Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας ρωτησω ρε πεδες:ολα τα games χρισιμοποιουν το ιδιο σπασμενο firmwire ή πρεπει να αλλαζω το προγραμμα αναλογα το παιχνιδι π εχω μεσα?

απο π μπορς να κατεβασω games btw?

thx:lol:

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο π μπορς να κατεβασω games btw?

thx:lol:

Το να κατεβάζεις παιχνίδια είναι ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...

Ωστόσο, μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις στα Ελληνικά, μάλλον έχεις μάθει τυφλό σύστημα γκρίκλις :lol:

Δημοσ.
Το να κατεβάζεις παιχνίδια είναι ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...

Ωστόσο, μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις στα Ελληνικά, μάλλον έχεις μάθει τυφλό σύστημα γκρίκλις :lol:

ναι οντως το εχω πα8ει αυτο με τα γκρικλις...

anyway παιζει να μ εξηγησει καποιος (διχως παρανομιες:P :X)απο που μπορω να τα ''προμι8ευτω''?

μετα απο το downgrade...:-)

Δημοσ.

Μα φυσικά και μπορούμε.Μπορείς να πας ωραιότατα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά,ή σε ένα για κονσόλες,και να αγοράσεις όσα UMD θέλεις.Μετά να τα περάσεις στο PC σου,αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο VSH menu,και να το περάσεις στην κάρτα μνήμης σου.

Τώρα φυσικά γιατί να το κάνεις όλο αυτό αφού υπάρχει το ίντερνετ.Σωστά.Όπως είπαν και άλλοι χρήστες,το να κατεβάζεις παιχνίδια είναι παράνομο,και τιμωρείται από το νόμο.Οπότε τι δεν καταλαβαίνεις και συνεχίζεις να ζητας από που θα τα βρεις;Ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει για να προμηθευτείς τα UMDs,και αυτό είναι να τα αγοράσεις με απόδειξη από κάποιο μαγαζί,ή από κάποια αγγελία.

Δημοσ.

Αν μία phat μπαταρία την κάνεις "pandora" μετά αν ξανακολλήσεις το pin γίνετε κανονική; Ή πρέπει να έχεις δύο μπαταρίες; Μία pandora για το boot και μία κανονική για την κανονική λειτουργία;

Δημοσ.

Μια βοηθεια γρηγορη παιδια.

Σε slim με official 4.01, μπορω να κανω κατι με pandora και magic memory stick ή δεν εχει σπασει ακομα?

Δημοσ.
Μια βοηθεια γρηγορη παιδια.

Σε slim με official 4.01, μπορω να κανω κατι με pandora και magic memory stick ή δεν εχει σπασει ακομα?

Mπορείς βέβαια...

Δημοσ.
Mπορείς βέβαια...

Πως ρε γαμωτο? Χρησιμοποιω μια pandora που εχει χρησιμοποιηθει επιτυχως και σε αλλα PSP αλλα δε δουλευει στο δικο μου.

Μηπως εχει τη νεα motherboard ΤΑ-88v3 που δεν εχει σπασει ακομα? Υπαρχει τροπος να το δω αυτο?

Τη βαζω πανω στο PSP με κλειστο το PSP χωρις να ειναι στο ρευμα και δεν ανοιγει το PSP στο service mode. Επισης οταν εχω ανοιχτο το PSP μονο με ρευμα χωρις μπαταρια πανω, βαζω πανω την pandora και δειχνει να φορτιζει και μεσα σε 2 λεπτα σταματαει να φορτωνει....

Καθε βοηθεια δεκτη! :-)

Δημοσ.
Πως ρε γαμωτο? Χρησιμοποιω μια pandora που εχει χρησιμοποιηθει επιτυχως και σε αλλα PSP αλλα δε δουλευει στο δικο μου.

Μηπως εχει τη νεα motherboard ΤΑ-88v3 που δεν εχει σπασει ακομα? Υπαρχει τροπος να το δω αυτο?

όταν βάζεις πάνω την πανδώρα, ανάβει πράσινο λαμπάκι στο PSP;

Δημοσ.

εγω εχω ενα πσπ 2000 που ομως δεν μπορει να δημιουργησει πανδορομπαταρια και μου εσπασε τα νευρα, υπαρχει καποιο tool για να δω πια μοβο φοραει?

Δημοσ.

Τη βαζω πανω στο PSP με κλειστο το PSP χωρις να ειναι στο ρευμα και δεν ανοιγει το PSP στο service mode. Επισης οταν εχω ανοιχτο το PSP μονο με ρευμα χωρις μπαταρια πανω, βαζω πανω την pandora και δειχνει να φορτιζει και μεσα σε 2 λεπτα σταματαει να φορτωνει....

Καθε βοηθεια δεκτη! :-)

Είμαι σίγουρος 100% έχεις το 3000...!! Λυπάμαι αλλά πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα...!:-(

εγω εχω ενα πσπ 2000 που ομως δεν μπορει να δημιουργησει πανδορομπαταρια και μου εσπασε τα νευρα, υπαρχει καποιο tool για να δω πια μοβο φοραει?

Δεν κατάλαβα την έχεις την μπαταρία και θέλεις"magic stick" ή θέλεις να φτιάξεις εσύ μία???

Τελικα εσπασε και το 3000?

Αυτή τη μπαταρία την ξέρω αρκετό καιρό και όχι δεν νομίζω να το έχουν σπάσει ακόμα... Καλύτερα μπες στο pspgr εκεί ξέρουν και κάτι παραπάνω...!

Δεν λέω οτι εδώ δεν ξέρουνε φυσικά άλλωστε είναι αρκετά παιδιά εδώ από το pspgr:-)

:-)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα.

Ενας φιλος, μου έδωσε το PSP του γιου του, για να το σπάσω.

ΔΕΝ ειναι slim

Και απο κάτω γράφει PSP2004

H Firmware Version που έχει, είναι η 3.95

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...