koukou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Εχει βγει downgrader για την 3.03(για όλα τα motherboards) Περισσότερα στην υπογραφή μου!
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Custom Firmware 3.10 OE opoios tin exei valei kai antimetopizei provlimata me merika games as flasharei kai to update poy exei bgei...
Nailen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι καινούργιος στην παρέα και μόλις πριν λίγο καιρό πήρα ένα PSP. Καταλάθος του έβαλα έκδοση 2.81. Μετά από χίλια βάσανα βρήκα πρόγραμμα για να το κατεβάσω στην 1.50, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο υπολογιστής μου δεν το βλέπει.¨οτι και να έκανα όσο και αν προσπάθησα αυτό που βγαίνει συνεχώς είναι ότι "η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά..........και,και...." Κάποια βοήθεια ρε παιδιά. Δεν βγάζω άκρη.
Socratis_g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι καινούργιος στην παρέα και μόλις πριν λίγο καιρό πήρα ένα PSP. Καταλάθος του έβαλα έκδοση 2.81. Μετά από χίλια βάσανα βρήκα πρόγραμμα για να το κατεβάσω στην 1.50, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο υπολογιστής μου δεν το βλέπει.¨οτι και να έκανα όσο και αν προσπάθησα αυτό που βγαίνει συνεχώς είναι ότι "η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά..........και,και...." Κάποια βοήθεια ρε παιδιά. Δεν βγάζω άκρη. πέρασες drivers απο το cd? αν και απότι θυμάμαι για το psp τα χp είχανε.
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 den xreizetai drivers kathos san monada apothikeysis tha to vrei..
danaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ποια είναι τα οφέλη που έχει κανείς με το downgrade? Μην πετάτε πέτρες απλώς ρωτάω πριν βάλω μαχαίρι...
deathlok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ποια είναι τα οφέλη που έχει κανείς με το downgrade?Μην πετάτε πέτρες απλώς ρωτάω πριν βάλω μαχαίρι... πολλά. μπορείς να παίζεις αντίγραφα ασφαλείας π.χ.
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ποια είναι τα οφέλη που έχει κανείς με το downgrade?Μην πετάτε πέτρες απλώς ρωτάω πριν βάλω μαχαίρι... αντίγραφα ασφαλείας απο το ms emulators homebrew games πάρα πολλές εφαρμογές με ότι μπορεις να φανταστείς...
LordArthas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το psp και επειδη προκειται για μεταχειρισμενο ηθελα να ρωτησω το εξης: ο τυπος εχει κανει downgrade απο 2.71 σε 1.50. Απο οσο γνωριζω, τα νεα παιχνιδια, χρειαζονται v3 για να τρεξουν. Γινεται να του περασω custom fw v3 ή επειδη ειναι downgrade δεν ειναι εφικτο; (δεν εχω ιδεα απο παιχνιδομηχανες, οποτε αν ειπα κατι εξωπραγματικο, να με σχωρνατε!) Η μπαραρια ποσο διαρκει; Καπου διαβασα για 3-4 ωρες. Αληθευει; Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Απο την στιγμη που ειναι 1.50 κανεις οτι θελεις:wink: Θα κανεις ενα update σε 3.10-A' ΟΕ firmware και εισαι οκ με οτι παιχνιδι θελεις. Οσο για την μπαταρια,εξαρταται τι κανεις..Μουσικη βγαζει ανετα 7ωρο ταξιδι.Παιχνιδια πρεπει να ειναι γυρω στο 4ωρο οπως λες.
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 mporeis na pas sxetika eykola apo 1.50 se 3.10oe-A pou einai custom kai na paizeis ta panta. arkei otan to pareis na min tou kaneis upgrade me to official firware tis sony.. i mpataria an akous mousiki kai einai klistos o fotismos krataei panw apo pentaoro.. gia tainies kai games giro stis 4 ores..
LordArthas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Οκ, οταν βλεπω 1.50, χωνομαι ανετα Στην τιμη, 150euro, εχει 1 παιχνιδι original και 2 ταινιες umd. Με αυτα τα umd μπορω να τρεξω τα αντιγραφα ασφαλειας ή χρειαζομαι umd ενος παιχνιδιου; Ευχαριστω πολυ και τους δυο.
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 nai tha mporeis.... ipologise sta ola eksoda kai mia mnimi sony i sandisk pro duo megalis xoritikotitas.. 1gb=40E kai 2gb=90E gnisies panta. giati fake vriskeis kai me 30E
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.