Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι καινούργιος στην παρέα και μόλις πριν λίγο καιρό πήρα ένα PSP. Καταλάθος του έβαλα έκδοση 2.81. Μετά από χίλια βάσανα βρήκα πρόγραμμα για να το κατεβάσω στην 1.50, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο υπολογιστής μου δεν το βλέπει.¨οτι και να έκανα όσο και αν προσπάθησα αυτό που βγαίνει συνεχώς είναι ότι "η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά..........και,και...." Κάποια βοήθεια ρε παιδιά. Δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ.
Είμαι καινούργιος στην παρέα και μόλις πριν λίγο καιρό πήρα ένα PSP. Καταλάθος του έβαλα έκδοση 2.81. Μετά από χίλια βάσανα βρήκα πρόγραμμα για να το κατεβάσω στην 1.50, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο υπολογιστής μου δεν το βλέπει.¨οτι και να έκανα όσο και αν προσπάθησα αυτό που βγαίνει συνεχώς είναι ότι "η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά..........και,και...." Κάποια βοήθεια ρε παιδιά. Δεν βγάζω άκρη.

πέρασες drivers απο το cd?

αν και απότι θυμάμαι για το psp τα χp είχανε.

Δημοσ.
Ποια είναι τα οφέλη που έχει κανείς με το downgrade?

Μην πετάτε πέτρες απλώς ρωτάω πριν βάλω μαχαίρι...

:)

πολλά. μπορείς να παίζεις αντίγραφα ασφαλείας π.χ.

Δημοσ.
Ποια είναι τα οφέλη που έχει κανείς με το downgrade?

Μην πετάτε πέτρες απλώς ρωτάω πριν βάλω μαχαίρι...

:)

αντίγραφα ασφαλείας απο το ms

emulators

homebrew games

πάρα πολλές εφαρμογές με ότι μπορεις να φανταστείς...

Δημοσ.

Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το psp και επειδη προκειται για μεταχειρισμενο ηθελα να ρωτησω το εξης:

ο τυπος εχει κανει downgrade απο 2.71 σε 1.50. Απο οσο γνωριζω, τα νεα παιχνιδια, χρειαζονται v3 για να τρεξουν. Γινεται να του περασω custom fw v3 ή επειδη ειναι downgrade δεν ειναι εφικτο; (δεν εχω ιδεα απο παιχνιδομηχανες, οποτε αν ειπα κατι εξωπραγματικο, να με σχωρνατε!)

Η μπαραρια ποσο διαρκει; Καπου διαβασα για 3-4 ωρες. Αληθευει;

Ευχαριστω για τη βοηθεια!

• Moderators
Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι 1.50 κανεις οτι θελεις:wink:

Θα κανεις ενα update σε 3.10-A' ΟΕ firmware και εισαι οκ με οτι παιχνιδι θελεις.

Οσο για την μπαταρια,εξαρταται τι κανεις..Μουσικη βγαζει ανετα 7ωρο ταξιδι.Παιχνιδια πρεπει να ειναι γυρω στο 4ωρο οπως λες.

Δημοσ.

mporeis na pas sxetika eykola apo 1.50 se 3.10oe-A pou einai custom kai na paizeis ta panta. arkei otan to pareis na min tou kaneis upgrade me to official firware tis sony..

i mpataria an akous mousiki kai einai klistos o fotismos krataei panw apo pentaoro.. gia tainies kai games giro stis 4 ores..

Δημοσ.

Οκ, οταν βλεπω 1.50, χωνομαι ανετα :)

Στην τιμη, 150euro, εχει 1 παιχνιδι original και 2 ταινιες umd. Με αυτα τα umd μπορω να τρεξω τα αντιγραφα ασφαλειας ή χρειαζομαι umd ενος παιχνιδιου;

Ευχαριστω πολυ και τους δυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...