Προς το περιεχόμενο

Συνεχεις επανεκκινησης !!!

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τοτε που πηρα το καινουργιο pc αντιμετοπιζω το εξης προβλημα ,μου κανει συνεχης επανεκκινησης!!! το προβλημα απο τι εχω καταλαβει υστερα απο 4 μηνες ειναι στην LAN μαλλον ΑΝ αποσυνδεσω την lan απο το pc den moy κανει !!!

αλλα δεν μπορει να βγαζω και να βαζω συνεχεια την lan gia να μην κανει επανεκκινηση , ολα τα χω κανει εστεισα τα xp ισως και 10 φορες αλλαξα drivers(P5AD2-E PREMIUM ASUS) ρωτισα τεχνικουσ τι να φταιει ? αυτη τη στηγμη αναγκαζομαι και κλεινο παντα το τροφοδοτικο απο το on/of κουμπι για να κλεινει ΑΛΛΑ εινα σπαστικο τι να κανω ?

ευχαριστω

Δημοσ.

ναι μονο εκει, παω να το κλεισω και δεν κλεινει μονο στο shut down το κανει , δηλαδη δεν κλεινει μολις κανω shut down κανει επανεκκινηση μετα απο λιγο, οχι αμεσως ,μερικες φορες κανει και αμεσως !!! να παιζει κατι απο bios εκανα προσφατα και αναβαθ. τι αλλο να κανω ?

Δημοσ.

επειδη εχω τα ελληνικα xp εννοεις στο εκκινηση και αποκατασταση ? που λεει αποτυχια συστηματος ? αν λες εκει μολις το εκανα και παλι τα ιδια !!!

Δημοσ.
An kanei shutdown kai meta ksananoigei, dokimase apo to BIOS na apenergopoiiseis tin epilogi Wake Up On Lan.

Μάλλον αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά σου....

Sam.

Δημοσ.
Μy Computer δεξί κλικ, System Properties,Start Up and Recovery,Settings και ξετσέκαρε το Automaticaly Restart.

Αυτο έχει να κάνει με το αν κρασάρει το pc.. στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν του κρασάρει, οπότε και κατα 99% ισχύει αυτό με το Wake on Lan του BIOS, το οποιο λειτουργεί ξεκινωντας το pc οταν λάβει σήμα απτο LAN. Προφανώς λοιπόν το LAΝ σου στέλνει κάποια δεδομένα (πχ το router τσεκάροντας να δει αν εισαι οnline σε κάνει να ξεκινάς).

Δημοσ.

Wake on Lan του BIOS στο bios δεν υπαρχει παιδια !!

1 ωρα το ψαχνα αν και τωρα που θυμαμαι οταν ειχε ερθει σπιτι ενας φιλος μου που κατεχει περισσοτερα απο μενα γιαυτο πρεπει να ψαχνε η τελος παντων μια λειτουργια που να λεει κατι για την lan και απενεργοποιηση , τι να πω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα !!!! να φταιει η μητρηκη λετε ?

απο το πλαισιο την πηρα ,και τους το ειπα το προβλημα μου και μου ειπανε να το παω στο servis μακαρι ομως να μουν αθηνα ειμαι επαρχια και ειναι ζορι!!! κατι αλλο καποιος αλλος παιδια ?υπαρχει σιγουρα αυτη η εντολη στο bios ? αν νε, σε πιο σημειο δεν τη βρισκω ?

ευχαριστω

Δημοσ.
h to poly poly an den sto ekane paliotera kane restore s'ena prohgoumeno shmeio...to exoun tab xp apo ta boithimata-->ergaleia systhmatos..

απο την αρχη ειχε προβλημα που το στησα !!

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου και μετά διαχείριση από εκεί θα πας στο προβολή συμβάντων (αν δεν κάνω λάθος στα ελληνικά) και μετά στο σύστημα. Εκεί μέσα θα βρεις κάποιο κόκκινο κύκλο με Χ (σαν ακατάλληλη ταινία) εκεί θα σου αναφέρει το τι ακριβώς συμβαίνει και θα έχει link στην Microsoft για να σου δώσει λύσεις.

Δημοσ.

εκει γινεται χαμοσ αποτετοια μυνηματα παντως δεν νομιζω πιστευω οτι ειναι hardware to problhma τι να πω κατι αλλο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...