Προς το περιεχόμενο

Teledome Dsl????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εδω τα ιδια.

Και μαλιστα το εβαλα χτες και περιμενα να δω δραματικες αλλαγες στην ταχυτητα απο το isdn.

Κατεβαζω με 7-8k max...

Θα τους παρω τηλεφωνο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

min kourazeste kai pernete til exoun problima to kseroun kai prospathoun na to ftiaksoun.to problima ksekinise tin kiriaki kai pistevoun pos simera to bradi tha einai ok.(to idio bebea pistevan- elegan kai xtes proxtes ktl) elpizo pantos na to ftiaksoun

Μην περιμένετε και πολλά πράγματα απο την Teledome. Εγώ είχα πάρει ενα demo, το δοκίμασα 2-3 μέρες και απογοητεύτηκα απο τις ταχύτητες. Ισχύει και εδώ το "ο,τι πληρώνεις παίρνεις".

angeldust eisai thessaloniki opou i teledome ta paei xalia edo athina einai mia xara (enoite prin to xali pou ksekinise tin kiriaki)(gia boria ellada epidi ta paei entelos xalia kai tous ekrakse kosmos to ebgalan kai sto site tous oti den boroun na dosoun ot megidto ton iperision tous)

Τους πηρακαι τωρα και μου ειπαν πως σε λιγες ωρες, στη χειροτερη μεχρι αυριο, θα το χουν λυσει το θεμα.

Προσωπικα παντως με την teledome ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και η εξυπηρετηση ειναι καλη, και οι υπαλληλοι ευγενεστατοι απ το τηλεφωνο, και με τη συνδεση isdn μεχρι προτινος κανενα προβλημα.

Με τη forthnet ας πουμε ειχα προβληματα, χαμηλες ταχυτητες και disconnects...

gta afto einai to problima pos kathe mera apo tin kiriaki lene se ligo ante to poli avrio.(pantos simera einai ligo kalitera ta pragmata katebazo me 10-12kb/sec) to drama itan tin kiriaki kai deftea pou ebaine mono se poli liges selides.tespa tha kanoume ligi ipomoni akoma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...