Giannnni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 το θέμα είναι για πόσο διάστημα σε δεσμεύει η εταιρία, αν είναι να μου κάνει έκπτωση 100 ευρώ για σύνδεση ελάχιστης διάρκειας 1 χρόνου να την βράσω την έκπτωση. Το έχει διευκρινίσει κανείς αυτό;
dim_b Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Στο περιοδικό λέει ότι ισχύει γιά συνδρομές ελάχιστης διάρκειας 3 μηνών. Αν θέλεις να σιγουρευτείς, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την Altec γιά να σου το επιβεβαιώσουν.
Giannnni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 φίλε dim_b που απο ότι βλέπω είσαι και εσύ των μεγάλων ωρών.. lol,. δηλαδή το κουπόνι αυτό ισχύει και για το πρόγραμμα home broadband pack 500 ? αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε το τρίμηνο βγαίνει : (49*1.19*3)-100 = 74.93 ευρώ μόνο για 3 μήνες 512 όλα πληρωμένα;;; κάνω κάτι λάθος;
Giannnni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 κανείς που μπορεί να με βοηθήσει παιδιά με τον συλλογισμό μου; ισχύει αυτό που ανέφερα πιο πάνω η όχι;
xpanosx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Επικοινωνησα με την Altεc σήμερα. Ο συλλογισμός μου όπως και του dim_b ήταν σωστός. Μόνο που δεν υπολογίσαμε την αξία του USB MODEM ποα απο ότι μου είπαν αξίζει γύρω σδτα 50 €. οπότε η τιμή ανεβαίνει στα 264€. Όσο λέει και στο περιοδικό δηλαδή...
Giannnni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 29' date='90*3 + 19,90*3 + 34,99 γιά την ενεργοποίηση της γραμμής + ΦΠΑ 19% σε όλα αυτά.Σύνολο 219,42?, δηλαδή 119,42? μετά την έκπτωση.[/quote'] ξαναρωτάω για άλλη μια φορά, το κουπόνι αυτό ισχύει και για τα πακέτα broadband pack 500 kai 1000? ναι η ού; το διευκρίνισε κανείς; γιατί να ισχύουν μόνο με αυτό τον τρόπο πληρωμής, δηλαδή ξεχωριστά πάγια σε ΟΤΕ και χωριστά συνδρομή για 512 της HOL και τέλος ενεργοποίησης;
random Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 13813, η κλήση δεν χρεώνεται. τόσο πολύ σας αρεσει το σπασμένο τελεφωνο?
dim_b Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Επικοινωνησα με την Altεc σήμερα. Ο συλλογισμός μου όπως και του dim_b ήταν σωστός. Μόνο που δεν υπολογίσαμε την αξία του USB MODEM ποα απο ότι μου είπαν αξίζει γύρω σδτα 50 ?. οπότε η τιμή ανεβαίνει στα 264?. Όσο λέει και στο περιοδικό δηλαδή... Δεν την υπολογίσαμε γιατί η αγορά modem δεν είναι υποχρεωτική και εννοείται ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα αγοράσει ένα USB modem με 50? όταν ένα από τα καλύτερα routers της αγοράς κοστίζει 60?
Giannnni Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 random νομίζω πως λέγεται χαλασμένο και όχι σπασμένο το τηλέφωνο που εννοείς. απλά για να ξέρεις
Anexann Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Ήμουν και εγώ από αυτούς που βρήκαν το παρόν πακέτο ελκυστικό. Αυτό που με απέτρεψε από το να το προμηθευτώ είναι το "πακέτο" είναι απλά το USB modem. Για μένα στη σύνεση ADSL η ύπαρξη ενός router είναι μονόδρομος. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα με τα USB ADSL modems από powering μέχρι προβλήματα ασφαλείας. Σκεφτείτε το αρκετά πριν αποφασίσετε πως θα μπείτε στο χώρο του BB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.