kostasSTi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έβαλα την 3.71 και το καταυχαριστήθηκα! Σαν να έχεις νέο psp! Custom?? Η κανονικό?
danaos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Custom δε νομίζω να έχει βγει ακόμα... Κανονικό... (Τα βαρέθηκα τα downgrading - ίσως προς το παρόν - )
kostasSTi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Είπα κι εγώ...Έχω χάσει επεισόδια? Και τι καλύτερο έχεις δηλαδή από ένα custom 3.52 Μ33?
anzac Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 gia dokimaste kai auto edo: ap'oti diavasa douleuei apsoga( odigies exei mesa). http://rapidshare.com/files/41341050/PSP1.50_Downdater-aquired.rar για να περασει κανεις το αρχείο που προτεινεις, θα πρεπει να δουλευει κανονικα το psp σε κατασταση τουβλοποιησης δεν γινεται κατι με το συγκεκριμενο θα δω σημερα με το service αν μου το αλλαξουν και θα επανελθω αν ομως παραλληλα καποιος θα ηθελε να βοηθησει με pandora δεκτον
kostasSTi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε συ anzac, τη λύση σου την έδωσε ο gherudos από το pspgr. Γιατί δεν παίρνεις τη μπαταρία έτοιμη να κάνεις τη δουλειά σου? Δε νομίζω οτι θα βρείς καλύτερη λύση...
anzac Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπόν παιδιά, έχω ευχάριστα νέα μου αλλάξανε το psp απο την sony τώρα έχει firmware 2.82 αυτό που θέλω είναι να παίζω mame games και games κατεβασμένα απο torrent (ex umd) πείτε μου αν θέλετε τι πρέπει να κάνω, ποιες οδηγίες να διαβάσω και ποια αρχεία να κατεβάσω, για να μην ξανα-τουβλιαστώ χίλια ευχαριστώ
kostasSTi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε anzac, είπαμε, μπες εδώ και θα βρεις τα πάντα αναλυτικότατα. Τόσο αναλυτικά που δε μπορούμε να σου τα πούμε καλύτερα! Δεν υπάρχει καλύτερη λύση!
anzac Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε anzac, είπαμε, μπες εδώ και θα βρεις τα πάντα αναλυτικότατα. Τόσο αναλυτικά που δε μπορούμε να σου τα πούμε καλύτερα! Δεν υπάρχει καλύτερη λύση! το καταλαβαίνω οτι σας πρήζω, αλλα δεν είναι κρίμα να το καταστρέψω 2η φορά ? μου έδωσες το λίνκ του octapus, το οποίο είναι το μόνο που μόλις ανοίγω ο NOD32 τρελένεται ΑΚΟΜΑ...., και το οποίο έχει ένα κάρο ενότητες δείξε μου τουλάχιστον σε ποιά ενότητα να πάω
anzac Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εντάξει κε ΚostaSTi, επειδή εσείς τα γνωρίζεται , θα πρέπει όλοι εμείς να είμαστε επίσης EXPERT Mπήκαμε στο φόρουμ να μάθουμε κάτι, να το κάνουμε σωστα και να μήν καταστραφούμε Λιγάκι κατανόηση παραπάνω δεν βλάπτει. Δεν μας τα χαρίζει κανείς τα PSP Τι να πρωτο δώ στο φόρουμ και τι να πρωτο κάνω ! ΧΑΟΣ !
kostasSTi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Firmware Downgraders Custom Firmwares
Finn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λογικά θα πρέπει να πας με update στην 3.50,μετα με τη βοήθεια του Lumines και του downgrader να το ρίξεις στην 1.50 και απο κει πας έυκολα στην 3.52 M33-4
kostasSTi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ή στην 3.03 και να κατέβεις με το GTA...
basilis5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια, πιστευετε οτι στο κοντινο μελλον θα κυκλοφορησει καποια νεα εκδοση firmware custom, που δεν θα χρειαζεται downgrade, αλλα με μια απλη αναβαθμιση θα ξεκλειδωνονται ολες οι 'δυνατοτητες'; η αυτο αποτελει σεναριο επιστημονικης φαντασιας;
kostasSTi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Προς το παρόν δε φαίνεται κάτι τέτοιο Βασίλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.