Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγγυηση VGA καρτας

sidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως εγώ έχω δει σε πολλούς όρους εγγυήσεων που λέει ότι αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε θα αντικατασταθεί όχι απαραίτητα με καινούριο αλλά πάντως με προϊόν που δουλεύει. Συνεπώς κοίτα να δεις τους όρους της εγγύησής τους, μπορεί και να έχουν δίκιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως εγώ έχω δει σε πολλούς όρους εγγυήσεων που λέει ότι αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε θα αντικατασταθεί όχι απαραίτητα με καινούριο αλλά πάντως με προϊόν που δουλεύει. Συνεπώς κοίτα να δεις τους όρους της εγγύησής τους, μπορεί και να έχουν δίκιο.

Και έτσι να είναι θα έχουμε για άλλη μια φορά παγκόσμια πρωτοτυπία σαν χώρα.

Βασικα, εχω κανει μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ, στο οποιο ΙΝΚΑ παιρνω τηλ 2 μερες το οποιο ή θα βουίζει ή δεν θα το σηκώνουν....κατα τα αλλα Ινστιτουτο Καταναλωτων....αιωνιο ρημαδι δημοσιο. Οπως επισης εστειλα και mail σε περιοδικο του χωρου.

Οποτε βλεπωντας και κανοντας.

@daniel's_saving_grace: Αυτο το εχω ακουσει κι εγω, αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι τετοιο πουθενα στον κοσμο περαν της Ελλαδας. Κι απο την στιγμη που ειμαστε στη Ευρωπη, ισχυει και για εμας το Ευρωπαικο Συνταγμα.

Δεν μπορω να δεχθω την αλλαγη με μεταχειρισμενο μοντελο, διοτι δεν ξερω τι χρηση ειχε γινει στην καρτα. Ποιος μου λεει οτι η καρτα λογω καταπονημενων εξαρτηματων χαλασει 1 μερα μετα την εγγυηση. Τι κανω μετα εγω???? Την τρωω??? Αυτα ειναι γελοια πραγματα για αυτο θα το κουρασω αρκετα το θεμα...

Φιλε Sidis ασε το ΙΝΚΑ και το ΙΚΑ και ανελαβε δραστικες μεθοσους αντιμετωπισης της χρονιας ιωσης που μαστιζει τους λεχριτες αυτης της χωρας... :P

Αν θυμαμαι καλα ο νομος που ορίζει τα δικαιώματα του καταναλωτή σε περίπτωση ελλατωματικου προιόντως ειναι ο 2251/1994.Ριξτου μια ματια καπου πρεπει να αναφερει επακριβως τα δικαιωματα που εχεις σχετικά με την αλλαγή του προιόντως.

και μην ξεχάσεις, οταν παρεις την καινουρια, η εγγυηση μετραει απο την αρχή.

Οχι 1 ετος μείον 6 μηνες.

Αλλα ολα εχουν και το τιμημα. αν βαριέσαι να τρεχεις, να μεινεις και 2 μερες (αισιοδοξος εισαι) χωρις pc, κρατα την καρτα, περνα την απο κανενα bench ή βαρυ game μπας κλατάρει, και απλα προσευχεσαι να μη χαλασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...