freskas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Το wake on lan (αν υπαρχει σαν λειτουργεια στην καρτα σου), μπορεις να το απενεργοποιησεις κ' στις ιδιοτητες της καρτας δικτυου στη διαχειριση συσκευων.
v-V-iper-X-x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 pare to manual ths mhtrikhs kai koita ta kalwdia toy restart kai toy shutdown pou katalhgoun apo to kout sthn mhtrikh.vgalta kai 3anavalta opws sou ta deixnei to manual
bill_2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Το wake on lan (αν υπαρχει σαν λειτουργεια στην καρτα σου)' date='μπορεις να το απενεργοποιησεις κ' στις ιδιοτητες της καρτας δικτυου στη διαχειριση συσκευων.[/quote'] απο την διαχειριση συσκευων παω και εχει μια λειτουργεια που γραφει (Wake up capabilities ) την εκανα none και ναι εχω αποτελεσμα !!!!!!!!! εκανα τρεις φορες shutdown και δεν μου εκανε απανεκκινηση :grin: :grin: :grin: λες να ναι αυτο θα κανω μερικα shutdown ακομη να βεβεωθουμε καλυτερα και επανερχομαι ευχαριστω παντος φιλε μου freskas kai γενικα σε ολους παιδια για την βοηθεια ,και ενα μπραβω και στους κατοχους του insomnia.gr που βοηθανε εμας να λυνουμε τα προβλημα και γενικα (σαν καινουργιο μελος )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.