Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sxetika me to fastloader,an spasw to paixnidi sta 2 meta pws mporw na to paixw???prepei na ta enwsw xana?k pws ginetai auto?me to umd dumper afoy ta enwsw tha ta paixei to umd emulator??to pro evolution giati de mou paizei.to exw se diskaki alla de paizei.genika mporeite na dwsete poia paixnidia paizoyn,poia paizoyn me problima,k poia de paizoyn katholou???pws mporw na syndesw to psp na blepei windows?polles erwtisies eeee?

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an to paixnidi einai xwris na to exeis kopsei se kommatia tote mono toy mpainei sto fakelo iso,an to kaneis kommatia mpainei ston isomisc k tote prepei na ta enwseis k na to metafereis an fysika exeis megali memory card

Δημοσ.
paidia 20MB xwro sto internet einai kala gia na kaneis mia istoselida?na einai kali k na mi periexei binteo.

Ναι γινεται,υπολογισε οτι αμα βαλεις portal (π.χ. joomla,php nuke) και οχι html τα 10ΜΒ θα δεσμευτουν απο αυτο.Επισης θα χρειαστεις και μια βαση δεδομενων SQL.Δεν νομιζω να βρεις free server που να σου δινει και SQL...Ψαξτο στο google και κατι θα βρεις!Κανε search "free web hosting"

μια καλη αρχη ειναι εδω: http://www.ipdomain.gr ωστε να κατοχυρωσεις το domain name που θες...

Δημοσ.

xerei kaneis tipota gia to paixnidi lord of the rings???the mporei na moy trexei oyte me to fastloader oute me to umd emulator. to idio k to pro 5.an xerei tipota kaneis gi auta ta dyo paixnidia na moy pei gia na mi paideyomai tsampa.ena katalogo bre paidia me to symbata paixnidia.pragmatika pantws kanete tromeri doyleia.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pedes eimai kainourgios katoxos tou giga pack(den iksera den rwtaga...to koitaw twra:(:( )k thelo n arotisw merika pragmatakia,elpizw se apantisi...

1on an exei bgei downgrade apo ti v 2.01 se 1.50 isos....

2onan den exei bgei iparxei kapoios tropos na pezoume game sto psp...:S

3on pos mporw na perasw tainies apo to skliro mou disko sto psp na tis dw ti xreiazete....

euxaristo poli!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...