DoSMaN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... Σήμερα ένας φίλος θα κάνει downgrade στο PSP SLIM του με έκδοση 3.72 μέσω ενός άλλου PSP FAT σύμφωνα με ΑΥΤΟ. Η ερώτηση μου είναι η εξής... Σε λίγο καιρό θα πάρω και εγώ PSP και με μεγάλη πιθανότητα θα είναι SLIM. Θα μπορέσει το ήδη "κατεβασμένο" PSP SLIM να φτιάξει Pandora's battery ή θα χρειαστεί πάλι η βοήθεια του FAT;
Finn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... Σήμερα ένας φίλος θα κάνει downgrade στο PSP SLIM του με έκδοση 3.72 μέσω ενός άλλου PSP FAT σύμφωνα με ΑΥΤΟ. Η ερώτηση μου είναι η εξής... Σε λίγο καιρό θα πάρω και εγώ PSP και με μεγάλη πιθανότητα θα είναι SLIM. Θα μπορέσει το ήδη "κατεβασμένο" PSP SLIM να φτιάξει Pandora's battery ή θα χρειαστεί πάλι η βοήθεια του FAT; Ναι θα μπορεί μια χαρά.Χρειάζεται να έχεις απλά ένα psp με custom firmware.Δεν παίζει ρόλο αν είναι το phat ή το slim.
DoSMaN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά έχω το εξής πρόβλημα... Πήγαμε να κάνουμε μια Πανδώρα και τελικά δεν έγινε.. Κάναμε όλα όσα έλεγαν όλοι οι οδηγοί αλλά όταν πηγαίναμε να τρέξουμε τον installer έλεγε ότι δεν μπορεί και έβγαζε έναν αριθμό... (όλα αυτά σε PSP phat με έκδοση 3.40 ΟΕ-Α -κάπως έτσι-) Τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε... είμαστε 3 μλκς και απλά κοιτάμε τα psp χωρίς να ξέρουμε τα επόμενα βήματα... Ερώτηση 1. Μήπως να αναβαθμήσουμε το phat? Αν ναι πως και πού... Ερώτηση 2. Μήπως να το υποβαθμήσουμε σε 1.5? Αν ναι πως και πού... Ερώτηση 3. Μήπως να τα βάψουμε μπλε και να τα πετάξουμε στην θάλασσα; Πείτε καμια γνώμη μπας και σώσουμε την κατάσταση και τα νεύρα μας.... Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Finn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Το phat με 3.40ΟΕ θα το πας στην 3.52Μ33-4 (pspgr.uni.cc) και μετά είναι πολύ έυκολο να κάνεις την μπαταρία pandora με αρχεία που θα βρεις στο ίδιο forum.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 παιδια εχω το εξης προβλημα βρηκα απο ενα φορουμ ενα θεμα για το psp και για να το εγκαταστησω πρείπει να βαλω τους φακελους font και vsh στη flash0 και να τα κανω αντικαταστασει. το εκανα και μολις παω να ανοιξω το psp δεν ανοιγει μονο αναβει το πρασινο λαμπακι και μετα κλεινει ουτε στο recovery δεν μπαινει τι να κανω ας με βοηθησει καποιος
gherudos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 παιδια εχω το εξης προβλημα βρηκα απο ενα φορουμ ενα θεμα για το psp και για να το εγκαταστησω πρείπει να βαλω τους φακελους font και vsh στη flash0 και να τα κανω αντικαταστασει. το εκανα και μολις παω να ανοιξω το psp δεν ανοιγει μονο αναβει το πρασινο λαμπακι και μετα κλεινει ουτε στο recovery δεν μπαινει τι να κανω ας με βοηθησει καποιος Συγχαρητήρια μόλις το μπρίκαρες ^^ Τώρα σώζεται μόνο με pandoras battery+magic memory stick.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 και για να το κανω χρειαζομαι δευτερο psp μπορεις να δωσεις κανενα link πως να το κανω
gherudos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Κάνε ένα search στα forums για pandora στο site της υπογραφής μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 εκανα search αλλα οταν λεει "Τωρα βαλτε το psp στην usb και συνδεστε το με τον υπολογιστη" πως να το συνδέσω αφού δεν ανοιγει ή θα χρειαστω 2 psp
koutsou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 θα χρειαστείς 2ο psp Που να λειτουργεί και να έχει custom firmware. Ή έτοιμη pandora μπαταρία από κάπου!
gherudos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 εκανα search αλλα οταν λεει "Τωρα βαλτε το psp στην usb και συνδεστε το με τον υπολογιστη" πως να το συνδέσω αφού δεν ανοιγει ή θα χρειαστω 2 psp memory card reader δεν έχεις;δεν χρειάζεσαι 2ο psp αν πιάνει το χέρι σου και κόψεις ένα ποδαράκι από την μπαταρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 εχω card reader αλλα ποιο ποδαρακι απο την μπαταρια να κοψω και αν το κανω μετα τη μπαταρια πως την ξανακανουμε κανονικη
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 κατάφερα και έφτιαξα μία pandora με 2o psp έκανα unbrick και μου πέρασε την 3.71 μ33-2 αλλά όταν πάω να την κάνω κανονική μου βγάζει error writing at address 0x14
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα κόσμε... Καιρός να ρωτήσω και γώ κάτι για το psp για να μην ψάχνομαι τζάμπα... Έχω την 3.03 OE-C στην οποία έχω καταλήξει με αρχή την 2.0->1.5... Έβαλα κάποια iso χθές που είπα να ξανασχοληθώ λίγο και είδα οτι δεν γίνεται τπτ (street fighter alpha 3-sega rally) Ποιά είναι η τελευταία έκδοση stable firmware που ξέρουμε και αξίζει να βάλω χωρίς να χάσω την 1.5 compatibility μου; Ένα direct link σε ένα guide θα ήταν ευπρόσδεκτο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.