PRO10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Επιτελους 1.50,τωρα πως μπορουμε να κανουμε iso τα παιχνιαδια μας με το daxziso?μπορει καποιος να μας πει το τροπο αναλυτικα γιατι δεν καταλαβαινω.ευχαριστω
PRO10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Καλησπερα.εχω το pro 6+fifa street 2 σε iso,αλλα δεν μπορω να τα παιξω δεν μου τα ανοιγει ο fastloader 7,κολαει τη πρεπει να κανω?+πιο προγραμμα χρειαζεται για να συμπιεζω τα iso ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 eixa mexri xtes to 3.02 OE-B kai ola itan ok, ekana upgrade se 3.10 OE-A kai to Monster Hunter Freedom den mou paizei pia, apla otan to trexo mou maurizei i othoni kai mono piso sto HOME boro na pao. ekana upgrade se OE-A' kai pali ta idia. ebala cpu speed default, 333 ktl alla pali tipota. xereis kapoios sxetika me to monster hunter freedom?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 nai, tipota, maurizei i othoni kai menei ekei :/
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Daredevil, to exo enable, gia na min bazo UMD diskaki mesa kai "kourazo" tin kefali" (blepeis idi exo xasei ena PSP logo kefalis hehe) - les na to kano disable??
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 auto itan telika Daredevil, ithele UMD mesa (den xero giati) - euxaristo
koukou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 auto itan telika Daredevil, ithele UMD mesa (den xero giati) - euxaristo Το 90% των παιχνιδιών θέλει disable το No UMD!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Το 90% των παιχνιδιών θέλει disable το No UMD! ego pantos file mou, exo 23 DVDs me PSP games kai MONO to Monster Hunter Freedom/Portable to pasousiase ;p
koukou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 ego pantos file mou, exo 23 DVDs me PSP games kai MONO to Monster Hunter Freedom/Portable to pasousiase ;p Μιλάω για τα καινούργια games!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μιλάω για τα καινούργια games! Test Drive Unlimited kai Virtua Tennis 3 kanonikotata xoris UMD mesa
tempo Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 SOS λοιπόν μόλις πήρα το PSP του ανηψιού μου στα χέρια μου και έχω αρχίσει να ψάχνω τον τρόπο......γιατί του υποσχέθηκα 5 παιχνίδια και θα μου βγει λίγο ακριβά. Λοιπόν σας λέω τι βρήκα για να μου πείτε αν είναι όλα ΟΚ 1. Πηγαίνω System Settings > System Information και μου System Software Version 2.81 2. Στο κουτί (εκει που είναι το barcode) γράφει SS259 K. Απο αυτά που διάβασα βγάζω το συμπέρασμα ότι η μητρική είναι TA082 3. Όταν ανοίγω το καπάκι που είναι το δισκάκι διαβάζω τυπωμένο πάνω στην πλακέτα 1C1003 (είναι δύσκολο άλλα νομίζω το διαβάζω καλά!). Αυτό είναι άλλη μια ένδειξη ότι η μητρική είναι TA082 παρακαλώ τους γνώστες να μου απαντήσουν αν τα λέω καλά και αν είναι δυνατόν να μου πει κάποιος τι περιπτώσεις υπάρχουν για να το κάνω downgrade. Γίνεται για την περίπτωση μου? Τι θα χρειαστώ? ευχαριστώ. *** διάβασα αρκετές σελίδες στο θέμα αυτό άλλα μάλλον μπερδέυτηκα πιο πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 filos ekane patata. eixe to 2.82 kai tou eipa pos prepei meso tou GTA unpatched ktl, na paei 3.03 kai meta na xekinisei olo to downgrade. o theoooos ton exapatisan ta matakia tou kai katebase kai ekane install to 3.30 LOL! Bgike kanas tropos gia downgrade apo 3.30? Se afterdawn, google ktl den katafera na bro kati. Exei kaneis kapoia eidisi gia ton amoiro to filo? xaxaxa apisteuto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.