Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Brick brick brick! Τουβλάκια! Το καημένο θεωρητικά φίλε μου είναι τελειωμένο. Πρακτικά όμως όχι! Ήρθε η ώρα της μεθόδου "Pandora Battery".... Διάβασε εδώ να δεις τι μπορείς να κάνεις, κι αν δεν το καταφέρεις κι έχεις ακόμα εγγύηση, πήγαινέ το στη sony και πες οτι χάλασε από μόνο του. Κατά 90% θα σου το αλλάξουν.

μα πως να περασω αρχεία ? δεν το βλέπω ποια μεσω της usb! :confused:

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασε προσεκτικά το λινκ που σου έδωσα γιατί απ'οτι κατάλαβα την πάτησες λόγω βιασύνης. Δε χρειάζεται βιασύνη, θέλει να έχεις λίγη υπομονή για τέτοια πράγματα. Τα βήματα πρέπει να τα ακολουθείς με ακρίβεια!

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο να τη βρείς έτοιμη γιατί αν την κάνεις pandora δε φορτίζει η μπαταρία. Αφού κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να την επαναφέρεις. Μόνο αν έχει κάποιος 2η μπαταρία μπορεί να την έχει pandora αλλά δε νομίζω οτι αξίζει τον κόπο... ;-)

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο να τη βρείς έτοιμη γιατί αν την κάνεις pandora δε φορτίζει η μπαταρία. Αφού κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να την επαναφέρεις. Μόνο αν έχει κάποιος 2η μπαταρία μπορεί να την έχει pandora αλλά δε νομίζω οτι αξίζει τον κόπο... ;-)

δηλαδή με άλλα λόγια....psp τέρμα

κρίμα....δεν βλέπω να απαντάει και κανείς άλλος εκτός απο εσένα :|

Δημοσ.
έχει κανεις έτοιμη pandora's battery ?

:oops::confused::oops::confused:

Μπες λιγάκι εδώ:

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3299&highlight=pandora&sid=ad0e4aa3c1cdfeaf0d65aa47b7af1f1f

σε ενδιαφέρει το θέμα,ένας χρήστης μας στέλνει έτοιμη Pandora+Magic Memory stick αρκεί να πληρώσεις τα έξοδα αποστολής.Θα μπείς σε αλυσίδα και μόλις κάνεις τη δουλειά σου θα το στείλεις στον επόμενο...

Δημοσ.
Μπες λιγάκι εδώ:

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3299&highlight=pandora&sid=ad0e4aa3c1cdfeaf0d65aa47b7af1f1f

σε ενδιαφέρει το θέμα,ένας χρήστης μας στέλνει έτοιμη Pandora+Magic Memory stick αρκεί να πληρώσεις τα έξοδα αποστολής.Θα μπείς σε αλυσίδα και μόλις κάνεις τη δουλειά σου θα το στείλεις στον επόμενο...

άσχετο, αλλά όποτε χτυπάω την σελίδα octapus, το nod32 μου τρελένεται στο virus report!

και στο θέμα μας. αν κάποιος έχει την γνώση και την διάθεση, μπορώ να διαθέσω την μπαταρία μου και το Memory stick μου για την διαδικασία, αρκεί ο φίλος να είναι Αθήνα.

thank you

Δημοσ.
χτές είχαμε ένα πρόβλημα,είχαμε πιάσει trojan,δοκίμασε να μπείς σήμερα και να δεις αν σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα το antivirus σου.

κι όμως ακόμα υφίσταται....

τις ενδείξεις τις πήρα πρίν απο λίγο

JS/TrojanDownloader.Agent.AB trojan

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...