Προς το περιεχόμενο

to UPS prostatevei apo astrapes (epagwgi)? poia marka na parw?

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς? Από υπερτάσεις και διακοπές τα περισσότερα προστατεύουν. Αν τώρα ο κεραυνός εισχωρήσει στο δίκτυο δεν νομίζω να σε γλυτώνει κάτι, ότι και αν έχεις. Νομίζω τα καλύτερα είναι αυτά που είναι συνεχώς on-line. Για την APC που αναφέρεις έχω ακούσει καλά λόγια, χωρίς όμως να έχω. Ίσως κάποιος που έχει να σε διαφωτίσει καλύτερα.

Δημοσ.

Vasika liga ups exoun ensomatomeno aleksikeravno... min fovase tipota apla na exeis kalo psu .emena einai sinexeia anoixto to pc 24/24 kai otan ta fota anavosvinoun apo keravnous kai loipes mal@kies to pc den xabariazei .(vevea arkei na min eisai gantemis...)

Δημοσ.

παντως επι 3 χρονια περιπου με ενα MGE 800VA δεν μασησε ως τωρα απο κεραυνους, αν και ειμαι σε περιοχη με πολυ εντονες καταιγιδες και πολυ κακο ρευμα. Το χειροτερο που ειδα, οταν ειχε πεσει αρκετα κοντα ενας κεραυνος, ηταν κατι στιγμιαιοι σπινθηρισμοι απο πισω μερος του κουτιου και την οθονη. Δεν μετρηθηκε εκεινη την στιγμη καπιοια αλλοιωση στην ποιοτητα του ρευματος... απλα μαλλον ηλεκτριστικε η ατμοσφαιρα φαινεται....

Δημοσ.
Τι ακριβώς εννοείς? Από υπερτάσεις και διακοπές τα περισσότερα προστατεύουν. Αν τώρα ο κεραυνός εισχωρήσει στο δίκτυο δεν νομίζω να σε γλυτώνει κάτι, ότι και αν έχεις. Νομίζω τα καλύτερα είναι αυτά που είναι συνεχώς on-line. Για την APC που αναφέρεις έχω ακούσει καλά λόγια, χωρίς όμως να έχω. Ίσως κάποιος που έχει να σε διαφωτίσει καλύτερα.

kai egw afto nomizw. den me swnei tipota. enow apo tous keravnous pou peftoun stin perioxi. kai fisika se kaliptei apo anevo-katevasmata tou revmatos kai diakopes (wste na kliseis to PC sou me asfaleia).

Δημοσ.

i diki mou sindesmologia einai

priza - ups - polyprizo me prostasia ypertasis - e3artimata ypologisti !!!

ps

nomizo oti ypaxrei provlima an valeis syskeyi prostasias ypertasis prin to ups (apo tin meria tis prizas) ... alla den eimai 100% sigouros ...

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω: Πολύμπριζο(απλό)->Πολύμπριζο της APC με προστασία από υπερβολική τάση->UPS(Mustek 600 usb)->psu+οθόνη. Μια χαρά πάνε ως τώρα όλα. Για τα 50 ευρώ που έδωσα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από το ups της Mustek.

Δημοσ.
Vasika liga ups exoun ensomatomeno aleksikeravno... min fovase tipota apla na exeis kalo psu .emena einai sinexeia anoixto to pc 24/24 kai otan ta fota anavosvinoun apo keravnous kai loipes mal@kies to pc den xabariazei .(vevea arkei na min eisai gantemis...)

Σόρυ αλλά δεν αντέχω,

εσένα δηλαδή το UPS έχει κάτι τέτοιο μέσα; :-P

P0001158.jpg

lightningrod2.jpg

Τα αλεξικέραυνα είναι υπεραγώγιμες "κολώνες" που τοποθετούνται στα υψηλότερα και απομωνωμένα σημεία της πόλης για να τραβάνε τους κεραυνούς και να τους γειώνουν.

Όσο για το καλό τροφοδοτικό... Αν του κάτσουν στην είσοδο 400-500Volt θα καρβουνιαστεί ας είναι και Enertaganchieftek. Απλά τα πραγματικά καλά έχουν συνήθως μεγαλύτερες ανοχές για μια συνηθισμένη και χωρίς απρόοπτα μπόρα. Για την κακιά ώρα όμως... δεν.

Δημοσ.
8eoritika ean pesei keravnos kai paei na perasei to (upervoliko) revma apo to UPS sou 8a kaei h asfaleia pou exei mesa, otan kaei h asfaleia revma den ginetai na perasei, opote, 8eoritika panta, den 8a exeis kanena provlima.

Θεωρητικά δυστυχώς... Διότι στον ελάχιστο χρόνο που κάνει να καεί η ασφάλεια, έχει προλάβει να περάσει ρεύμα.

Δημοσ.

Προτεινω ανεπιφυλακτα το MGE 1100AVR.Σηκωνει μεχρι 600Watt και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Για να δεις αν αντεχει το συστημα σου, συγκρινε το με το δικο μου στην υπογραφη μου.

Δημοσ.
Σόρυ αλλά δεν αντέχω' date='

εσένα δηλαδή το UPS έχει κάτι τέτοιο μέσα; :-P

Τα αλεξικέραυνα είναι υπεραγώγιμες "κολώνες" που τοποθετούνται στα υψηλότερα και απομωνωμένα σημεία της πόλης για να τραβάνε τους κεραυνούς και να τους γειώνουν.

[/quote']

looool, mallon mono esy den katalaves to asteio mou...

Όσο για το καλό τροφοδοτικό... Αν του κάτσουν στην είσοδο 400-500Volt θα καρβουνιαστεί ας είναι και Enertaganchieftek. Απλά τα πραγματικά καλά έχουν συνήθως μεγαλύτερες ανοχές για μια συνηθισμένη και χωρίς απρόοπτα μπόρα. Για την κακιά ώρα όμως... δεν.

den milame an tha pesei o keravnos sta kalodia alla otan peftei konta se pilones tis deh kai dimiourgounte afxsomioseis tasis . tespa...

Δημοσ.

παιδιά μια φορά στην Ξάνθη είχε πέσει κεραυνός μέσα στην πολή και σε δυο τρεις πολυκατοικίες ειχαν καεί τα πάντα (τηλεοράσεις-στερεοφωνικά κτλ.).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...