MariaTs. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Godfath3r δεν ξέρω πως τιτλοφορείτε το απόσπασμα, πάντως όταν ήμουν μικρή είχε πέσει στα χέρια μου μια κασσέττα του Χάρη Κλυν που το περιείχε και μου άρεσε πάαααααρα πολύ! Απ'τις πολλές φορές που το άκουγα μου έχει μείνει ο διάλογος αυτός!
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Αφιερώνω το Set me free (empty rooms) των Jam & Spoon σε ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μου πρόσφατα. ;-) Α να χαθείτε ρε!!!! ΝΑΙ ρε o moderator σας είναι in love γι' αυτό έχει παραμελήσει το forum!!! :grin: Δε πιστεύω να το ισχυρίζεται κανείς αυτό;;;!!! Θα είναι το επόμενο ban! :-P
haris_ch02019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ρε μοντερατορ το θεμα ειναι να μπαινει και αυτό το πρόσωπο στο φορουμ για να δεί την αφιέρωση...!! ορίστε γιατί έχει 30000 μέλη το ινσομνια... Χ μοδερατορες επί Υ αγαπημένους που είχαν επί Ζ χρόνια = 30000 μέλη! ελπίζω να μήν φάω το μπαν που λέγαμε!! πλάκα κάνω ελπίζω να μήν παραξηγήθηκες!
Nantia(R) Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Στον φιλο+αδερφο που μας αφησε νωρις... ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ...
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ρε μοντερατορ το θεμα ειναι να μπαινει και αυτό το πρόσωπο στο φορουμ για να δεί την αφιέρωση...!! ορίστε γιατί έχει 30000 μέλη το ινσομνια...Χ μοδερατορες επί Υ αγαπημένους που είχαν επί Ζ χρόνια = 30000 μέλη! ελπίζω να μήν φάω το μπαν που λέγαμε!! πλάκα κάνω ελπίζω να μήν παραξηγήθηκες! :grin: Δε πειράζει, δε θα τη βάλω εδώ να μου τη φάτε εσείς οι όμορφοι, άλλωστε το κομμάτι το ακούει κάθε μέρα όταν καλεί στο κινητό μου. Calling Tune βλέπεις! Τί σου είναι η τεχνολογία!! :-P
rasmi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Αφιερώνω το Set me free (empty rooms) των Jam & Spoon σε ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μου πρόσφατα. ;-) Α να χαθείτε ρε!!!! ΝΑΙ ρε o moderator σας είναι in love γι' αυτό έχει παραμελήσει το forum!!! :grin: Δε πιστεύω να το ισχυρίζεται κανείς αυτό;;;!!! Θα είναι το επόμενο ban! :-P Aντε....Καλορίζικη...και από μένα... ;-) (Πιάνει τόπο τελικά το ...topic μου,έτσι?) :grin:
rasmi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα ...τι κάνεις?Να 'σαι πάντα καλά!!!! ;-) ...''Γιάννης Πάριος'' Σε......βλέπω!!!!! :smile:
rasmi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Σήμερα θέλω ν ' αφιερώσω 3 τραγουδάκια... Το..''No one like you'' των ''Scorpions''..σε σένα!!! Το..''still loving you'' των ''Scorpions''..στο φιλαράκι μου djxlr8!!! (πολλά μαμακοφιλάκια!) Και τέλος το..''send me an angel'' πάλι των ''Scorpions'' σε μένα και σε όσους αρέσει..... Να 'χετε όλοι μια γλυκιά γλυκιά ημέρα.....
Mixalakis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Σήμερα θέλω ν ' αφιερώσω 3 τραγουδάκια... Το..''No one like you'' των ''Scorpions''..σε σένα!!! Το..''still loving you'' των ''Scorpions''..στο φιλαράκι μου djxlr8!!! (πολλά μαμακοφιλάκια!) Και τέλος το..''send me an angel'' πάλι των ''Scorpions'' σε μένα και σε όσους αρέσει..... Να 'χετε όλοι μια γλυκιά γλυκιά ημέρα..... Δεν πιστεύω να σου αρέσουνε οι Scorpions... :roll:
rasmi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δεν πιστεύω να σου αρέσουνε οι Scorpions... :roll: Μπα!!! Καθόλου...Είπα εγω τέτοιο πράγμα? :grin: Και επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου....ας κάνω και άλλη μια αφιερωσούλα με κάτι διφορετικό....χμμμμμμμ!!! :? Ας πούμε το...Hoilyday?...των...''Scorpions'' :grin:
DJ_XLR8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Luke - Heavens on fire Ένα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους Insomniacs. Είναι το κομμάτι που έχω επιλέξει να με ξυπνάει κάθε πρωί. Δεν είναι ντάμπα ντούμπα & ντούβτσι ντούβτσι (όπως χαρακτηριστικά είχε πει ένας χρήστης για τη μουσική που ακούω) είναι άλλο στυλ..... ακούστε το... το προτείνω.. :-P
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Luke - Heavens on fireΈνα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους Insomniacs. Είναι το κομμάτι που έχω επιλέξει να με ξυπνάει κάθε πρωί. Δεν είναι ντάμπα ντούμπα & ντούβτσι ντούβτσι (όπως χαρακτηριστικά είχε πει ένας χρήστης για τη μουσική που ακούω) είναι άλλο στυλ..... ακούστε το... το προτείνω.. :-P Ευχαριστούμε για την αφιέρωση Κύριε Moderator! Ο χρήστης που το είχε πει' date=' είναι ο Edgar. «tsiou-mpiou» και «douvtsi-douvtsi» Τί μου θύμισες... hahahahahaha :p Να του αφιερώσω επί τη ευκαιρία ένα τραγούδι που κατά βάθος (πολύ βάθος όμως) του αρέσει πολύ... «O-Zone - Dragostea din tei»
DJ_XLR8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Επειδή είστε καλά παιδιά & σας αγαπώ πολύ όλους (δε θέλω gay υπονοούμενα...!!!) σας αφιερώνω το παρακάτω.... Jill Scott - He loves me (llyzel in e flat) (illegal mix) (Jay JS and Chris Lum edit) Η κοπέλα έχει φωνάρα!!! Ρυθμός..... χμ... θα σας αρέσει πιστέψτε με....
Mixalakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Λόγω της ημέρας ας αφιερώσω κάτι σε εμένα... :razz: 'Toni Basil - Mickey'.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.