επεισοδιο της 1ης σεζον.... (Drills and the Devil Part 2)

Εχω και τους ελληνικους υποτιτλους.....αλλα ειναι ασχετοι με το επεισοδιο....!!!

Τους εχω κατεβασει απο ολα τα ελληνικα site και ολα ειναι τα ιδια....και τα πιο πολλα ειναι οτι και το 6ο επεισοδιο.....

Εχω ψαξει μηπως εχει γινει μπερδεμα με τα επεισοδια....αλλα καπου οι μεταφραστες μας μαλλον τα μπερδεψαν.... :?

Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει πως μπορω να βρω τους σωστους....γιατι τα Αγγλικα μας δεν ειναι και οτι καλυτερο.... :/

Δημοσ.

Rule:

Αν όλοι οι υπότιτλοι που κατεβάζεις είναι λάθος ή δεν συγχρονίζουν, τότε το πιο πιθανό είναι να έχεις λάθος release movie/series. ;)

/sc

Δημοσ.

Λοιπόν, φίλε μου είναι άλλο το release που έχεις λογικά. Πάντως είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και γω όταν θα έβλεπα το επεισόδιο. Δεν κατάλαβα ποτέ τι φταίει. Πήγαινε στο http://www.forom.com μπας και βρεις αγγλικούς. Εγώ το είδα χωρίς πάντως όταν κατάλαβα ότι δεν παίζει να βρω υπότιτλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...