Προς το περιεχόμενο

Prison Break

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τον ποιον ;!

Τεσπα, το καλό της υπόθεσης είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπούμε στη 2η season με ανανεωμένο cast :D

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι δευτερη σεζον?

Κανονικα η σειρα ηταν να ειναι 18 επεισοδια.

Αλλα επειδη πηγαινε καλα, ειπαν να την κανουν 22, δλδ μια σεζον.

Ελπιζω να μην το ξεφτιλισουν και να γινει ...λαμψη :-)

• Moderators
Δημοσ.
Τι δευτερη σεζον?

Κανονικα η σειρα ηταν να ειναι 18 επεισοδια.

Μουαχαχαχαχαχαχαχα....

Προφανώς δεν παρακολούθησες τα "τελευταία" μαντάτα...

Η σειρά πάει και για 2η season χαλαρά' date=' ενώ οι σεναριογράφοι λένε ότι έχουν σχέδια μέχρι και για season 5.

To link προς σχετική συνέντευξη είχε δοθεί και κάποιες σελίδες πριν.

Edit: Συν ένα link με κάποια major spoiler για 1η και 2η season

Δημοσ.

Ενταξει, απ' οτι λενε, στη δευτερη σεζον θα τους κυνηγανε.

Αυτο καπως τρωγεται. Εγω ελεγα να μην ειναι ακομα στη στενη.

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά είναι πολύ κουφός ο τρόπος που θα αποδράσουν

...

..

.

escape029tm.th.jpg

:) :) :) :)

(η σκηνή είναι παρμένη απο την Dinotopia που έδειξε το STAR τη Δευτέρα του Πάσχα :)

Δημοσ.
Sto koutsompolistiko e!entairtenment kanali ths nova prin ligo eixe news gia tv shows kai leei oti tha skotosoun kapion pou den tha pisteuame pote oth tha skotonan

Λοιπόν να κάνω μια μαντεψιά και να πω ότι θα σκοτωθεί αστυνόμος που ανακάλυψε την τρύπα (δε θυμάμαι το όνομά του) και φυσικά δε θα προλάβει να το πει σε κανένα. Δε νομίζω να σκαρφιστούν άλλο τρόπο να την κάνουν τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

poly kalh mantepsia..... k sthn telikh... auto 8a htan mia "anatroph" den exei ginei akoma. egine dhladh se ena episodio alla den apasxolhse poly giati ton ksepastrepsane grhgora... 8a mporouse na apasxolhsei oloklrho episodio sxedon ena tetoio senario. k den xreiazetai na to grafeis me aspro xrwma... den einai spoiler... mantepsia einai!

• Moderators
Δημοσ.
Λοιπόν να κάνω μια μαντεψιά και να πω ότι θα σκοτωθεί αστυνόμος που ανακάλυψε την τρύπα (δε θυμάμαι το όνομά του) και φυσικά δε θα προλάβει να το πει σε κανένα. Δε νομίζω να σκαρφιστούν άλλο τρόπο να την κάνουν τόσο γρήγορα.

Είναι και η γιατρός που ξέρει για τα σχέδια απόδρασης πλέον (δεν είναι τόσο ηλίθια ώστε να μη δει ότι ενα και ενα κανουν δύο). Νομίζω ότι πρώτα ο Bellick θα προσπαθήσει να εκβιάσει -τον Scoffield και τους υπόλοιπους- για κάτι. Και κάπως θα τον φάει το μαύρο φίδι. Επίσης το νέο κάρφωμα του Tweener (ακόμα να πεθάνει αυτό;) μου φαίνεται λίγο σκηνοθετημένο. Ίσως ο Scoff έχει άλλα σχέδια πλέον ;) .

Δημοσ.
Είναι και η γιατρός που ξέρει για τα σχέδια απόδρασης πλέον (δεν είναι τόσο ηλίθια ώστε να μη δει ότι ενα και ενα κανουν δύο). Νομίζω ότι πρώτα ο Bellick θα προσπαθήσει να εκβιάσει -τον Scoffield και τους υπόλοιπους- για κάτι. Και κάπως θα τον φάει το μαύρο φίδι. Επίσης το νέο κάρφωμα του Tweener (ακόμα να πεθάνει αυτό;) μου φαίνεται λίγο σκηνοθετημένο. Ίσως ο Scoff έχει άλλα σχέδια πλέον ;) .

Εγώ πίστευα ότι ο Michael θα έλεγε ψεύτικο σχέδιο στον Tweener για να στείλει τον Bellick αλλού και να καρφωθούν για τα καλά οι ρουφιανιές του Tweener αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά στο τέλος. Όσον αφορά ποιος θα πεθάνει πολύ καλή η μαντεψιά του φίλου πιο πριν για τον Bellick, δεν το είχα σκεφτεί, αν και έχω την εντύπωση ότι το PI έχει τελειώσει τις εργασίες του στο δωμάτιο εκείνο, οπότε πως θα καλύψουν άραγε την τρύπα, ακόμα και αν κανείς δεν το ξέρει (σε περίπτωση που τα τινάξει ο Bellick-λέτε να τον φάει η Company?:P). Το να πεθάνει κάποιος που δε θα περιμέναμε και να ήταν πχ ο Λατίνο Σάντα Κρουζ [:mrgreen:] δε θα βοηθούσε και πολύ το σενάριο. Για τη γιατρό, αν και έχει κάποιες υποψίες, ούτε νομίζω να μπορεί να φανταστεί το όλο σχέδιο ούτε θα μπορούσε να το απειλήσει με τις αβάσιμες (για κάποιον υποθετικό 3ο όπως τον Warden-από την στιγμή που τα κλειδιά βρέθηκαν, δεν μπορεί να πει "Μου πήρε τα κλειδιά η εισαγόμενη γκόμενα στο καφε μπαρ που βγηκα μαζί της γιατί γουστάρω τον Μάικλ αλλά ξαναβρέθηκαν στη θέση τους τελικά") υποψίες. Αν τα τίναζε αυτή θα ξενέρωνα τρελλά αλλά δεν παίζει :) Λέτε να τα τινάξει ο Lincoln και μετά ο καθένας να ψάχνει τι του γίνεται;:mrgreen:

Όπως και να 'χει, μετά από μια πολύ μικρή κοιλιά η σειρά αρχίζει να παίρνει τα πάνω της! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...