Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lol και γιατί να μη δει στο pspgr.net που είναι και καλύτερο;

:-D

Δεν είναι απαραίτητο αυτό,και στην 1.50 έχω φτιάξει pandora.

Πρέπει να είσαι στους 2-3 στον κόσμο που τα κατάφεραν!!!

:-P

Δημοσ.

Συγγωμη για το offtopic, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο μερος να ρωτησω τους ειδικους χεχε :-)

Προκειται να παρω ενα 8GB για το PSP, και βρηκα πως αυτη τη στιγμη τα καλυτερα ειναι (και καλα) τα MARK2, ωραια μεχρι εδω.

Τα πιο φτηνα τα βρηκα e-shop, ομως στο site τους εχουν 2 τυπους MARK2,

το ενα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569938 στα 50€ (MSMT8G-PSP)

και το αλλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569944 στα 48€ (MSMT8G)

Μπηκα στο site της Sony http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665566562 και εχει μονο εναν τυπο MARK2, τον MSMT8G

Τι παιζει ακριβως? Αν ξερει κανεις να βοηθησει.... στο e-shop ιδια ακριβως χαρακτηριστικα και τα δυο μεταξυ τους, το ενα βεβαια εχει 1 χρονο εγγυηση και το αλλο 2! Ασχετως που και στο site της sony και στη συσκευασια πανω γραφει 5 Years Warranty.......

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 04 : 33 : 37-----

Μπορει καποιος να με βοηθησει στο παραπανω post μου?

Δημοσ.

Γιατι ολοι ειναι γαματοι και βοηθουν οσο περισσοτερο μπορουν.(και ας γινομαι σπαστικος καμια φορα)Αυτο το θεμα με βοηθησε να καταλαβω κατι και μαλλον δεν χριαστω την πανδορα...Αλλα για καλο και για κακο ας εχω μια εναλακτηκη.(Την πανδορα)

Δημοσ.

Ρε παιδια γνωριζετε αν υπαρχει μαγαζι(ασπαστο) στη Θεσσαλονικη που να αναλαμβανει να το κανει αυτο το το downgrade?'Η εστω Αθηνα Λαρισα?

Δημοσ.
Ρε παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει μαγαζί(άσπαστο) στη Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει να το κάνει αυτό το το downgrade?'Η έστω Αθήνα Λάρισα?

Θα στο κάνω εγώ, χωρίς χρήματα, αλλά αφού πας στο παρακάτω λινκ να το ζητήσεις

ht+p://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=108&t=7454

Δημοσ.
Παιδια , καλησπερα. Επειδη ειμαι φαναταρος , σκεφοτμαι να αγορασω ενα psp για τις δυσκολες ωρες. Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και δεν προλαβαινω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες , θα ηθελα , συνοπτικα να μου απαντησει καποιος , εαν αγορασω ενα καινουργιο slim psp , τι θα χρειαστω για να μπορεσω να τρεξω games απο την καρτα μνημης.

Ευχαριστω παρα πολυ!

yeap, μονο psp 1000/2000 οχι 3000

Check this

Δημοσ.
Ρε παιδια γνωριζετε αν υπαρχει μαγαζι(ασπαστο) στη Θεσσαλονικη που να αναλαμβανει να το κανει αυτο το το downgrade?'Η εστω Αθηνα Λαρισα?

Γιατί να πληρώσεις μαγαζί;

Θα στο κάνω εγώ, χωρίς χρήματα, αλλά αφού πας στο παρακάτω λινκ να το ζητήσεις

ht+p://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=108&t=7454

Χαχα! Έχεις δίκιο ρε Γιάννη,είναι που είναι αχάριστοι (σχεδόν όλοι),τουλάχιστον να έχεις και ένα post από αυτούς...

Άστα φίλε gusretalis κυκλοφορεί πολύ αχαριστία, έρχεται κόσμος, τους τα φτιάχνω και μετά... πετάει το πουλάκι... και μην τον είδατε τον ... Παναή!!! άρχισα να ζητιανεύω τα posts...

Δημοσ.

Κώστα με λένε. ;-)

Ναι ρε συ,κάτι ξέρω και γω...Δεν πειράζει ρε,εσύ είσαι εντάξει με τον εαυτό σου που το κάνεις,όπως ήμουν και εγώ τότε.Το αν κερδίζεις λίγα ή πολλά είναι στο μυαλό.Εγώ έχω μετανιώσει για τους περισσότερους,αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι εγώ έκανα αυτό που πρέπει να κάνει ένας -όχι άγιος φυσικά- άνθρωπος που απλά σέβεται και θέλει να βοηθάει τους υπολοίπους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...