Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω θελω να βαλω εφαρμογες στο psp μου...Να μην με περιοριζει το official firmware...Υπαρχει downgrader για το 3.95???

Η μονη λυση για σενα ειναι Πανδωρα...

Δημοσ.

Παίδες , όσοι δεν θέλετε να πειραματιστείτε οι ίδιοι για να βάλετε custom firmware στο PSP , στο http://www.ebw.gr

για όσους μένουν Αττική, σας φτιάχνουν με 15?.

Αν αγοράσετε από εκεί την κονσόλα, σας φτιάχνουν τσάμπα .

Είναι καλή τιμή νομίζω ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα psp phat και μετά από πολύ διάβασμα το κατέβασα στο 1,50 .

Έκανα Pandora memorystick αλλά εδώ χάθηκα... Νόμιζα πως στην 1,50 θα τα παίζει όλα. Ίσως είμαι πολύ πίσω, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα...

Επίσης έχω ένα σλίμ με 3.71 Μ33-2 πρέπει να το ανεβάσω κι άλλο; ή είναι οκ, υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει αυτό; (το 3.71 Μ33-2)

Έχω διαβάσει περισσότερο από την εποχή που έδινα πανελλήνιες... μια βοήθεια, ένα λίνκ παρακαλώ...:confused::confused::confused:

Δημοσ.

Καλησπέρα μας συμβουλάτορες,

Το site που αναφέρετε.. ...octopus etc. δεν παίζει πια ρε παίδες?

Έχω ένα PSP από φίλο στην 3.52 Phat έκδοση και θέλω οδηγίες για να το δοκιμάσω με Homebrew και παιχνίδια όμως δεν μπορώ να μπω σε κανένα από τα λινκ που δίνετε για το συγκεκριμένο Site!:(

Επίσης άλλη μια ερώτηση, μπορώ να κάνω την διαδικασία με την 32αρα καρτούλα που έχει μέσα και έπειτα να αγοράσω μια 2Gb για τα παιχνίδια ή πρέπει να την έχω από την αρχή της διαδικασίας την κάρτα?

Ήθελα εδω και καιρό να ασχοληθώ με την ΥΠΟ-βαθμιση του ΠιΕςΠι αλλά δεν είχα χρόνο, τώρα είπα να ξεκλέψω λίγο για να ασχοληθώ!:)

Υστ. έλεγξα και τον επεξεργαστή μέσα από την θήκη του UMD όπως είδα και μια εικόνα που είχε ποστάρει ένα μέλος και δεν αναγράφει τίποτα πάνω στην πλακέτα του άρα είναι ο καλός!!;)

Δημοσ.
Φυσικά και παίζει,το url είναι http://www.pspgr.net

Καλημέρα,

Συγνώμη φίλε μου αλλά νόμιζα ότι μπορούσα να μπω στο Sction του PSP και χωρίς να γίνω μέλος..!:fear:

Τώρα μπήκα στην κοινότητα και μπορώ να διαβάσω ότι θα μου χρειαστεί για να μετατρέψω το PSPιδη μου

Θενκς:-D

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΕΝΑ PSP 3004 SLIM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNGRADE ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..ΤΙ FIRMWARE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...