rasmi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ.... :grin: Ε!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!! ;-)
DJ_XLR8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Εχμ, ακόμα μία αφιέρωση, αυτή τη φορά στον εαυτό μου... το κομμάτι έχει ωραίο στίχο & ταιριάζει στην περίπτωσή μου, γι' αυτό μου το αφιερώνω... Μorcheeba - Lighten up
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 O καψουρεμένος (ρε κολόπαιδα, θα σας πάρει & θα σας σηκώσει αν αρχίστε να κοροϊδεύετε!!! ) moderator σας αφιερώνει και το παρακάτω... σ' εκείνη.... (αυτή ξέρει). Craig David - Don't Love You No More (I'm Sorry) με τη κρυστάλλινη φωνή του Craig David.
rasmi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Τι έγεινε Άντυ μου?Έχουμε εξελίξεις?Θέλω νέα.... Είμαι συνέχεια σπίτι τώρα με την αναρρωτική...Οπότε ξέρεις που θα με βρεις!!!! Σου αφιερώνω κι εγώ ...το ''Μorcheeba - Lighten up'' που σου αρέσει και σε κάποιο κακιασμέμο το....''again''... Ξέρει αυτός....Όχι τίποτ'άλλο...μου το κόλλησε ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Άντε ..καλημέρα μας...
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Καλημέρα. Hardsoul feat. Ron Caroll - Back Together το αγαπημένο μου soulful house κομμάτι με τη καταπληκτική φωνή του Ron Caroll. Ακούστε το & δε θα χάσετε, ο τύπος έχει φωνάρα! Όχι για να μη λένε μερικοί μερικοί ότι η house είναι μόνο "θόρυβος"!
rasmi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω τι με πιάνει....αγόρι μου ... καθώς η νύχτα πλησιάζει.... ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ--ΤΖ.ΒΑΝΟΥ Αφιερωμένο...
rasmi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 ΝΑ'ΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Με χάσατε? Σαν τα χιόνια ε? I'M BACK.... ;-) Λοιπόν...κατ'αρχάς,χρόνια πολλά στον ''ΣΠΥΡΟ''..ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ'' :grin: Την καλημέρα μου σε ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ το ...''INSOMNIA''.... :-P Και από...αφιερωσούλες???? Το ...''COME IN TO MY LIFE..''στον.. γλυκούλη μου ..ZOOmaniac...''steppenwolf70''... :grin: Και τέλος σε σένα...Αντρέα μου,το..''You give me all I need''των Scorpions που ξέρω πως σ'αρέσουν... :wink: Γι'άλλη μια φορά λοιπόν...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!...
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Κάτι από το πρόσφατο παρελθόν.... Dinna Vaas - The Love I Have For You
lediaquaan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Σε έναν άνθρωπο που ομόρφυνε πολύ τη ζωή μου..που συνέβαλλε με έναν γλυκό τρόπο και συνεχίζει ακάθεκτος να χαράζει ανεξίτηλα γλυκά σημάδια σε κάθε βήμα..σε κάθε κίνηση..κι όταν όλα τα όνειρα τελειώσουν..όταν όλα τα αστέρια σβήσουν..όταν σταματήσει να χαράζει..όταν η θάλασσα σταματήσει να φουρτουνιάζει..τότε ξέρω πως εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι, να βλέπω το χάραμα της μέρας και τα κύματα της θάλασσας γιατί θα έχω δίπλα μου τον άνθρωπό μου..ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω...Rene Froger και How do i stop loving you από μένα για εκείνον..Με αγάπη τρελή, αγάπη ανίατη και πάθος..Τώρα τι τα έγραψα όλα αυτά δεν ξέρω..Γιατί δεν πρόκειται να τα δει..Αλλά ήθελα να μοιραστώ ένα μέρος των συναισθημάτων που με κατακλύζουν αυτήν την περίοδο..Καλές γιορτές σε όλους πριν χαζέψω κι άλλο...:roll:
Cristina Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Σε έναν άνθρωπο που ομόρφυνε πολύ τη ζωή μου..που συνέβαλλε με έναν γλυκό τρόπο και συνεχίζει ακάθεκτος να χαράζει ανεξίτηλα γλυκά σημάδια σε κάθε βήμα..σε κάθε κίνηση..κι όταν όλα τα όνειρα τελειώσουν..όταν όλα τα αστέρια σβήσουν..όταν σταματήσει να χαράζει..όταν η θάλασσα σταματήσει να φουρτουνιάζει..τότε ξέρω πως εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι, να βλέπω το χάραμα της μέρας και τα κύματα της θάλασσας γιατί θα έχω δίπλα μου τον άνθρωπό μου..ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω...Rene Froger και How do i stop loving you[/color'] από μένα για εκείνον..Με αγάπη τρελή, αγάπη ανίατη και πάθος..Τώρα τι τα έγραψα όλα αυτά δεν ξέρω..Γιατί δεν πρόκειται να τα δει..Αλλά ήθελα να μοιραστώ ένα μέρος των συναισθημάτων που με κατακλύζουν αυτήν την περίοδο..Καλές γιορτές σε όλους πριν χαζέψω κι άλλο...:roll: Κοίτα σύμπτωση... Εδώ και ώρα ήθελα να κάνω μια αφιέρωση... Δεν θα έγραφα τίποτα διαφορετικό... Όλες οι λέξεις μοιάζουν ίδιες. Το ίδιο λίγες... Αλλά ο πόνος ρε γμτ... Αυτός ο πόνος... Δεν υπάρχει τρόπος να τον ξεφτύσεις... Μόνο η αγκαλιά του μπορεί να το κάνει... Μόνο το χάδι του... Μονο η ανάσα του... Μόνο ένα του βλέμα... Μόνο εκείνος... Δύσκολη νύχτα... «Dream Evil - Losing You» [...] You're all I ever wanted There's just pain without you Hear the angels cry in heaven, my love I'm scared I might be losing you and I don't know which way to turn I fell I might be losing you I can't live my life without your love The sound of your breath The smell of your hair The touch of your golden skin They keep me awake [...]
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 O έρωτας μας έχει χτυπήσει για τα καλά μου φαίνεται.... :-P Για τις στιγμές ηρεμίας θα προτείνω το κομμάτι του Kid Loco - Relaxing with cherry, το ξέρετε, το έχετε ακούσει, σας αιχμαλωτίζει με τη μελωδία του... :wink: Αφιερωμένο .... (ξέρει αυτή).
dimitris__k Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 "To ksero i mera pou opos oloi tha m'afiseis den einai pia makria den sou girevo dakria kai eksigiseis ithela monaxa na m'agapas"
rasmi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μωράκι μου ..Ξέρω πως αυτή τη στιγμή με...''βλέπεις''... ;-) Σου αφιερώνω το...''I WILL ALLWAYS LOVE YOU''της HIOUSTON.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ INSOMNIA και σε ΜΑΣ!!! ;-) Σ'αγαπώ πολύ...πολύυυυυυυυυ!!!!! :razz:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Hilmar Orn Hilmarsson & Sigur Ros - Colours για τη μοντερατορισσα μας που γιορταζει σημερα.
MariaTs. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Χρόνια Πολλά - Βασίλης Παπακωνσταντίνου, επίσης για την μοντερατόρισσα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.