LordArthas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ok. Εχω βρει στο ebay sandisk 1gb, 23euro μαζι με εξοδα αποστολης. Αν και θα ηθελα 2 gb, αλλα απο το συγκεκριμενο πωλητη εχω ηδη παρει μνημη για το κινητο και το mac κι εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος, αφου ηταν γνησιες και οι δυο, οποτε προτιμω να εμπιστευτω αυτον. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 kai re file LordArthas, ti tha kaneis otan to game einai 1GB+?
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 mporei na to kanei to game toy dump kateythian sto pc.. kai meta apo iso na to kanei cso me rip kit.. etsi oso kai megala na einai ta game mporoun xoresoun se 1gb.. egw etsi kanw twra pou den exo 2ara....
dakma Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 help guys,exo ena psp 2.80 model 1001 kai thelo na paikso games tou mame ti na kano?poia programs prepei na ketebaso kai apo poy?thanks anyway
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 re paidia, epeidi exo liosei kyriolektika sto copy&paste apo to PC sto memory stick. exo katebasei ena programma pou trexeis ta games apo to PC, alla den boro na to katalabo. kapoios edo mesa pou na borei na mou to exigisei kapos pio "apla"?
Daredevil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=47495
notorious20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 re paidia, epeidi exo liosei kyriolektika sto copy&paste apo to PC sto memory stick. exo katebasei ena programma pou trexeis ta games apo to PC, alla den boro na to katalabo.kapoios edo mesa pou na borei na mou to exigisei kapos pio "apla"? steile pou akrivos kollas kai tha se voithisw na proxoriseis.. pio programmataki exeis?
Tridimos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Sokratis_g, για δοκίμασε να συνδεθείς με άλλο καλώδιο usb. Και εμένα με το μάπα καλώδιο που ειχε στη συσκευασία μου εβγαζε αυτό το μήνυμα και ευτυχώς ειχα αλλο ενα καλώδιο παρόμοιο και συνδέθηκα κανονικά.
SSkorpionSS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, μήπως υπάρχει κανένας από Ηράκλειο που να έχει το Grand Theft Auto Liberty City Stories; Θα ήθελα να με βοηθήσει να κάνω το downgrade σε ένα psp ενός φίλου μου. Φάγαμε όλα τα video clubs αλλά τίποτα.
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Και όχι τίποτα άλλο αλλά αγόρασε το παλικάρι ένα GTA LCS καινούριο αλλά ήταν patched! Στο maxconsole έλεγε ποια παιχνίδια είναι patched και ποια unpatched αλλά στο συγκεκριμένο κάνανε λάθος...
notorious20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 paidia psakste se tipota magazia me ilektrika pou den poulane konsoles apokleistika.. pisteyo oti sigoura tha iparxei kapoio ksexasmeno gta..
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Το θέμα είναι πως το αγοράσαμε μία φορά το παιχνίδι, να το ξαναπάρουμε είναι λίγο βλακεία...
PRO10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια,εχω 2 psp και ειναι και τα 2 στην 2.71 εκδοση πως θα γινει να μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια απο την καρτα?απ'οτι διαβασα θελει την εκδοση 1.50,πως θα μπορεσω να το κανω σε αυτη αν μπορειτε στειλτε μου ενα imail [email protected] thanks.cu
RoadHog Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια,εχω 2 psp και ειναι και τα 2 στην 2.71 εκδοση πως θα γινει να μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια απο την καρτα?απ'οτι διαβασα θελει την εκδοση 1.50,πως θα μπορεσω να το κανω σε αυτη αν μπορειτε στειλτε μου ενα imail [email protected] thanks.cu http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1740&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=d11acf5f23b8e214ed0eee9dc237cba5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.