Hal9000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ti na pei kapoios...ta logia einai perita... And let the hunting begin Θα πω εγώ. Η καλύτερη σειρά φέτος και με διαφορά. Θυμήθηκα εποχές 24
papadakn Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 όντως...είχα καιρό να νιώσω τόση αγωνία σε μια σειρά! Και εις ανώτερα!!! Αλήθεια πόσα επεισόδια θα έχει η φετινή σεζόν?
sakisx Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ναι ,αλλα ξέρετε που είναι το κακό του καλού ?? Ότι ανεβάζει τη πήχη ψιλά, μετά ότιδήποτε μέτριο θα φαίνεται κακό. P.S.Τι 24 και Lost , αυτά τρώνε λαχανα. Μονο το έργο The GodFather Τrilogy είναι τόσο ψιλά.
sheik Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 βλεπε Lost....2nd season.. Που παραμενει εξαιρετικη σειρα,αλλα συγκρινοντας την καποιος (αναποφευκτα) με την 1η σαιζον,διαπιστωνει πως υστερει...
beastgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ρε παιδιά μη λέτε τι έγινε γαμ...... Τώρα πάω να το δω και ήδη ξέρω την κατάληξη.... Βάλτε κάνα άσπρο να μην τα βλέπουμε και εμείς...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ekpliktiko!!!Afou fonaza kai go mazi me ton Link "GO GO Michael"!!!Goustaro tha pesei polu ksilo apo do kai pera...
SweetChild Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Είναι αρκετά καλή η σειρά.. Έχω δει 10 επισόδια μέσα σε μια μέρα. Είμαι στο 14 και περιμένω να πάω σπίτι να δω και τα υπόλοιπα.. Έχει πάντα στο τέλος κάτι που σε κάνει να μην κρατιέσαι ως το άλλο επισόδιο. Οι ρόλοι είναι τόσο ξεχωριστοί, που ο κάθε φυλακισμένος είναι εξαρτημένος από αλλους εκει μέσα και όλοι μαζί θέλουν την απόδραση, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Αυτό είναι που μ' άρεσε περισσότερο στην σειρά. Κάθε ένας έχει τη δική του συμπεριφορά και κίνηση. Και από πολιτικής άποψης, καλά κανουν κ φανερώνουν πόσο μλκς είναι οι Αμερικάνοι κ οι νόμοι τους, και πόσο μπορεί μια κυβέρνηση (και κάποιοι ανώτεροι) να σε σκοτώσουν τόσο απλά, για να κάνουν τις κομπίνες τους.. :evil: Πόσοι αθώοι μπορούν να πεθάνουν μόνο κ μόνο για ένα άτομο που θέλαν να σώσουν από αδικία.
Jastonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 molis eida k egw to 121... one more episode! paidia h seira ta espase fetos. ola ta episodia eixan agwnia drash ktl ktl... twra to mono pou menei gia na kleisei kala h seira einai na mhn tous piasoun:P
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Πω πω μολις είδα το 21, απιστευτο επεισοδιο,τρελή αγωνια. Την δευτερα έχει το last episode για την season, 22 the flight και έχει διαρκεια μια ωρα αντι για 40 λεπτα !
papadakn Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη? Στο τελευταίο επεισόδιο παρουσιάζεται η εξής σύμπτωση. Απο την μια αποδρά ο υποτιθέμενος δολοφόνος του αδερφού της αντιπροέδρου και απο την άλλη η "εταιρεία" αποφασίζει να βγάλει απο τη μέση την αντιπρόεδρο. Τι πιο εύκολο απο το να φορτώσουν και τον φόνο αυτό στον φυλακισμένο που απέδρασε. Εκτιμώ ότι ο φουκαράς ο Lincon θα μπλέξει ακόμη πιο άσχημα και πως οι λεπτομέρειες αυτές θα αναλυθούν του χρόνου. Άντε να δούμε,6 και σήμερα!!
4saken Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Tι σειρα....Σε ολα σχεδον τα επισοδεια εχω αγχος...Καμια σχεση με το 24 που το βλεπω πια απο περιεργια και το Lost που καπου εχει χαθει...
akis401 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Tι σειρα....Σε ολα σχεδον τα επισοδεια εχω αγχος...Καμια σχεση με το 24 που το βλεπω πια απο περιεργια και το Lost που καπου εχει χαθει... File. ασε το prison kai kane kammia katastash ekei me to avatar sou,. mh kanoun kammia m@@@@@a thn Kyriakh stou Xarilaou ,,ki ekei na deis agxos kai emfragmata(smile) Asteieyomai fysika,,,,Ontws ,kammia sxesh me otidipote allo to prison
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.