Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Erwthsh: mpainw sto http://www.pspgr.uni.cc kai enw exw kanei eggrafei paw na kanw log in kai mou vgazei to akolouthw mhnhma.....

Προσωπικό Στοιχεία: skipper000

Παρούσα Κατάσταση Χρήστη: Χωρίς σύνδεση

na tonisw oti apantitirio email ws confirmation den exw dextei akoma oti exw ginei melws kai milame pane 2 meres twra...

thanx..

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gherudos να σε ρωτησω...τι ειναι τα homebrew???!Eχω βρει και εκδοση 1.52 C αλλα και 1.52 Ε. Τι να προτειμισω????

oti kai na pareis to idio einai ;)

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια βοηθεια παιδες! Προσπαθω να βαλω το UAE Amiga Emu στο psp μου, αλλα μολις ξεκιναει μου βγαζει δεξια κατω τα amiga floppy και πριν προλαβω να κανω τιποτα, το psp κανει restart.

Υπαρχει πουθενα καποιο guide ή αν μπορει να βοηθησει καποιος απο εδω θα ημουν υποχρεος! :)

Δημοσ.
Μια βοηθεια παιδες! Προσπαθω να βαλω το UAE Amiga Emu στο psp μου' date=' αλλα μολις ξεκιναει μου βγαζει δεξια κατω τα amiga floppy και πριν προλαβω να κανω τιποτα, το psp κανει restart.

Υπαρχει πουθενα καποιο guide ή αν μπορει να βοηθησει καποιος απο εδω θα ημουν υποχρεος! :)[/quote']

Συμβαίνει επειδή δεν έχεις κάποιο Amiga bios. Ψάξε για το Kick Start σε κάποιο torrent.

Δημοσ.

Τα καταφερα! Panteli51, απλως ειχα βαλει σε λαθος folder το kickstart :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδευομαι κατι μερες τωρα και ακομα εχω προβλημα με το UAE. Ο.τι συνδιασμο και αν δοκιμασα απο τα options, παντα ο ηχος ειναι χαλια! Επισης ανα τακτα διαστηματα εχω και "σπασιματα" στην εικονα. Σαν να χανει frames....

Εχετε καποιο "best config" να προτεινετε?

Εχω και προβλημα με MAME emulator στο PSP. Ποιον προτεινετε?

Thanks!! :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά!! Βοήθεια!!! έχω το PSP 2.01. Ως γνωστό, μαζί δίνεται και ένα UMD DEMO, που περιέχει UPDATE σε 2.00. Αν μπορούσα να το κάνω έκδοση 2.00, μετά θα μπορούσα άνετα να το κάνω έκδοση 1.50. Έλα όμως που δεν γίνεται έκδοση 2.00! Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο, για να κάνω downgrade από 2.01 σε 2.00? Ή 2.01 σε 1.50?

(Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...