Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanks anevos-v. to ida argotera oti ginetai. otan to ekana omos to psp anti na paei se 1.5v pige stin 1.0v.episis exo parei back-up ena paixnidi alla den mporo na to paixo, ti mamakies kano kai den mou paizei? mporoite na dosete kanena kalo link me tutorials?

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kaikes tora pou perases tin 2.01 den ginete downgrade mexri stigmis kai den boreis na pekseis kanena paixnidi katevasmeno apo net.

Auto einai sigouro file mou?? Mipws xerei kanenas pote 8a vgei kai gi'autin tin ekdosi??

Mporw na xreisimopoiisw ton Changer??

Paidia sorry gia tis polles erwtiseis alla elpizw na katalavainete tin g%&$$#a mou gia to psp !

Δημοσ.
disrixos tha perimeneis...kai malon poli....i 2.01 vgike mono kai mono gia na apotrepsei to downgrade ara pros to paron den exeis elpida....

Otan les poli elpizw na min ennoeis mina!! Tzampa to pira exw apelpisti.....Gamw tin tixi mou mesa!!!Opoios endiaferete to poulaW!!!

Δημοσ.

paidia mipos fteei oti apo 1,52 poy eixa to ekan 2,00 mesa apo to umd pou moy xan dosei mazi??ta kano ola kala patao mesa sto psp tin memory gia photo kollaei kana 15 deytera kai meta den moy bgazei arithmoys omos!!!!

HELP PLEASEEE

Δημοσ.

thanks gia ta links. tora antimetopizo allo provlima. me umd emulator kai me launcher mou fortonei kai prin ksekinisei to paixnidi mou vgazei auto to msg: The game could not be started.(80020148). kai anarotiemai ksana wtf?

Δημοσ.

paidia mporei na me boithisei kapoios??Exo 2,00 kai ta exo parei ayta ta programmatakia poy lete.ta kano ola ok nstin mnimi bazo walkpaper ayto to buffer trexo tin eikona kollaei kai meta moy bgazei gia 20 deyter. ena kafeti eikona.meta sbinei patao lunch psp firmware 1,50 kai moy leei oti einai 2,00 kai den einai angki na ginei 1,50.Diladi the poolll.../!!!!TI NA KANO??PLEASE!!!

Δημοσ.

Scorer, δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά αν εννοείς το downgrade δες έναν οδηγό στα Ελληνικά εδώ.

Βιάσου μόνο γιατί σε λίγες ημέρες κλείνει το site που τον έχει online...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...