deathlok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 to ram aftou tou mina exei test diskon.katebaste to na dite ligo epidoseis(den einai to pio aksiopisto alla pairneis mia idea)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Χανω την εγγυηση αν αλλαξω τον δισκο απο το συστημα μονος μου; Πρεπει να το παω στην hp?
mihalakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 parakoloutho me endiaferon to topic giati exo paromoia provlimata.Exo ena HP Compaq nx7010 me skliro toshiba stis 4200.Ontos to mihanima eidika sto fortoma einai apalefto parolo pou exo paiksei kai me to msconfig alla kai me to registry mechanic.Afto pou me entiposiase ostoso einai oti prin valo kaspersky to mihanima se 1lepto kai 10 sec eixe fortosei eno tora kanei 2 lepta sto nero (sxima logou einai afto, den exo ipovrixio laptop ;-) )Kai ego pantos hitachi tha protimousa, kai skeftomai sovara thn allagh diskou.An thn kaneis monos sou thn allagh na ksereis oti i eggiish tha paei peripato.An to pareis sthn hp tha plhroseis parapano kai eilikrina den ksero an tha mporeis na valeis oti sklhro theleis h kapoion apo aftous pou xrisimopoiei h HP.Isos omos na einai kalitera gia na exeis to kefali sou isixo, ektos kai an h eggiisi sou teleionei
deathlok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 pados ego sto topic gia bench pou ekana kai to etrksan merika paidia me ton hitachi den enthousiastka me tis epidoseis tou.(einai men 10mb/sec pio grigoros) alla oute logos sigrisis me tous desktop diskous.
gdevil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ενοείται ότι ακυρώνεται η εγγύηση αν ανοίξεις εσύ το λάπτοπ. Για δίσκο δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς αλλά και το δικό μου αυτί για Toshiba έχει ακούσει καλά λόγια.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Καλεσα το πρωι την hp και μου ειπαν οτι αν γινει αλλαγη του δισκου απο μη εξουσιοδοτημενο ατομο η εγγυηση παει περιπατο. Καταρχην δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο, αφου δεν χρειαζεται να κανεις βιδες το λαπτοπ για να αλλαξεις ραμ η δισκο. Απο κατω υπαρχουν δυο πορτακια με δυο βιδουλες που ανοιγουν και αλλαζεις ραμ και δισκο. Ουσιαστικα ανοιγμα το λαπτοπ δε θα φαει οποτε γιατι χανεις την εγγυηση? Το λαπτοπ το εχω 15μερες και εχει ακομη καιρο μεχρι να ληξει η εγγυηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Aγορασα για δοκιμη τον hitachi travelstar 40gb 8mb cache 7200rpm ελπιζω να δω εστω και μια μικρη βελτιωση
Italos20v Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Dokimase kai pes mas na kseroume an einai na to kanw ki egw.
deathlok Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Aγορασα για δοκιμη τον hitachi travelstar 40gb 8mb cache 7200rpm ελπιζω να δω εστω και μια μικρη βελτιωση kalorizikos (trekse kai to hdtune na doume ti psaria pianei)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Σημερα θα τον εγκαταστησω , μολις γινει η δουλεια θα ποσταρω αποτελεσματα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 kalorizikos (trekse kai to hdtune na doume ti psaria pianei) ευχαριστω πολυ
georgeadams Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Καλεσα το πρωι την hp και μου ειπαν οτι αν γινει αλλαγη του δισκου απο μη εξουσιοδοτημενο ατομο η εγγυηση παει περιπατο. Καταρχην δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο' date=' αφου δεν χρειαζεται να κανεις βιδες το λαπτοπ για να αλλαξεις ραμ η δισκο. Απο κατω υπαρχουν δυο πορτακια με δυο βιδουλες που ανοιγουν και αλλαζεις ραμ και δισκο. Ουσιαστικα ανοιγμα το λαπτοπ δε θα φαει οποτε γιατι χανεις την εγγυηση? Το λαπτοπ το εχω 15μερες και εχει ακομη καιρο μεχρι να ληξει η εγγυηση.[/quote'] Δεν υπάρχει καμία ταινία ασφαλείας έτσι ώστε να καταλάβουν πως το άνοιξες για να αλλάξεις το δίσκο. Και νομίζω πως και ο λόγος που ο δίσκος, και η μνήμη έχουν τα δικά τους ξεχωριστά πορτάκια είναι για να αλλάζουν γρήγορα και εύκολα. Αν επρόκειτο για δουλειά που πρέπει να γίνει μόνο από την αντιπροσωπεία, δεν θα τα είχαν τόσο εύκολα προσβάσιμα. Θεωρώ πως ο λόγος που σου είπαν πως χάνεις την εγγύηση είναι μάλλον κουτοπονηριά ("άσε τον να το φέρει σε μας να τον χρεώσουμε κι όλας"). Στο κάτω-κάτω αν ποτέ χρειαστεί να το πας στην HP για εγγύηση (φυσικά εύχομαι να μην χρειαστεί και να μην πάθει ποτέ τίποτε), βάλε του ξανά μέσα τον παλιό δίσκο και δεν θα καταλάβουν τίποτε... Παρεπιπτόντως, τον παλιό δίσκο μπορείς να τον βάλεις σε μια θηκούλα USB2 και να τον έχεις για εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Είναι πολύ πρακτικές αυτές οι θηκούλες και αρκετά φθηνές...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Σωστος! Το δισκο που εχει μεσα θα τον κανω εξωτερικο , να τον εχω σαν Backup. Ερωτηση: Η διαρκεια της μπαταριας θα "πεσει" οταν εγκαταστησω τον νεο δισκο? Ρωταω επειδη το rpm του παλιου ειναι 4200 ενω του νεου 7200. Απο θερμοκρασια θα εχω μεγαλα προβληματα;
deathlok Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 i diarkia tis batarias tha pesei kathos kai tha aneboun oi thermokrasies tora poso tha mas peis esi
xaotikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Εξαρτάται από το laptop πιστεύω για την θερμοκρασία. Στο δικό μου η θερμοκρασία ανέβηκε 1 βαθμό και σε αυτονομία δεν παρατήρησα καμια σημαντική διαφορα (10% για παράδειγμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.