Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok.

Εχω βρει στο ebay sandisk 1gb, 23euro μαζι με εξοδα αποστολης. Αν και θα ηθελα 2 gb, αλλα απο το συγκεκριμενο πωλητη εχω ηδη παρει μνημη για το κινητο και το mac κι εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος, αφου ηταν γνησιες και οι δυο, οποτε προτιμω να εμπιστευτω αυτον.

Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια :)

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia, epeidi exo liosei kyriolektika sto copy&paste apo to PC sto memory stick. exo katebasei ena programma pou trexeis ta games apo to PC, alla den boro na to katalabo.

kapoios edo mesa pou na borei na mou to exigisei kapos pio "apla"?

Δημοσ.
re paidia, epeidi exo liosei kyriolektika sto copy&paste apo to PC sto memory stick. exo katebasei ena programma pou trexeis ta games apo to PC, alla den boro na to katalabo.

kapoios edo mesa pou na borei na mou to exigisei kapos pio "apla"?

steile pou akrivos kollas kai tha se voithisw na proxoriseis.. pio programmataki exeis?

Δημοσ.

Sokratis_g, για δοκίμασε να συνδεθείς με άλλο καλώδιο usb. Και εμένα με το μάπα καλώδιο που ειχε στη συσκευασία μου εβγαζε αυτό το μήνυμα και ευτυχώς ειχα αλλο ενα καλώδιο παρόμοιο και συνδέθηκα κανονικά.

Δημοσ.

Παιδιά, μήπως υπάρχει κανένας από Ηράκλειο που να έχει το Grand Theft Auto Liberty City Stories;

Θα ήθελα να με βοηθήσει να κάνω το downgrade σε ένα psp ενός φίλου μου.

Φάγαμε όλα τα video clubs αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά αγόρασε το παλικάρι ένα GTA LCS καινούριο αλλά ήταν patched!

Στο maxconsole έλεγε ποια παιχνίδια είναι patched και ποια unpatched αλλά στο συγκεκριμένο κάνανε λάθος...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω 2 psp και ειναι και τα 2 στην 2.71 εκδοση πως θα γινει να μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια απο την καρτα?απ'οτι διαβασα θελει την εκδοση 1.50,πως θα μπορεσω να το κανω σε αυτη αν μπορειτε στειλτε μου ενα imail [email protected] thanks.cu

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,εχω 2 psp και ειναι και τα 2 στην 2.71 εκδοση πως θα γινει να μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια απο την καρτα?απ'οτι διαβασα θελει την εκδοση 1.50,πως θα μπορεσω να το κανω σε αυτη αν μπορειτε στειλτε μου ενα imail [email protected] thanks.cu

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1740&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=d11acf5f23b8e214ed0eee9dc237cba5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...