Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, αυτο σχετικα με τη extra μπαταρια που θελεις αν εχεις το slim.... ειδα στο FNAC στο τμημα με τα accesories για PSP πως ειχαν μια μπαταρια στα 15? ελεγε πανω Sercive Battery....

Τι εννοει δηλαδη? Πως αν εχω το slim δεν θα χρειαστω και τη μπαταρια απο ενα phat? Ειναι δηλαδη ετοιμη pandora battery?

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κατάφερα και έφτιαξα μία pandora με 2o psp έκανα unbrick και μου πέρασε την 3.71 μ33-2 αλλά όταν πάω να την κάνω κανονική μου βγάζει error writing at address 0x14

πως κανω κανονικι μια pandora battery?

Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να φτιαξω το psp μου να παιζει αντιγραφες εχω τη version 1,52 ειμαι αρχαρια αν μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια εχω τρελαθει.Εχω ενα psp phat 3.72 firmwire και δεν μπορω να κανω downgrade .Δεν ξερω κανεναν που να εχει pandoras battery .Αν μπορει καποιος ας με βοηθεισει με οποιοωδηποτε τροπο!!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια , καλησπερα. Επειδη ειμαι φαναταρος , σκεφοτμαι να αγορασω ενα psp για τις δυσκολες ωρες. Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και δεν προλαβαινω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες , θα ηθελα , συνοπτικα να μου απαντησει καποιος , εαν αγορασω ενα καινουργιο slim psp , τι θα χρειαστω για να μπορεσω να τρεξω games απο την καρτα μνημης.

Ευχαριστω παρα πολυ!

Δημοσ.

φιλε μου συνοπτικα χρειαζεσαι pandora battery.Οπως καταλαβαινεις απο την ωρα που δεν εχεις διαθεση/ορεξη, η χρονο,ειναι λιγο δυσκολο να κατανοησεις τι πρεπει να κανεις.

Ξεκινα απο εδω. http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=86&sid=bb3e69c481e6c09ad28296f95817610e

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά αν γίνεται θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με το downgrade.παλεύω 2 μέρες να κάνω downgrade το psp μου από την 4.05 σε οποιαδήποτε custom version η ακόμα και την αρχική και να κάνω τη memory card μου "magic" και να πειράξω και την μπαταρία μου(με software πάντα,όχι να την ανοίξω) αλλά μάταια....έχω κάνει όλα τα βήματα 1-1 και κάθε φορά εκτός του ότι δεν δουλεύει ποτέ,παίρνω και το error 80020148...

ξέρει κανείς κανένα site που να τα λέει αναλυτικά αυτά?-ή να κάνει εδώ post όλο το guide....

υ.γ. : έχω το slim και για μπαταρία αγόρασα και θέλω να κάνω pandora(αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο) την 3.6v-2200mah της sony.

tnx in advance

Δημοσ.

το site που δινει ο Mr_Terror εχει τα παντα σχετικα με το PSP αλλα δεν εχεις custom firmware οποτε τσαμπα παιδευεσαι να κανεις πανδωρα την μπαταρια σου

Δημοσ.

Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα μια ερωτηση.Εχω το psp phat με 3.95 firmware αν αγορασω την pandora battery ολα τα αλλα μπορω να τα κανω μονος μου?Ειναι δυσκολη διαδικασια?Υπαρχει περιπτωση να μου μεινει η κονσολα στα χερια?Βασικα μονο για παιχνιδια απο το ιντερνετ θελω να παιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...