Προς το περιεχόμενο

Ti Lete?eiste Gia Kammia Afierwsoyla?

rasmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Godfath3r δεν ξέρω πως τιτλοφορείτε το απόσπασμα, πάντως όταν ήμουν μικρή είχε πέσει στα χέρια μου μια κασσέττα του Χάρη Κλυν που το περιείχε και μου άρεσε πάαααααρα πολύ! Απ'τις πολλές φορές που το άκουγα μου έχει μείνει ο διάλογος αυτός! :D

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφιερώνω το Set me free (empty rooms) των Jam & Spoon σε ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μου πρόσφατα. ;-)

Α να χαθείτε ρε!!!! ΝΑΙ ρε o moderator σας είναι in love γι' αυτό έχει παραμελήσει το forum!!! :grin: Δε πιστεύω να το ισχυρίζεται κανείς αυτό;;;!!! Θα είναι το επόμενο ban! :-P

Δημοσ.

ρε μοντερατορ το θεμα ειναι να μπαινει και αυτό το πρόσωπο στο φορουμ για να δεί την αφιέρωση...!! ορίστε γιατί έχει 30000 μέλη το ινσομνια...

Χ μοδερατορες επί Υ αγαπημένους που είχαν επί Ζ χρόνια = 30000 μέλη!

ελπίζω να μήν φάω το μπαν που λέγαμε!!

πλάκα κάνω ελπίζω να μήν παραξηγήθηκες!

Δημοσ.
ρε μοντερατορ το θεμα ειναι να μπαινει και αυτό το πρόσωπο στο φορουμ για να δεί την αφιέρωση...!! ορίστε γιατί έχει 30000 μέλη το ινσομνια...

Χ μοδερατορες επί Υ αγαπημένους που είχαν επί Ζ χρόνια = 30000 μέλη!

ελπίζω να μήν φάω το μπαν που λέγαμε!!

πλάκα κάνω ελπίζω να μήν παραξηγήθηκες!

:grin: Δε πειράζει, δε θα τη βάλω εδώ να μου τη φάτε εσείς οι όμορφοι, άλλωστε το κομμάτι το ακούει κάθε μέρα όταν καλεί στο κινητό μου. Calling Tune βλέπεις! Τί σου είναι η τεχνολογία!! :-P

Δημοσ.
Αφιερώνω το Set me free (empty rooms) των Jam & Spoon σε ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μου πρόσφατα. ;-)

Α να χαθείτε ρε!!!! ΝΑΙ ρε o moderator σας είναι in love γι' αυτό έχει παραμελήσει το forum!!! :grin: Δε πιστεύω να το ισχυρίζεται κανείς αυτό;;;!!! Θα είναι το επόμενο ban! :-P

Aντε....Καλορίζικη...και από μένα... ;-)

(Πιάνει τόπο τελικά το ...topic μου,έτσι?) :grin:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα θέλω ν ' αφιερώσω 3 τραγουδάκια...

Το..''No one like you'' των ''Scorpions''..σε σένα!!!

Το..''still loving you'' των ''Scorpions''..στο φιλαράκι μου djxlr8!!!

(πολλά μαμακοφιλάκια!)

Και τέλος το..''send me an angel'' πάλι των ''Scorpions'' σε μένα και σε όσους αρέσει.....

Να 'χετε όλοι μια γλυκιά γλυκιά ημέρα.....

Δημοσ.
Σήμερα θέλω ν ' αφιερώσω 3 τραγουδάκια...

Το..''No one like you'' των ''Scorpions''..σε σένα!!!

Το..''still loving you'' των ''Scorpions''..στο φιλαράκι μου djxlr8!!!

(πολλά μαμακοφιλάκια!)

Και τέλος το..''send me an angel'' πάλι των ''Scorpions'' σε μένα και σε όσους αρέσει.....

Να 'χετε όλοι μια γλυκιά γλυκιά ημέρα.....

Δεν πιστεύω να σου αρέσουνε οι Scorpions... :roll: :P :lol:

Δημοσ.
Δεν πιστεύω να σου αρέσουνε οι Scorpions... :roll: :P :lol:

Μπα!!!

Καθόλου...Είπα εγω τέτοιο πράγμα? :grin:

Και επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου....ας κάνω και άλλη μια

αφιερωσούλα με κάτι διφορετικό....χμμμμμμμ!!! :?

Ας πούμε το...Hoilyday?...των...''Scorpions'' :grin:

Δημοσ.

Luke - Heavens on fire

Ένα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους Insomniacs. Είναι το κομμάτι που έχω επιλέξει να με ξυπνάει κάθε πρωί. Δεν είναι ντάμπα ντούμπα & ντούβτσι ντούβτσι (όπως χαρακτηριστικά είχε πει ένας χρήστης για τη μουσική που ακούω) είναι άλλο στυλ..... ακούστε το... το προτείνω.. :-P

Δημοσ.
Luke - Heavens on fire

Ένα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους Insomniacs. Είναι το κομμάτι που έχω επιλέξει να με ξυπνάει κάθε πρωί. Δεν είναι ντάμπα ντούμπα & ντούβτσι ντούβτσι (όπως χαρακτηριστικά είχε πει ένας χρήστης για τη μουσική που ακούω) είναι άλλο στυλ..... ακούστε το... το προτείνω.. :-P

Ευχαριστούμε για την αφιέρωση Κύριε Moderator! :mrgreen: :P

Ο χρήστης που το είχε πει' date=' είναι ο Edgar. :lol:

«tsiou-mpiou» και «douvtsi-douvtsi»

Τί μου θύμισες... hahahahahaha :P :p :P

Να του αφιερώσω επί τη ευκαιρία ένα τραγούδι που κατά βάθος (πολύ βάθος όμως) του αρέσει πολύ... :P :lol:

«O-Zone - Dragostea din tei»

Δημοσ.

Επειδή είστε καλά παιδιά & σας αγαπώ πολύ όλους (δε θέλω gay υπονοούμενα...!!!) σας αφιερώνω το παρακάτω....

Jill Scott - He loves me (llyzel in e flat) (illegal mix) (Jay JS and Chris Lum edit)

Η κοπέλα έχει φωνάρα!!! Ρυθμός..... χμ... θα σας αρέσει πιστέψτε με....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...