Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδιά μπορεί κάποιος με πολύ απλά λόγια να δώσει τα βήματα για να κάνουμε Downgrade το psp ? τα αρχεία τα έχω κατεβάσει Installation : -------------- - Create an UPDATE folder in PSP/GAME/ folder of your memory stick - Copy EBOOT.PBP (update 1.50) in UPDATE folder - Unpack MPHDowngrader.zip - Copy overflow.tif in your PSP/PHOTO/ folder of your memory stick - Copy h.bin in root of your memory stick - Copy index.dat in root of your memory stick - Plug the AC adaptor Then, enter in VSHELL PHOTO MENU, this will launch Version Changer. Create an USB connection and if the Version Changer has been installed, a new file is created in your root of your memory stick (ms0:/index.dat.bak). Then go to VSHELL GAME MENU and launch 1.50 update. Follow the instructions,
burnin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 douleuoun ta games aneme. omos otan evala na paixo ena podosfairaki(nimizo fifa itan i kati tetoio), meta apo kana dekalepto mou kolouse. dex ero giati re gamoto. pantos paizei gamata
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 mipos ftei to sigkekrimeno to game burnin ?
burnin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 nai alla xekinaei re gamoto kai paizei kanonika alla meta apo ligo(to dekalepto den einai kai polu ligo vevaia) kolaei. eixa allo ena iso to opoio paizei kanonika alla einai sta giaponezika opote to evgala... ti na po....
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ektos apo iso ti allo paizei? ta umd directory ta paizei?
rafraf24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Με 1.50 μπορούμε να τρέξουμε emulator snes?
dimip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 apo to episimo site tis sony logika mpa..... apo mia matia pou erixa ine gia to amerikaniko version iparxi kapio link gia to europe???
gherudos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 lol παιδιά μην ακούω χαζομάρες μόνο,τα UMD (Universal Media Disk) είναι τα δισκάκια του PSP,τα ISOS είναι virtual umd images τα οποία ναι μεν είναι Isos άλλα διαφορετικό format. Τα ISOS τα δημιουργούμε περνώντας ένα umd από το psp στην memory stick duo,δεν παίζει σημασία πόσο μεγάλη memory stick duo έχετε καθώς το πρόγραμμα κόβει το umd iso σε κομμάτια για να το περνάτε στο pc και μετά απλά το κολλάτε με την εντολή copy /b
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 lol gia sena megale exo katevasei game tou psp oxi mono ..ISO alla umd files.!!! asimpiesta diladi.
gherudos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 φίλε μου άνεμε δεν υπάρχουν αρχεία .umd και τα iso δεν είναι συμπιεσμένα,ένα έχω να πώ και θα το πώ για όλους μην το πάρεις προσωπικά:Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!!!Έτσι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι ρωτάμε άλλους η κάνουμε έρευνα για να μάθουμε,τώρα αν συνεχίσει αυτό που γίνεται εδώ να λέει ο κάθε "άσχετος"(πάλι μην το πάρεις προσωπικά,εννοώ ο κάθε ένας που δεν είναι σχετικός με το PSP) να λέει το μακρύ του και το κοντό του τότε το θέμα αυτό βγαίνει εκτός θέματος κι επικρατεί ένας πανικός,ότι θέλετε μπορείτε να ρωτάτε εμένα,έχω την απάντηση σ αυτό που ζητάτε και είμαι πρόθυμος να τη μοιραστώ μαζί σας,αλλά κάτι απαντήσεις τύπου: lol gia sena megale exo katevasei game tou psp oxi mono ..ISO alla umd files.!!! asimpiesta diladi. Με εκνευρίζουν...
S2Katana Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 φίλε μου άνεμε δεν υπάρχουν αρχεία .umd και τα iso δεν είναι συμπιεσμένα' date='ένα έχω να πώ και θα το πώ για όλους μην το πάρεις προσωπικά:Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!!!Έτσι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι ρωτάμε άλλους η κάνουμε έρευνα για να μάθουμε,τώρα αν συνεχίσει αυτό που γίνεται εδώ να λέει ο κάθε "άσχετος"(πάλι μην το πάρεις προσωπικά,εννοώ ο κάθε ένας που δεν είναι σχετικός με το PSP) να λέει το μακρύ του και το κοντό του τότε το θέμα αυτό βγαίνει εκτός θέματος κι επικρατεί ένας πανικός,ότι θέλετε μπορείτε να ρωτάτε εμένα,έχω την απάντηση σ αυτό που ζητάτε και είμαι πρόθυμος να τη μοιραστώ μαζί σας,αλλά κάτι απαντήσεις τύπου:lol gia sena megale exo katevasei game tou psp oxi mono ..ISO alla umd files.!!! asimpiesta diladi. Με εκνευρίζουν...[/quote'] Οκ, αλλα πρεπει να υπαρχει μια ανοχη απο ολους μας, σε οτι και αν ακουμε.Μην αρχιζουμε τα ''λολ'' κτλ.Να υποθεσω οτι εννοεις πως εχεις την απαντηση σε ολα τα περι PS2 θεματα ετσι(κατι γραφεις στην υπογραφη σου)?Οχι για να μην μπερδευομαστε δηλαδη..
clairvoyant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 dimip, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στο Ιαπωνικό, Αμερικανικο και Ευρωπαϊκό firmware 2.0 . Όποιο κι αν κατεβάσεις είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μια παρατήρηση, πολύ ανοιχτά δεν μιλάτε για κάποια πράγματα; Επιτρέπονται τέτοιου είδους συζητήσεις;
burnin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 loipon epsaxa se xena forums kai to provlima me to fifa itan logo tou fastloader 0.7. katevazo to umd emul;ator vs 0.8 kai logika tha doulepsei. tha sas exo enimerous!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.