KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Basika gia prwti fora auti tin vdomada den eida to screener alla perimena to kanoniko kai den to metaniwsa.Oi ypotitloi vgikane pio grigora,i poiotita itan ikanopoiitikotati kai telika den einai kai toso dyskolo an apla den mpaineis se auto to topic katholou
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Πάρα πολύ καλό το flashback.Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και το βάζω από τα καλύτερα,αν και αυτή η σειρα δεν έχει κανένα μάπα επισόδειο οπότε... btw,έχει βγει και 17,εχτές.Το 18 έχει κάμποσες μέρες
Panathachamp Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Είδα το 17, κινείται στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει με σασπένς κλπ, αλλά σιγά-σιγά έχω την άισθηση ότι ίσως να μην ήταν και η καλύτερη ιδέα το να αποκτήσει επιπλέον καιρό μέχρι την εκτέλεση. Δεν ξέρω γιατί αλλά η καινούργια evil γκόμενα μου φαίνεται κάπως ενοχλητική κ δεν με πείθει, ειδικά αν αναλάβει το ρόλο της βασικής κακιάς (που το βλέπω πολύ πιθανό) θα ξενερώσω SPOILER Επίσης το άλλο ενoχλητικό και ξεκάθαρα για λόγους plot είναι ο γιος που ανακάλυψε την διέυθυνση του πράκτορα και πήγε αλά Ράμπο να τον φάει. Μπορεί το να πάει εκεί να τον σκοτώσει να είναι λογικό μιας και του φαγε τη μάνα και είναι πιτσιρικάς, αλλά χωρίς να το αναφέρει πρώτα στους 2 δικηγόρους; Πες το πρώτα και μετά πας κρυφά από αυτούς να τον καθαρίσεις...Και επίσης όταν είδε το όνομα στο πηγάδι αρχικά δεν ήξερε σε ποιον ανήκει οπότε δε θα ήταν λογικό να το αναφέρει εκείνη την στιγμή;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Πάρα πολύ καλό το 17 !!! Όλα πουτάν@ γίνανε...
beastgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Kαι εμένα αρχικά δε μου άρεσε που πήρε "παράταση" ο μεγάλος αδερφός αλλά βλέπω σιγά σιγά ότι η σειρά δε χάνει το ενδιαφέρον της. Το 17 πολύ καλό και άκουσα ότι και το 18 έχει πολύ καλό clifhanger καλά και εγώ τσατίστικα απίστευτα με τον ηλίθιο το παιδάκι που δεν είπε τίποτα στους δικηγόρους. ΕΛΕΟΣ, πού πα ρε θείο;;; Άντε την κάνεις που την κάνεις τη μ@λ@κια πες το πρώτα και στους άλλους....
tzinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 stop wahtever you are doing! watch 1x18! Apo ta kalytera episodes, poles anatropes, gamo ta sxedia sto telos kai ena surprise gia na mas afhsei mamakes. Mallon tha xtyphso kai to 1x19 screener hehe.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ανετα πολύ καλό επεισόδιο. Είχε όλους και απ'όλα. Μια χαρά. Τελικά όμως στο τέλος μια νύχτα χωρίς φεγγάρι θα αποδράσει όλη η φυλακή που μέχρι τότε θα έχει μπει στο "κόλπο" και θα μείνουν μόνο οι φύλακες και οι καθαρίστριες Όσο για το 17ο και τις αποφάσεις του γιού του lincoln, απο την αρχή φαινόταν ότι αυτό το παιδί είναι λίγο μ*λ*κ*ς. Τουλάχιστο όμως κατάφερε δύο θετικά 1) πέτυχε έστω και ξώφαλτσα τον εκνευριστικό bad guy 2) τον πιάσανε επιτέλους και εκεί που θα τον κλείσουν δε θα μας απασχολεί και πολύ ....μάλλον Επίσης πολύ την χάρηκα την έκβαση με το "καρφί". Αντ'απο'κεί, μας τα χε κάνει τσουρέκια.
tzinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 kala autos o pitsirikos fantasou oth einai mia poly (ma poly lol) asxhmh kim bauer. Kai nai ontos to exoun parakanei, konteuei na to mathei h mish fylakh pleon! Alla auto pou mou aresei einai oti sta perisotera epeisodia ksekinane me ena problhma, mia anapodia kai les oxi re pousth mou, pos diaolo tha th glytosoun pali, kai mexri na teleiosei to epeisodio exoun dosei mia gamath lysh.
Panathachamp Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Όντως πολύ καλό επεισόδειο αλλά συμφωνώ ότι στο τέλος θα αποδράσει όλη η φυλακή μαζί.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Re ti pextuke sto 19?Exo pathei plaka....Katastrafikan ola i mipos pezei p0ust1@?
john1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Όντως πολύ καλό επεισόδειο αλλά συμφωνώ ότι στο τέλος θα αποδράσει όλη η φυλακή μαζί.[/color'] Η φραση "γιναμε πολλες" εδω κολλαει απολυτα! Παντως,ως τωρα η σειρα δεν εχει χασει καθολου το ενδιαφερον της...Ευγε!
tzinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 mallon oi polles tha arxisoun na ligosteuoun!! Sto koutsompolistiko e!entairtenment kanali ths nova prin ligo eixe news gia tv shows kai leei oti tha skotosoun kapion pou den tha pisteuame pote oth tha skotonan!! Nomizo oth phre to auti mou oti tha exoume allous 4 nekrous!!! Kai tha ginoun riots metaksy ton symorion. Godamn tha ginei panikos
Jastonas Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 egw pshfizw ton pedro juan de la kourada! ton sygkatoiko tou... o teleutaios pou 8a perimename na pe8anei...... k einai k gamw ta paidia basika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.