kSiS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 χίλια συγνώμη αν έχει ξαναυποθεί το θέμα αλλά είμαι στην δουλειά κ δν έχω χρόνο για αναζητήσεις, έχω την έκδοση 3.11 και θέλω να το κάνω αναβάθμιση ώστε να παίζω παιχνίδια ISO από την κάρτα μνήμης.έψαξα να κάνω αναβάθμιση στην 3.40oe (η οποία υποστηρίζει ISO) αλλά απ' ότι διάβασα δν μπόρεσα να το κάνω στην εκδοσή μου.
pantelisgeor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 kalispera sas.. pira to kenourio to psp slim me firmware 3.60 kai 8a i8ela na mporo na paizo paixnidia meso tou memory stick.. den exo idea omos pos na to kano kai tha ektimousa an kapios me voithouse me auto.. euxaristo
kostasSTi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει λίγη φασαρία αλλά γίνεται φίλε μου. Η απάντησή σου βρίσκεται εδώ, αναλυτικά... Δε θα έχεις πρόβλημα αρκεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες...
StavrosD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 (Ελαφρώς Off topic) Ta CSO από ποιά έκδοση και πάνω τα βλέπει κανονικά; Τι προτιμάτε, ISO ή CSO; Υπάρχει αισθητή διαφορά στην ταχύτητα;
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 παιδια τα φωτα σας! Εχω ενα PSP εδω και πολυ καιρο και μολις χτες αποφασισα να το κανω downgrade για να δω τι παιζει. Λοιπον ηταν v 2.60 το πηγα σε 2.71 και απο εκει πηγα στο 1.50 Κατεβασα και ετρεξα το devhook και κατεβασα δοκιμαστικα ενα game να δω τι θα γινει. Το game ειναι το Brunswick Pro Bowling και το φορτωνει κανονικα μεσω του devhook aλλα οταν παω να το παιξω μου γραφει "to start, you must update the system software. Τι πρεπει να κανω; update κανονικα;; thnx
ntinos82st Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 φιλε Mihranalthaqafi το devhook υποστηρίζει μέχρι to firmaware 3.11 από εκεί και πάνω πρέπει να βάλεις κάποιο custom firmware OE ή της ΤΕΑΜ Μ33. της Μ33 φτάνει μέχρι το 3.72. διαδικασίες εγκατάστασης υπάρχουν στο pspupdates.qj.net. ψάξτο λίγο και εάν είναι ξαναστείλε. Α και τα ISO που κατεβάζεις να τα μετατρέπεις σε CSO με το psp iso compressor 1.4 τα κάνει μικρότερη χωριτικότητα άρα περισσότερα παιχνίδια στο μνήμη.
eski Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Το εκανες με το GTA? γιατι προσπαθω να βρω την unpatched version (Update to 2.00) και δεν την βρισκω και ετσι εχω κολλησει στη 2.60
forgotten Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 PS exi vgi to pandora battery exploit pou kanis downgrade oti psp thelis
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Το εκανες με το GTA? γιατι προσπαθω να βρω την unpatched version (Update to 2.00) και δεν την βρισκω και ετσι εχω κολλησει στη 2.60 οχι κατεβασα απλα το 2.71 update (google it) το ονομαδα ΕΒΟΟΤ.phb και το εβαλα στο φακελο της memory Χ/ PSP / GAME / UPDATE και μετα το ετρεξα κανονικα απο το psp. ΜΕτα χρησιμοποιησα ενα πολυ απλο προγραμμα που ουσιαστικα το κανει μονο του downgrade χωρις να κανεις εσυ τιποτα!
nodas_21greek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά, πήρε ένας φίλος μου Psp και μου είπε να κοιτάξω να του κάνω downgrade. Έχει firmware 3.6 και μητρική TA-082 ΑΝ μπορείτε να μου δώσετε κάποια λινκς με το τί πρέπει να κάνω για το συγκεκριμένο θα ήμουν υπόχρεος. Tα παιχνίδια γράφονται μόνο σε κάρτα; Δεν μπορούν να γραφτούν σε δισκάκια umd; Υπάρχουν τέτοια στην αγορά;
Dr_73 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, εγώ το psp το αγόρασα από εξωτερικό έτοιμο με το 3.52 Μ33-4 Να βάλω την 3.72 Μ33 ; Στο Νέο castlevania έχω προβλήματα με τα saves.Λέτε να λυθούν με τη νέα έκδοση ή να κάτσω στα αυγά μου;
StavrosD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Εμένα λειτουργεί άψογα.
Dr_73 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Εμένα λειτουργεί άψογα. Αν διαλέξω "save & quit" στο τέλος του παιχνιδιού κολλάει.
Dr_73 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον έφταιγε το PSP ISO COMPRESSOR. Είχα μετατρέψει το παιχνίδι σε .cso με την έκδοση 1.3. Τώρα μόλις έμαθα ότι έχει βγεί 1.4. Το ξανασυμπίεσα με αυτήν και λειτουργεί σωστά.
koutsou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα στο site της υπογραφής μου και θα βρεις ότι θέλεις. Τα παιχνίδια ναι γράφονται σε κάρτα κα ιτα παίζεις από εκεί! Δεν μπορείς να τα γράψεις σε UMD άλλωστε αφού τα παίζει από το MS δεν υπάρχει λόγος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.