Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

basika ayto pou les trexei homebrew programmata, alla oxi kernel. den mporei na treksei programmata opws to fastloader umdemulator klp. toulaxiston etsi nomizw. eixa dokimasei ena paromoio an oxi auto prin ligo kairo otan to eixa kanei anaba8misi se 2 alla xwris apotelesma. etreksa 2-3 programmata alla paixnidia oute na to skeftesai.

An kanw la8os peite mou paidia. ta eixa afisei gia ligo kairo kai exw xasei episodia.

Δημοσ.

paidia problem. exw se iso to tokobot kai den kanei save. kapou diavasa, den 8imamai pou akrivws, pws merika paixnidia pou 8eloun firmware 2.00 exoun tetoia problimata. mipws einai to sigkekrimeno iso, i ontws einai opws diavasa? kai an nai, exei bgei tpt gia na to dior8wsei?

Δημοσ.

akyro. to brika. gia osous exoun to idio problima, iparxei ena iso sto internet to opoio perilambanei to fix. mesa sto rar, otan to katebasete, iparxoun 2 fakeloi k to iso. to iso to bazete kanonika sto fakelo iso opws se ka8e paixnidi. tous allous dyo fakelous tous bazete sto kenriko tis memory. epeita to trexete me to umd emulator kai tis parakatw ri8miseis: system menu i copy load, boot.bin off,flash emulation off.

Δημοσ.

Telika agorasa to psp me 1.52 firmware kai to anevasa se 2.00.twra exw ola ta aparaithta arxeia (downgrader,1.50 update) gia na kanw downgrade se 1.50.

thelw na rwthsw kapoia pragmata.

auth th stigmh exw to gnhsio wipeout pure UMD sto psp mou.afou kanw downgrade se 1.50 kai perasw stin ms px to fastloader,me to programma vazw to game stin karta kai afou vgalw to umd mporw kateuthian na paiksw to paixnidi xwris na to perasw ston upologisth kai meta pali stin karta mnimis?

akousa kati gia umdgen kai alla...to fastloader afou valei to paixnidi stin karta einai etoimo na paiksei???

kai deuteron thelw na rwthsw an mporw na kanw to 1.50 update xwris na einai to psp stin priza.

eyxaristw

mou prosferate arketh bohtheia me to paron topic :)

Δημοσ.

Thanx a lot.

diladi ap ti stigmh pou to fastloader tha valei to paixnidi stin karta den xreiazetai kapoia allh metatroph ap'to na to metafereis ap'ton isomisc ston iso.

tote prepei na einai aukolh douleia.

*sto http://www.pspgr.uni.cc de mporw na kanw register.ekana kai twra otan kanw login mou vgazei :

Προσωπικό Στοιχεία: infected_silence

Παρούσα Κατάσταση Χρήστη: Χωρίς σύνδεση

ti paizetai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...