Προς το περιεχόμενο

PSP Firmware Downgrade

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδιά μπορεί κάποιος με πολύ απλά λόγια να δώσει τα βήματα για να κάνουμε Downgrade το psp ? τα αρχεία τα έχω κατεβάσει

Installation :

--------------

- Create an UPDATE folder in PSP/GAME/ folder of your memory stick

- Copy EBOOT.PBP (update 1.50) in UPDATE folder

- Unpack MPHDowngrader.zip

- Copy overflow.tif in your PSP/PHOTO/ folder of your memory stick

- Copy h.bin in root of your memory stick

- Copy index.dat in root of your memory stick

- Plug the AC adaptor

Then, enter in VSHELL PHOTO MENU, this will launch Version Changer.

Create an USB connection and if the Version Changer has been installed, a new file is created in your root of your memory stick (ms0:/index.dat.bak).

Then go to VSHELL GAME MENU and launch 1.50 update.

Follow the instructions,

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nai alla xekinaei re gamoto kai paizei kanonika alla meta apo ligo(to dekalepto den einai kai polu ligo vevaia) kolaei.

eixa allo ena iso to opoio paizei kanonika alla einai sta giaponezika opote to evgala...

ti na po....

Δημοσ.

lol παιδιά μην ακούω χαζομάρες μόνο,τα UMD (Universal Media Disk) είναι τα δισκάκια του PSP,τα ISOS είναι virtual umd images τα οποία ναι μεν είναι Isos άλλα διαφορετικό format.

Τα ISOS τα δημιουργούμε περνώντας ένα umd από το psp στην memory stick duo,δεν παίζει σημασία πόσο μεγάλη memory stick duo έχετε καθώς το πρόγραμμα κόβει το umd iso σε κομμάτια για να το περνάτε στο pc και μετά απλά το κολλάτε με την εντολή copy /b

Δημοσ.

φίλε μου άνεμε δεν υπάρχουν αρχεία .umd και τα iso δεν είναι συμπιεσμένα,ένα έχω να πώ και θα το πώ για όλους μην το πάρεις προσωπικά:Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!!!Έτσι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι ρωτάμε άλλους η κάνουμε έρευνα για να μάθουμε,τώρα αν συνεχίσει αυτό που γίνεται εδώ να λέει ο κάθε "άσχετος"(πάλι μην το πάρεις προσωπικά,εννοώ ο κάθε ένας που δεν είναι σχετικός με το PSP) να λέει το μακρύ του και το κοντό του τότε το θέμα αυτό βγαίνει εκτός θέματος κι επικρατεί ένας πανικός,ότι θέλετε μπορείτε να ρωτάτε εμένα,έχω την απάντηση σ αυτό που ζητάτε και είμαι πρόθυμος να τη μοιραστώ μαζί σας,αλλά κάτι απαντήσεις τύπου:

lol gia sena megale

exo katevasei game tou psp oxi mono ..ISO

alla umd files.!!!

asimpiesta diladi.

Με εκνευρίζουν...

Δημοσ.
φίλε μου άνεμε δεν υπάρχουν αρχεία .umd και τα iso δεν είναι συμπιεσμένα' date='ένα έχω να πώ και θα το πώ για όλους μην το πάρεις προσωπικά:Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!!!Έτσι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι ρωτάμε άλλους η κάνουμε έρευνα για να μάθουμε,τώρα αν συνεχίσει αυτό που γίνεται εδώ να λέει ο κάθε "άσχετος"(πάλι μην το πάρεις προσωπικά,εννοώ ο κάθε ένας που δεν είναι σχετικός με το PSP) να λέει το μακρύ του και το κοντό του τότε το θέμα αυτό βγαίνει εκτός θέματος κι επικρατεί ένας πανικός,ότι θέλετε μπορείτε να ρωτάτε εμένα,έχω την απάντηση σ αυτό που ζητάτε και είμαι πρόθυμος να τη μοιραστώ μαζί σας,αλλά κάτι απαντήσεις τύπου:

lol gia sena megale

exo katevasei game tou psp oxi mono ..ISO

alla umd files.!!!

asimpiesta diladi.

Με εκνευρίζουν...[/quote']

Οκ, αλλα πρεπει να υπαρχει μια ανοχη απο ολους μας, σε οτι και αν ακουμε.Μην αρχιζουμε τα ''λολ'' κτλ.Να υποθεσω οτι εννοεις πως εχεις την απαντηση σε ολα τα περι PS2 θεματα ετσι(κατι γραφεις στην υπογραφη σου)?Οχι για να μην μπερδευομαστε δηλαδη..

Δημοσ.

dimip, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στο Ιαπωνικό, Αμερικανικο και Ευρωπαϊκό firmware 2.0 . Όποιο κι αν κατεβάσεις είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Μια παρατήρηση, πολύ ανοιχτά δεν μιλάτε για κάποια πράγματα; Επιτρέπονται τέτοιου είδους συζητήσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...