Προς το περιεχόμενο

to UPS prostatevei apo astrapes (epagwgi)? poia marka na parw?

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na poume oti ena UPS einai kai antikerauniko prepei na exei mesa mia eidiki asfaleia i opoia sunithws einai ena varelaki me kapoio aerio. to aerio auto kanei breakdown se kapoia tasi sunithws gurw sta 400V kai vraxukulwnei opote den paei tipota pio mesa. to kako me auta einai oti theloun alagma an fane kerauno. uparxoun kai kapoia pou den vraxukuklwnoun monima alla to kako tous einai oti kathe fora pou trwne kerauno endexetai na meiwthei i aksiopistia tous xwris na gnwrizoume se ti vathmo kai posous keraunous exei faei.

oi sumvatikes asfaleies opws eipe kai o filos neted den prolabenoun to kako...

twra egw exw ena polumprizo pou exei antikerauniki prostasia gia tin keraia tis TV i opoia kataligei sto PC mou :) to opoio PC einai kai se UPS sundemeno. twra eipa an me swsei to UPS min mou tin katsei i keraia kai etsi evala to polumprizo. twra to UPS auto kathe auto an exei antikerauniki prostasia den to kserw sigoura (milame gia kerauno pou tha pesei sti grammi pleon oxi stin keraia ..tin keraia tin kalupsame) ara den exoume para na doume sto google :)

Δημοσ.

Η γενική ασφάλεια στον πινακα του διαμερίσματος δεν θα πέσει με κεραυνό?

οταν λεει ασφάλεια/αποζημίωση απο κεραυνό τι εννοεί?

Να πεσει "καπου" στην πόλη, ή και μακρύτερα πανω σε κολώνα ΔΕΗ και το ρευμα να "μπει" ανενοχλητο να περάσει απο καλωδια και κόμβους, μεχρι να ερθει σπιτι σου...

ή να χτυπίσει τη δικη σου κολώνα/καλώδιο/σπίτι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...